| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:24
- Nahlásit
Roxana
mrňouse vzít nemůžu, by mě tam s ní nepustili, nebudeme mít 30 dní po očkování
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:38
- Nahlásit
All
Mám dobrou zprávu! Dneska mi paní chovatelka napsala, že plyšátka už opustila houby a dostávají pomalounku konkrétní podobu. Yume a sourozenci se mají narodit na Štědrý den!
Ahhh, paní ankarasová, jak jste to čekání mohla vydržet???
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
inu
neskutečné se stalo skutečností: Čikaru si majitel odvezl.
Tím ale končí dobrá zpráva a z dobré se stává horor:
Kdyby tady tomu někdo nevěřil, že snad ani takový člověk nemůže existovat, tak vězte, že je to do puntíku pravda.
Čikarku jsem přijala od pana S 25.2.2007 (to je ale doba ) s tím, že jí "narovnám hlavičku" protože jak víte, lidi "ňufala" a prožila si svoje. Byla to agresivní mrška jen proto, že jí nebyla věnována dostatečná péče. Zdárně se podařilo Čikarku dostat až do takového stavu, že na ní mohly sedat pod mým dozorem děti a nechala si kdeco líbit. Chodila i na kynologický kroužek, kde s ní cvičily děti a také jí kartáčovaly. Z Čikarky se stala "zlatá" princeznička, oblíbená nejen dětmi ale i mými dospělými známými. Skamarádila se i s mými fenkami a vůbec celou smečkou. Stala se z ní milá a mazlivá čuba, které se přestala bát i Jarmilka Hamplů a i Drdová ocenila její změnu k dobrému (což je už co říct ) Čikarka byla napravená už 10.11.2007, kdy jsem panu S sdělila, že si může fenku vyzvednout s tím, že musí dodržet dohodu o tom, že vezme s sebou celou rodinu (ženu a dítě), že si udělají čas na sobotu a neděli a zdrží se tu celé dva dny s tím, že jim zajistím ubytování a oni se naučí s fenkou pracovat a komunikovat s ní – projdou takovým školením jako všichni co si ke mně dávají svoje hafíky na převýchovu. Takto to bylo už od začátku celé domluvené. Protože pana S jsem považovala za kamaráda – tykali jsme si a znali se už dlouho, tak jsem vystavila pouze kartu klienta, kde není udáno na jak dlouho a za kolik bude fena u mne umístěna, ale jen to, co mám u ní napravit. Pan S se ale omlouval, že nemá dostaven barák a že ať mu měsíc počkám, pak zase ať počkám dva měsíce a že pak si jí skutečně vezme, že jde vše ke zdárnému konci. Tak Čikarka byla u mne jako na hotelu. Pak jsem p S volala, kdy že si pro ní přijede a on stanovil termín – za měsíc – déle prý ne. Tak jsem mu dala slevu na ubytování jen do té výše, aby to pokrylo náklady na Čikarku a dál jsem s ní pracovala a naplno se jí věnovala a věřila, že Čikarka poputuje domů. Chyba lávky! Měla jsem co dělat, abych pana S vůbec přesvědčila, aby se jel na Čiku podívat. Po několika odkladech a vymlouvání nakonec přijel, pobyl s Čikarkou hodinku, hodinku se mnou prokecal o ničem a odjel s tím, že za čtrnáct dní si jí vyzvedne. Opět z toho sešlo pro různé jeho výmluvy. Po strašně dlouhé době konečně přijel se svojí rodinou na návštěvu. Hodinu jsme kecali u nás při kafi a já jim povídala o Čikarce a pak jsme šli ven. Tam jsme byli půl hodinky s Čikou a malá holčička si jí vodila a drbala na bříšku. Rodinka byla nadšená, jak je Čika mazlivá – jen toho svého majitele pana S moc nemusela. Spíše vítala paní a dívenku kterou dříve chtěla „sežrat“. Rodinka měla hlad, tak jsme jeli na náměstí na jídlo. Fakt dobrá zkušenost! Čiku jsem vodila jen já a při placení pan S vyndal samé drobné a začal to odpočítávat přesně „pinglovi“, který koukal jak jelito. Pan S dal o korunu víc a jak si to uvědomil, rychle jí sebral zpět, jen aby číšník nedostal ani korunu navíc – TRAPNÉ!!!!!! Ještě pro umocnění připomenu, že pan S je velmi bohatý – už jen to jaké má auto – pod milion ho nelze koupit. Má byty, lékárny a já nevím co ještě. Jo a extravagantní dům. A Čiku mi přivezl ve staré „hajtře“ a na první návštěvu před slevou také přijel ve staré „hajtře“ – také proto jsem mu dala tu slevu, protože jsem myslela, že je chudý.
To, že jsem z něj dundala peníze jak z chlupaté deky, a že dost dlouhou dobu platil jen 1000,- na měsíc jsem už ani tak moc neřešila – nakonec dluh jednorázově doplatil.
Rodinka si pak s Čikarkou ještě chvilku hrála a pak šli na kafe dovnitř a Čika na kotec. Dohromady s Čikarkou strávili jen 1hod15min. Ještě jsem zapomněla sdělit, že když ke mně jeli, tak nemohli najít cestu a volali mi a já nevěděla názvy ulic a tak mne po telefonu seřvali, jaká jsem kráva a já nevím co ještě a že nakonec odjedou jestli to do pěti minut nenajdou – byli děsně sprostí. Když vylezli z auta tak jeho paní na mne ječela a on na mne řval. Nějak jsem to „spláchla“, páč jsem dost splachovací a dostat mne do hádky není tak jednoduché. Prostě jsem dělala, že to neslyším a byla jsem na ně milá. Už kvůli Čikarce.
Pak už nepřijeli. Několikrát jsem panu S volala, kdy přijede, alespoň se podívat na Čiku. Neměl zájem. Ani sám od sebe nezavolal, jak se Čika má – volala jsem já jemu s tím, že mi kolikrát vynadal, že nemá čas se zaobírat kravinama. Pobyt Čiky se stále prodlužoval až pak jsem panu S řekla, že musí už postavit kotec a to do konce září a že si jí musí do konce září vyzvednout za stanovených podmínek – předem zavolá, udělá si čas na tu celou sobotu a neděli a přijede s celou rodinou a budou se učit zacházet s Čikarkou, dostanou zprávu, její deníček, všechny její věci, krmení, misky apod. Dlouho jsem mu ustupovala a Čika si čím dál víc u mne zvykala a já měla strach, aby stěhování bylo vůbec možné – aby Čika na svého majitele nezapomněla. Pan S slíbil, že do konce září kotec stoprocentně bude – nebyl. Urgovala jsem ho, aby s tím chvátnul. Nakonec máknul a kotec za dva dny postavil – teda postavila ho firma. Vychvaloval jaký je to výběh se zahradním domkem a v něm boudou a že stěny kotce jsou nahnuty dovnitř aby to pes nepřeskočil – tak jak to mají v ZOO. Že stanoví termín na příští týden. Nevolal. Tak jsem mu v úterý volala, kdy že si pro Čiku přijede. Sdělil mi že v sobotu. Já mu říkala, že musíme posunout termín, protože očekávám lidi, co se objednali dříve. Odmítl to, tak jsem mu tu sobotu po telefonu potvrdila, že tedy ano, že to nějak skloubíme s druhým psem. Bohužel ve středu jsem onemocněla a dozvěděla se fakt blbou diagnózu a ve středu jsem mu volala, že v sobotu nemohu, zrušila jsem i ostatní psy s omluvou, že budu muset pravděpodobně do nemocnice. Pan S odmítl termín změnit. Já mu přes rok ustupovala a on nemínil ustoupit ani o týden natož 14 dní. Ve čtvrtek mne záchranka odvezla na infekční v dost špatném stavu. Naštěstí jsem si zařídila venčení všech psů a péči o ně, takže jim nic nechybělo. Volala jsem to panu S – je lékárník L v domnění, že pochopí v jakém stavu jsem, a že předání Čiky není možné a že se to musí odložit. Dobře věděl, že moje nemoc při péči v nemocnici lze odstranit za nějaký čas a že určitě neumřu a že snad odejdu domu po svých, ale teď musím být v klidu, na přístrojích a kapačkách.
Řval na mne do telefonu, že v sobotu přijede. Volal i policii, že zadržuji jeho majetek, že mu ho už dlouho nechci vydat, že Čika je zubožená, začervená, zablešená v děsivým kotci a že si v pátek pro ní jede, stůj co stůj. Policie otravovala a já jim v opojení léků a v bolestech a úplném vyčerpání musela vysvětlovat o co se jedná. Otravovali i mého exmanžela a ten zase zpětně mne, co má dělat. Nakonec pan S přijel už v pátek. Ani nevím kolik bylo, protože mi bylo strašně zle (následky po klíštěti) když mi volal exmanžel, že u kotce „stepuje“ pan S s jeho ženou, že chtějí přestřihnout zámek u Čiky kotce, byli tam i s taxikářem, který jel před nimi aby zase nezabloudili a exmanžel se snažil všemožně jim vysvětlit, že on psa nepřebíral, že jim ho nemůže vydat, že jsem se jim včas omluvila, aby jeli domů a počkali až se vrátím z nemocnice. Nic nepomáhalo, Tak pan S začal vyhrožovat a můj exmanžel mu řekl, aby opustil náš pozemek, a na to paní manželka pana S chtěla vidět výpisy z katastru a pak zavolali policii. Policie mi opět volala a já jim řekla, že více k tomu neřeknu a že s vydáním psa tímto stylem nesouhlasím a víc jsem o tom nemínila debatovat. Za chvilku mi volal exík, že pro mne jede do nemocnice, že mne naloží do auta, že to tak policie řekla, že mne odveze ke kotci a já Čiku předám. Někdo na sesterně řekl, že když vstanu, tak je dost pravděpodobné, že se ohrozím na životě, ale že stejně nebudu schopná si ani sednout natož někam jet a vůbec něco vnímat. Tak jsem exmanželovi řekla něco po telefonu o pr… a pak už nevím, protože jsem asi ztratila vědomí. Pak už mi nikdo nevolal – volali jen na sesternu, kde jim řekli, že jsem v takovém stavu, že nemohu přijímat už žádné hovory. Nakonec paní pana S vyhrožovala mému exmanželovi finančákem a trestním oznámením a že nás o všechno připraví a že můj ex má hezký kabátek (pracovní) a že je vidět že jsme dost bohatí, abychom jim to všechno dali a že to všechno bude patřit jim až nás zruinují. Hrozně moc vyhrožovala, že i policie z toho byla tak konsternovaná, že doporučili exíkovi, aby jim Čiku vydal přes veterináře. Tak se stalo. Vet napsal, že Čika je zdravá a pan S potvrdil, že jí převzal.
Naštěstí jsem se z toho nejhoršího dostala a až tak trochu funguji a jsem doma, ale pohled do kotce, kde byla Čika a které jsem plánovala úplně jiný návrat domů, je velmi smutný. Čika je silná holka, tak snad to ustojí, že její majitel vůbec neví, jak s ní zacházet a že ze dne na den se jí obrátil svět naruby.
Jednou mi někdo povídal, že srážka s blbcem je ta nejhorší. Už vím o čem mluvil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 13:15
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
takoví kreténi by vůbec psa mít neměli,beztak o ní vůbec nestojej Chtěla bych se mejlit,ale myslím,že se problémy brzo vrátí..tys jí vymezila mantinely a naučila jí,že lidi můžou bejt i normální,to funguje,ale asi ne u takovejch hovad
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
odhaduji, že se stejně zase Čika v jejich péči a nevědomosti někomu pověsí na krk. Dítěti snad neublíží, ale v největším ohrožení je teď pan S, protože je největší magor a Čika ho těžko rozdejchá. Zatím to bude OK, ale jsem si jistá, že za půl roku jí rupne v bedně. Tam co je, bude úplně sama - je to rozestavěný barák, který nikdo neobývá - jen hlídač v maringotce v noci. Bude trčet jen v kotci, občas jí vyklidí exkrementy a nakrmí. Skvělé by bylo, kdybych našla někoho z Ústí, kdo by byl schopen vysondovat, kde mají rozestavěný dům a mohl by občas nakouknout, jestli se někdo Čikarce věnuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 13:44
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Skvělé by bylo, kdybych našla někoho z Ústí, kdo by byl schopen vysondovat, kde mají rozestavěný dům a mohl by občas nakouknout, jestli se někdo Čikarce věnuje
skvělý by bylo,kdyby se našel někdo normální kdo by si jí vzal. a dal jí co potřebuje . Protože oni to nebudou.Můžeš založit téma a zkusit někoho z okolí najít,myslím,že to není neproveditelný,ale akorát tě to bude o to víc s*át .Jinak to vidim jako ty...bohužel
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
on jí nedá, už jsem to zkoušela.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:05
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
on jí nedá, už jsem to zkoušela.
no to se dalo čekat..tak až je zas porafe,možná změněj názor,jestli ovšem nedojdou ke konečnýmu řešení
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:11
- Nahlásit
inu
to jsem tušila, že nebudeš mít slov.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
konečné řešení? To ať si zkusí a já jim pak tak znepříjemním život jak slibovali oni mně, že se z toho po...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:15
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
to jsem tušila, že nebudeš mít slov.
správné tušení. Tyjo, co je to za HAJZLA?! O psa nestojí, pes zase skončí ve stejnejch sračkách, v jakých byl. Ale přitom ho nedá z ruky, páč von je chudák nemajetnej a pes už stál takový peníze..
Je tohle možný?! To už je fakt absurdistán!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
konečné řešení? To ať si zkusí a já jim pak tak znepříjemním život jak slibovali oni mně, že se z toho po...
aby ses to ovšem dozvěděla včas...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 16:25
- Nahlásit
inu
hodlám jim dát takové varování, že to ani nezkusí. A návštěvu policie kvůli zastrašování klidně snesu a klidně zaplatím tu pokutu, hlavně že ta výhrůžka bude tak silná, že si to poslední řešení netroufnou.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 17:54
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
to je fakt hrozný, doufam že ho pořádně kousne do pr... a ne jednou
inu
vid? a ty si řikala jak si počkáš počkej, teď nebudeš moct ani spát dneska tady byli Aldíkovi
Aldíkovi
jak jste dorazili domů? usnul Aldík? Naše Ayrina chrní od těch 3 hodin jako zabitá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 17:59
- Nahlásit
ankaras
tak co ?? vyblbli se ?? ..a fotky budou kdy ??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:10
- Nahlásit
vlk
no jestli bude nějaká nerozmazaná tak pošlu jinak Aldík je super kliďas a hodnej pejsan teda u nás aspon byl a ta naše potvora ho nenechala chvíli na pokoji,pořád provokovala, takže se celou návštěvu prali Ale aldík může být úplně jiný než byl u nás, protože já tady vyprávim jak ayrin nežere a aldík jí sežral pár granulí a ona jak to viděla tak je hned všechny vyluxovala aby nic neměl pak dostal každý svoje ouško a ona chtěla prostě to Aldovo a hotovo a když mu ho brala tak si ještě zavrčela místo aby byla ráda že nedostala přes čumák za to že mu bere baštu, no prostě Ayrina
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:47
- Nahlásit
ankaras
když vono to bylo také nečekané Ani se to netvářilo, že se něco takového chystá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:49
- Nahlásit
inu
budu s tebou soucítit ted budeš hrozně čekat jestli senarodí pejsek, pak už nebudeš moct ani chodit do práce a ještě budeš muset počkat 8 týdnů
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:55
- Nahlásit
inu
já zas čekám, jestli se narodí šibí holčička... teda dvě neb jedna už je zamluvená
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:47
- Nahlásit
vlk
držím palec, shibíci nemají moc početné vrhy..
ankaras
joo, paní, je to peklo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:51
- Nahlásit
inu
a pamatuješ jak si řikala jak si ráda v klidu počkáš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 01:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brý den..jen procházím ...
Dagmar Fišerová
strašný strašný strašný.... jak k tomu chudák Čika příjde že má za pánečka takovýho debila!!!!
V příštím životě mu přeju aby se narodil jako pes a měl za pána stejnýho kreténa jako je on! staniž se ....
inu
Velká gratulace paní!!!! to bude pěknej dáreček
vlk
týjo tady se taky bude rozšiřovat smečkááááá
Jdu spát, se tu mějte ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 07:22
- Nahlásit
Fajka
jsem psala vlkovi , aby jí vyšla barvička co ještě nemá , ale prý pro to nejsou předpoklady, to je škodááá, by byli pěkná smečka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 08:01
- Nahlásit
ankaras
Vy se mi teď snad vyšklebujete pani Ale právem.
Fajka
Děkujeme! Tajemný, všemi očekávaný plyšák už dostává konkrétní obrysy (pokud se teda nenarodi klubko holek )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 08:04
- Nahlásit
inu
nééé, já ti to moc přeju už se těšim na to tvoje plyše, pak musíš určo přijet se předvést a nebo dorazíme my
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 08:13
- Nahlásit
ankaras
plyše bude ouplně putovní a tak dobře socializované, že se nakonec vystaví ouplně samo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 08:15
- Nahlásit
inu
tak to ti ho vyměnim
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 08:21
- Nahlásit