| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:07
- Nahlásit
ankaras
no jo do Prahy jo... ale mezitím máme ještě bonitaci v Bolce a coursing v Liberci... tož ještě není ta Praha tak aktuální
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:08
- Nahlásit
Fajka
naordinuj my taky jdeme jak ty prdlouší, stejně budou všichni doma a nikdo se nepotáhne na obecák, ach jo
- aspon že tam jsem jenom do půl druhý a pofrčím domů, Aldíkovci nakonec dorazí až v úterý tak už jsme doma všichni natěšení
- a co Fajuš? ještě pořád to tam má?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:09
- Nahlásit
inu
když von se těšil, jak mě bude sponzorovat.. a já se těšila taky sponzoring státu je přece přednější néééé
pani, psí zápasy jsou ale zakázaný
chraň bůch, já myslela drézůru pán versus pes... vy Mikoša já Fajuš... klidně si to můžem i prohazovat podle to ho kdo bude víc zoufalej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:11
- Nahlásit
ankaras
pani, psí zápasy jsou ale zakázaný
už néé už je to fuč zítra ¨jdem zas na kontrolu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:12
- Nahlásit
Fajka
bonitáciu?? no super, to budu držet pěsti Bolka není vůbec daleko
inu
zdárek pani tak kdepak jste celý dny prosím vás
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:14
- Nahlásit
ankaras
bonitáciu?? no super, to budu držet pěsti
dík určitě to budem potřebovat
jo jo do Bolky to mám půl hoďky po dálnici ....takže kousek
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:16
- Nahlásit
Fajka
ponzoring státu je přece přednější mě je teda u pr***
Páč makám jak barevná, šéf na mě řve, když ho to chytne, ale podle některých expertů si za to můžu sama, že jsem taková *socka*
podle to ho kdo bude víc zoufalej
pani, já vás snad vemu za slovo Fakýše zvládnu, stačí sejra, ale na Mikóša, když ho chytne rapl, nezabírá nic
ankaras
Zdárec, paní Ayrísková! To víte, doháním resty, tak nemám moc času debatit A ani čas učit se na sobotu na předzkoušku z japonštiny
Eště, že zejtra nejdu do práce, ale zase musím na pasový a k dochtorovi...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:18
- Nahlásit
inu
japonštinu zvládneš, se neboj levou packou plyšete přece
taky vůbec nic nestíhám, přijdu si jak blázen, ráno se budím s tím co všechno musím udělat a večer usínám s tím, že jsem zase nic neudělala a nestihla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:18
- Nahlásit
Fajka
Bonitácije, pani? Vy to zvládnete, rodeo nebude!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:20
- Nahlásit
ankaras
jsem při učení zjistila, že to, co umím, je mi k prdu a to, co bych potřebovala, neumím Naštěstí je to jen předzkouška, do tuhýho pude až za měsíc
plyše je na houbičkách, pani
usínám s tím, že jsem zase nic neudělala a nestihla
Tak tak. A já bych ještě dodala, že se ten *mus* ňák rozmnožuje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
inu
Bonitácije, pani? Vy to zvládnete, rodeo nebude
no snad
ponzoring státu je přece přednější mě je teda u pr***
to je sice pěkný ale nakonec to stejnak zaplatíte a zasponzorujete jako všici ...
pani, já vás snad vemu za slovo Fakýše zvládnu, stačí sejra, ale na Mikóša, když ho chytne rapl, nezabírá nic
že by fakt ještě tvrdší "voříšek" než Feiko ... o to potěš.. dobrá tak nic neměním a nechám si toho svýho hajzlíka
ankaras
taky vůbec nic nestíhám, přijdu si jak blázen, ráno se budím s tím co všechno musím udělat a večer usínám s tím, že jsem zase nic neudělala a nestihla já taky to bue nějaká choroba.. jako byl třá moribundus...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:25
- Nahlásit
Fajka
Pani, vy nejste Eikyjůůůů, a přinejhorším tam Fakýšek zapěje Moravo, Moravo
zasponzorujete jako všici
však mě to taky pěkně se***.. zejtra jdu zase vyhazovat třicet ká..
a nechám si toho svýho hajzlíka
jen si nechte. Ten můj hajzlík zjistil, co je puberta. Škoda, že tu nemám agility cvičák, mohl by se vybíjet jinde..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:26
- Nahlásit
Fajka
ne to je - Přednostus hafanus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:28
- Nahlásit
inu
Pani, vy nejste Eikyjůůůů, a přinejhorším tam Fakýšek zapěje Moravo, Moravo
myslíte že nám to bude něco platný? záleží na tom odkud bude ten posuzovatel či rozhodčí či kdo to vlastně bude .. ani nevim...
Škoda, že tu nemám agility cvičák, mohl by se vybíjet jinde..
tak tročka impovizace.. tyčky od rajčat jako slalom, pneumatika od kola jako kruh...nějaký to prkýnko na překážku se taky najde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:30
- Nahlásit
ankaras
ne to je - Přednostus hafanus
jo kombinovaný s averzus listíhrabatus a averzus žehlius případně alergius uklidus
PS: mám všechny příznaky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:32
- Nahlásit
Fajka
Tak to nefim, tehdá v Praze tam bylo víc lidí, vybavuju si jen poradkyni chovu. Jo a jestli tam bude stejnej sajgon, doporučuju rvát se pro pořadový číslo, bo v Praze se nechodilo po plemeni, ale podle čísel, tož ať tam netrčíte
. tyčky od rajčat jako slalom, pneumatika od kola jako kruh...nějaký to prkýnko na překážku se taky najde
eště by to chtělo tu zahradu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:34
- Nahlásit
Fajka
já mám ještě neustálus ospalus a chraplajzus
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:36
- Nahlásit
Ankaras
já mám lenorus absolutus, tam je všechno a navíc je to rezistentní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:36
- Nahlásit
inu
Tak to nefim, tehdá v Praze tam bylo víc lidí, vybavuju si jen poradkyni chovu. Jo a jestli tam bude stejnej sajgon, doporučuju rvát se pro pořadový číslo, bo v Praze se nechodilo po plemeni, ale podle čísel, tož ať tam netrčíte
poradkyně chovu nebude.. to už vím takže vlastně vůbec nevím kdo tam bude... a hlavně vůbec nevím co všechno potřebuju sebou za papíry a doklady....
tož ať tam netrčíte a to mě tak neva, aspon bude čas fotit a poklábosit s ostatníma
eště by to chtělo tu zahradu aháááá já myslela že máte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:37
- Nahlásit
ankaras
inu
já mám ještě neustálus ospalus a chraplajzus
já mám lenorus absolutus, tam je všechno a navíc je to rezistentní
nooooo a ještě k tomu ste to na mě vobě prskly!!!!
to se nedělá todlecto !
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:42
- Nahlásit
Fajka
Podle mě potřebuješ PPčko, tam, kam se zapisujou výsledky výstav, zdravotní vyšetření a očkovák..
, aspon bude čas fotit a poklábosit s ostatníma
ale jestli bude tak děsná zima, asi to nebude příjemné
aháááá já myslela že máte
máme, ale záhonovitou a na tu je vyhlášeno embargo. Druhou půl vobývaj slepice, tož tam je embargo taky. A na polu by mi to asi nějakej chytrák ukradl
ste to na mě vobě prskly
to je počítačovej virus, pani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:48
- Nahlásit
inu
Podle mě potřebuješ PPčko, tam, kam se zapisujou výsledky výstav, zdravotní vyšetření a očkovák..
no já jen aby si zas ně mě někdo něco nevymyslel a nedělal problémy
máme, ale záhonovitou a na tu je vyhlášeno embargo. Druhou půl vobývaj slepice, tož tam je embargo taky. A na polu by mi to asi nějakej chytrák ukradl
jé u vás na Morave se taky krade? já myslela že jen tady u nás.... a na co máte paní to NOčko? dyž né na hlídání u řetězu
to je počítačovej virus, pani šiš to mě jako začne kejchat i monitor s nojtbukem jo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:53
- Nahlásit
Fajka
jako zaručeně to nefim, páč jsem ještě nikdy nebonitovala, ale co jsem jim v Práglu čučela pod ruku, víc nechtěli.
jé u vás na Morave se taky krade? já myslela že jen tady u nás.
No jasan, pani, loni ze zahrady ukradli bráchovi starou škodárnu. Pro něho to byl celej svět, pro zloděje asi položka do sběru
NOčko hlídá, tudle málem sežral Veta, ale pole není naše, tak tam nemůže
i monitor s nojtbukem jo
přesně tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 22:03
- Nahlásit
inu
jako zaručeně to nefim, páč jsem ještě nikdy nebonitovala, ale co jsem jim v Práglu čučela pod ruku, víc nechtěli.
díky paní se ještě musím přeptat někoho kdo bonitací prošel nedávno.. páč kdyby si vymysleli že chtěj ještě můj vočkovák, rodokmen mojí babičky a složenku ze svatýho nikdejše tak to už by mě asi trefil šlak
No jasan, pani, loni ze zahrady ukradli bráchovi starou škodárnu. Pro něho to byl celej svět, pro zloděje asi položka do sběru
jo to znám člověku zbydou tak maximálně oči pro pláč
Tak du.. sem už KO a sirky na podložení víček nejsou po ruce.. tož brou noc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 08:32
- Nahlásit
dobrý ránko, včera jsem odpadla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
Brý ráno
dneska sem našla v poště 600 spamů kdo to má furt mazat !
něco sem našla.. zajímalo by mě co vy na to ?
URL
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
Fajka
ahojky, všechno si to pročtu, o co přesně jde?
spamíci jsou bléééé
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:39
- Nahlásit
Fajka
tak jsem to trochu přelítla, nějaký další "chytrý názorář " a bude mít nepapírová štěnátka od nepapírových pejsků a tvrdí že je to výhoda a nebo není špatné to je vše co jsem tak postřehla
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:46
- Nahlásit
ba ne, tak jsem si to přečetla blbě , se omlouvám a jdu číst poctivě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:51
- Nahlásit
Fajka