| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:48
- Nahlásit
Laida
Ahoooooooj
balík sem, balík tam, copak já s ním udělám
nic páč zatím nedošel
Ahoj, co Fajínek, tuhle jsme s Martinem srovnávali její podobnost s jedním chlupáčem z Německa. Nechcete nápadníka chtěla by při každým hárání ale zatím má smůlu
Týjo ale je hodně podobnej ale až na tu červenou tu Fajuš skorem nemá
No a do Prahy určitě jedééém a uvidíme se, už se na vás všechny moooc těšíííme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 07:54
- Nahlásit
Laida
ahooj, k tý tvý rodině, to je slabý, víš co udělal táta? celej tejden jí zvykam být sama na zahradě a v kotci, včera jsem jí prvně dala do kotce, předtím utahala, brečela tam, pak se uklidnila, za chvíli zase začla a najednou ticho, táta jí otevřel a vzal jí spát domu !!! tak jsem mu vynadala jak to šlo a řekla jsem mu at si jí hezky uplete svetřík, protože princezně bude za chviličku ziminka, prdim na to, nemá cenu jí něco učit
|
moth
|
# Zasláno: 25 Říj 2008 09:03 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
ahoooj ankaras!
vcera sme s Bubackem kecali este do polnoci dobre sme sa bavili Citam, ze tata neodolal a Ayrin podlahol ... blbe, to je najhorsie, ak chce psa vychovavat viac ludi a este k tomu kazdy inak - chapem, ze si nastvana ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 11:09
- Nahlásit
moth
to teda jsem !!! ona teda řvala hrozně, sousedi určo nemohli spát, ale stejně jsem tátovi vynadala, žese do toho nemá plést a nebo to dělat vše stejně jako já, tak se ještě urazil
dneska jí tam dal v 8 hodin, byla do 10 a ani nefnukla, horšíbude ta noc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 13:58
- Nahlásit
Už máte rukavice, kulichy a šálku na zimu?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 14:27
- Nahlásit
Fajka
doufám, že je to z loňského roku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 14:36
- Nahlásit
ankaras
nééé dneska ráno v devět
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 14:50
- Nahlásit
Fajka
sakra, já si to myslela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 14:54
- Nahlásit
ankaras
sakra, já si to myslela
víc foteček u nás http://www.akita-feiko.estranky.cz/stranka/novinky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 15:02
- Nahlásit
Fajka
jdu na to mam chvilku, taky jsme dneska byli na vychajdě /( jako teda každý den ) ale dneska jsem měla foťák tak něco sepísnu na stránky
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 22:28
- Nahlásit
ankaras
Tak to s tvým taťkou - něco se dá přehlédnout, ale tohle určitě ne. To už není maličkost. To musí ale taťka pochopit, jaký trable tím může živit. Když jsem se ujala našeho prvního vlastního čtyřnohýho, byly mu 2 roky a pánička ho měla jak dítě. I z vidličky umí jíst. Rok trvalo, než se naučil, že když jdu do práce, tak jdu do práce a žádný bulení na mě neplatí. Ale byla to muka a sousedé si taky zažili. Pevný nervy
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 22:31
- Nahlásit
Fajka
Fajíku, nestraš!!! V Po jedeme do Turnova a kožich jsem ještě nevybalila, kozačky nekoupila. Kdyby byla chvilka, zkusíme brnknout, že bychom se ukázali na pár minutek - třeba na vychajdu u vás. Jsme tam na 3 dni, ikdyž hodně nabitý, ale jestli bude sníh, určitě Corču někam vejš vyvezeme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 15:39
- Nahlásit
Laida
ahojky, už je to dobrý nějak jsme se domluvili a ayrin už v kotci spala bez problémů ale musí se jí nechat rozsvícené světlo za barákem, jak se zhasne tak tam řve jak když jí na nože berou, takže jí zatim necháme rozsvíceno
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:07
- Nahlásit
Fajka
Tyjo, pani, to místo lenošení vodhazujete, co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:16
- Nahlásit
inu
néé naštěstí néé, tohle bylo ještě o nějakých pár metrů výš než je Jablonec
Laida
V Po jedeme do Turnova a kožich jsem ještě nevybalila, kozačky nekoupila. Kdyby byla chvilka, zkusíme brnknout, že bychom se ukázali na pár minutek
super když budete mít čas, tak dejte vědět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:20
- Nahlásit
Fajka
Pani, i tak tam toho asi máte víc, než se v Brně urodí za celou zimu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:23
- Nahlásit
inu
Pani, i tak tam toho asi máte víc, než se v Brně urodí za celou zimu a tak to asi jooo ale tohle my u nás na horách vůbec nepovažujem za sníh to je jen pocukrováno
Každopádně Fajuška z něj byla uplně hin
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:27
- Nahlásit
Fajka
bledá závist, pani, tady bych řekla, že si ani nespadne. Taky by mě zajímalo, co na to Mikóšo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:30
- Nahlásit
inu
bledá závist, pani, tady bych řekla, že si ani nespadne. Taky by mě zajímalo, co na to Mikóšo
no tož vemte v zimě sebou Mikoša na výlet k nám do hor a dáme nějakou prochajdu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:34 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
Pani, já poprvý musím pochybovat o vašem soudným rozumu Jestli si myslíte, že Fakýš měla magoří období, to jste ještě nic neviděla
Dopravit ho k vám by asi znamenalo jít pěšky, páč by nás z každýho dopravního prostředku vyhodili
a závěrem by se tak nadšeně lísal k Feiko, že by jste kromě získané vlkošedé předložky před krb taky ušetřili za týdenní krmení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:38
- Nahlásit
inu
Pani, já poprvý musím pochybovat o vašem soudným rozumu
Dopravit ho k vám by asi znamenalo jít pěšky, páč by nás z každýho dopravního prostředku vyhodili
no tak to by chtělo nějaký to přibližovadýlko ... časem...
tak halt seznámíme dva mogůrky až zas někdy vyrazíme s Fajuš do Brna... ale sníh asi nedovezem
a závěrem by se tak nadšeně lísal k Feiko, že by jste kromě vlkošedé předložky před krb by jste ušetřili za týdenní krmení
no to nevím třá by jí zrovna padlnul do oka... u nás člověk nikdy neví
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:51
- Nahlásit
zlobivka Vás zdraví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
ankaras
pěkná pěkná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
Fajka
až bude ňákej sponzor, bude i přibližovadlo. Přítel dostal první výplatu a když zjistil, kolik mu šlohli na daních, málem to s ním seklo
Sníh vozit netřeba, magůrci si vystačej sami
Tak já nevím, pani. Podle mě Feiko nemá ráda takový to hrrrr a to přesně Mikóšo je.. hrr.. a jestli je rasistka, tak to má spočítaný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:55
- Nahlásit
Fajka
a petrovo nohy vás taky zdraví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:56
- Nahlásit
inu
Přítel dostal první výplatu a když zjistil, kolik mu šlohli na daních, málem to s ním seklo si zvykne... každej si zvykne.. i já sem si musela zvyknout ...ale zloději to sou to teda jo
Tak já nevím, pani. Podle mě Feiko nemá ráda takový to hrrrr a to přesně Mikóšo je.. hrr..
no hrrrr Fajuš nemusí to je fakt..... možná je to tím že to nemáme natrénovaný a nemáme s moc kým trénovat ... tož už se na Mikoška těšíme.. bude drezůra.... vobou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:58
- Nahlásit
ankaras
a petrovo nohy vás taky zdraví
hmmm pěkný... rovný ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:04
- Nahlásit
Fajka
tak jak proběhl víkend? už se těšíte do prahy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:06
- Nahlásit
ankaras
no víkend stál za houby.. včera děs a práce na zahradě a dneska děs a práce v kanclu.. bože, byl von vůbec nějakej víkend??? Krom toho zítra che jít Pája do práce asi si naordinuju nějakou chorobua bych nikam nemusela
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:07
- Nahlásit
Fajka
já sem si musela zvyknout ...ale zloději to sou to teda jo
když von se těšil, jak mě bude sponzorovat.. a já se těšila taky
bude drezůra.... vobou
pani, psí zápasy jsou ale zakázaný
|