Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:26
- Nahlásit

já už jsem fakt posedlá. Buď se mě zdá o těch magorech z práce, nebo o japonštině a učitelovi a nebo o akitách. Zrovna dneska jsem dostala od kohosi jakousi celkem ostrou žíhandu, která vyjížděla na všechno, včetně mě

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:51
- Nahlásit

inu
jméno paní, jméno je důležitý!!!! že by Fajkýš

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:55
- Nahlásit

Fajka
vono to fakt vypadalo jak Fakýš, ale jméno tam bohužel nepadlo, jen vím, že to byla fenka. Navíc jsme byli na nějaký putovní procházce a pan Rudolf mi radi přiškrtit ji stahovákem

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:57
- Nahlásit

inu
to bude nějaký znamení osudu .... estli by ste neměla paní svoje plány nějak přehodnotit

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:59
- Nahlásit

fajka
jako jak, pani? vykašlat se na doktorát a místo Harukaze si vzít něco vod pí Jůzové? Třeba vzácně rudozlatého psa?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:04
- Nahlásit

inu
no já to myslela vobráceně.. ale když myslíte takhle, tak jen do toho rudozlatého ještě nikdo nemá..

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:06
- Nahlásit

Fajka
jako začít s pruhákem? To nejde, pani, vy eště nejste zbonitovaní a vod nikoho jinýho místního pruhovanou akitu nechcu Páč bych neměla zaručeny ty nasírací předpoklady, co vo ně tak stojím
Leda by mi něco podstrčili přímo v Japánu :-D

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
jako začít s pruhákem? nééé naopak sem to myslela ...... pruhovanej se zdaleka vyhnout
a tedy hlavně i nám, páč znám svyho osa .. že jo...

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:09
- Nahlásit

fajka
dyš já chcu mít jednou doma tu trikolóru béééééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:10
- Nahlásit

inu
dyš já chcu mít jednou doma tu trikolóru béééééé
jo táááááááák, tak to huž mlčím paní... a kyby to nevyšlo tak nějakýho přelíznem odpovídající barvou

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:14
- Nahlásit

fajka: to už fčera říkal i můj přítel: tak ti ňákýho natřem

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:15
- Nahlásit

inu
no super a máte to huž potvrzený ze dvou stran

No nic tak já du něco dělat .. buu se mi necééé

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:19
- Nahlásit

Ahojte - téda vy jste po ránu ukecaný....

Fajka
No nic tak já du něco dělat .. buu se mi necééé
Já mám dneska volnoooo...

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:22
- Nahlásit

vlk
bledá zááávist!

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:29
- Nahlásit

inu
není to nic mnoho....zase musím dělat sobota, neděle.

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:31
- Nahlásit

vlk
tak to blé, páč já už se nemůžu dočkat víkendu..

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:37
- Nahlásit

inu
no já se ho dočkala, mám ho dneska a zítra. A protože je dneska háááskýýý tak dopiju kafe a půjdem s šibicema na výletík.....zejtra už má lejt

inu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:47
- Nahlásit

to je teda škoda, že víkend bude hnusnej... ať se aspoň vejlet vydaří

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:54
- Nahlásit

inu
V neděli už by zas mělo být celkem slušně..... no snad si to holky užijou, chystáme se do luk a polí na lov myší.

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:12
- Nahlásit

ARIŠKA

jsem tu

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

Miju
dík. Prosím tě, jak se projevilo DKK u Gaty? Naše šibina nechodí, jsem z toho špatná, hárala začátkem července.
Do kopce se plouží, z kopce podobně, na rovině cupitá u mě. A pak ji prdne v kouli a lítá jak ďábel, do schodů chodí.

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:22
- Nahlásit

Ariška
DKK poznas podle tzv. chudovite chuze, pes se vytačí v bocích, aby uhýbal bolesti - ve výsledku vzniká efekt "jé, ta Vaše fenečka tak pěkně kroutí zadkem"

pes nechce chodit, nechce skákat, hůře se zvedá, chodí ztěžka do schodů apod.

na rovině chodí standartně nebo máš pocit, že ji to bolí?

jinak to ale může být cokoli... nemusí to být nutně spojeno s klouby

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:29
- Nahlásit

Miju
jé tos mě uklidnila, zadkem nekroutí. Jediný je, že nechodí. Ani ji nic nebolí. Objednám se na veterinu (sice si připadám jako hypochondr) ,ale nehci ji trápit.
Pořád mě napadá falešná březost, ale 3 měsíce, to už mi připadá pozdě.

A co Gaty, jak se zotavuje?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:38
- Nahlásit

Ariška
A nedýchá třeba nějak hůř ? Vlčák mi nechtěl chodit a mělo to spojitost se srdcem, prostě se zadýchával a byl brzo unavený...

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:40
- Nahlásit

vlk
mně se zdá, že dýchá normálně. Ona chodila už špatně od štěněte, ale tohle je extrém. Že by byla extrémně líná?

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:40
- Nahlásit

Ariška
k vetovi určitě zajdi (když měla Gat ten zánět, tak mi doma říkali, že to nic nebude, že je asi přetažená kdybych nešla k vetovi, ohrozila bych ji na životě)

nezapomeň, že shiby jsou sice hysterky, ale pokud mají vážný zdravotní problém, jsou k sobě tvrdé a nedají to znát...

DKK se může začít projevovat tím, že pes začne "nerad" chodit do kopce (počátky naší DKK si už nepamatuju, je to 12 let ... ale snad to nic nebude

Gat se zotavila, ale pije ted jeste vice nez predtim, takze se trochu bojim, zda to nejsou ledviny,... je tezke rozeznat, co je zavazne a co ne

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:41
- Nahlásit

Ariška
líná šiba ? to mi nějak nesedí..... a co ta štítná žláza ?

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:43
- Nahlásit

Ariška
lenost to není - pokud teda nejsou šílená vedra - asi ji něco trápí... a co je na její chůzi od štěněte špatně? taky se zaměř na to, jak žere, vylučuje, zda pije hodně či málo, nemá horký čenich?

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:47
- Nahlásit

dík oběma.
Štítná žláza je OK, čůrá kaká normálně. Já to mám všechno načtené a vím co jí hrozí za nemoci.
V pondělí jdu k vetovi, tak uvidím. Mám ještě větší strach

Miju - moje šibina pije různě, četla jsem, kdyby měla ledviny (nebo cukrovku) tak by se začala počůrávat (laicky přeloženo).

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:01
- Nahlásit

Ariška

niceho se neboj, i kdyby to byla DKK, tak mohu potvrdit, ze shiba s tim muze temer nerusene zit... a dlouho ... !!!

bude to dobre, shiby jsou tvrdaci

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání