Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:17
- Nahlásit

Ariška
jee super že si tuuu

No hele v sobotu během odpoledne, to se ještě domluvíme kdy kdo bude mít čas, já se přizpůsobím
A na výchozím bodu se můžem taky domluvit, já sem myslela že vlastně Zásada je napůl cesty mezi náma a Držkovem, tož že by jsme daly výchozí bod u vás Zásadě. Já bych dorazila s Fajuš autem a nechala ho u vás a Eva by přišla pěšky páč Kerri potřebuje hodně pohybu
Tak co myslíš šlo by to?

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:28
- Nahlásit

Fajka
šlo by to, až na ten kopec na Studnici (o mě nejde, ale šibina nebude nadšená )

tak se pak domluvíme, taky podle počasí.

A co je Kerri za psíka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:38
- Nahlásit

Ariška
šlo by to, až na ten kopec na Studnici (o mě nejde, ale šibina nebude nadšená tak to vemem po vrstevnici a pijánko dyž tak hodíme šibici na hrb

tak se pak domluvíme, taky podle počasí.
to je jasný kdyby lilo nebo padaly třakaře tak na to dlabem

Kerri je luisianský leopardí , myslím že jí nejsou ani dva roky.. vypadá drobátko jako "flekatej dalmatínek"

Miju
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:41
- Nahlásit

Koukněte, co maji v útulku v Hradci Králové...prý je to shiba... co to s ní kdo udělal?

http://utulek.tshk.cz/ts_utulek/pes_foto.aspx?ecis lo=224/2008

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:42
- Nahlásit

Fajka
luisianský leopardí -tak to ani neznám, to se poučím. Teda vím, že něco takového existuje.

OK, tak budu těšit

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

Ariška
Tak super, bředběžně domluveno já se domluvím ještě dneska s Evou a pak ti dám vědět co a jak Jééé se těšííím vemu foťák a uděláme skupinové foto
A asi dost pokecáme páč Kerri i její panička jsou děsně fajn

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

Miju
toho šibáka jsem už viděla, je to smutné

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:46
- Nahlásit

Fajka
to jsem ráda, já tam nikoho neznám (bohužel stále nebydlíme, ne naší vinou)

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

Ariška
to jsou ty firmy noo já taky budu mít střechu až příští rok a další zimu budem bydlet tak jak bydlíme ale tak snad příští rok už se to konečně pohne. A stihnete to do Vánoc?

Abych pravdu řekla tak já tu znám spoustu lidí ale nikdo není na to pejskaření nic moc... a Eva s Kerri si nás našla sama na netu tož to musíme dát určitě dohromady když už o sobě takhle víme a máme totak blízko

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:54
- Nahlásit

Fajka
My počítáme, že se budeme stěhovat v listopadu nejpozději, ale právě ty firmy....

Tak tam budeme 3 pejskařky

Já mažu domů za šibinou, čau!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:40
- Nahlásit

asi se tam přestěhuju k vám, tady nikdo na výlety neni hledam a nikoho nevidim

inu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 16:53
- Nahlásit

Fajka
Tak mi se teda k vám připojíme semo tamo jako hostující pendlující

ankaras
v Brně taky nikdo nejni, jen hysterický majitelé pidijorků

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 17:00
- Nahlásit

inu
tak tam to máš blízko zase ke katce na návštěvajdu

inu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 17:03
- Nahlásit

ankaras
No, vona Cherry prej moc na ty návštěvy nejni.. a já budu potřebovat nějakýho socializačního parťáka

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 17:58
- Nahlásit

Ahoj vsem,

tak poslusne hlasim, ze jsem zabacilovana, mam ji k MUDr. znova ve St a zas v PA Chjoooo

Tak se vsici mejte fajn, hlavne bez nemoci!

michal1
Doufam, ze jsem na vas vcera nic neprskla
Fajka
Uzijte si sobotenku

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 18:33
- Nahlásit

Roxana
to mě mrzí, mám maličko výčitky svědomí, že jsme tě tahali po procházce místo abys doma zahájila léčbu
na nás nic prsknuto zatím není, na rajčeti je prsknuto pár nových fotek

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:20
- Nahlásit

michal1
hod sem prosím odkaz

Roxana
já jsem taky nemocná, tady už je to samej marod míla taky

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:35
- Nahlásit

Ahojte
tak sa hlasime aj my, ze sme vcera vecer v pohode dorazili domov z CB Uz ste sa tu nejako moc rozpisali od mojej poslednej navstevy

Fajka
Nechala som sa inspirovat s rajce.net a dala som tam zopar fotiek, sice nie z vystavy, ale z nasho sobotnajsieho vyletu
Tu je linka: http://mexicanothoorn.rajce.idnes.cz/080927_C.Bude jovice_Vylet/
A aby na rajce nebol Cushi sam, urobila som aj dalsi album so Splash (sestra) z jej poslednej vystavy:
http://mexicanothoorn.rajce.idnes.cz/Splash_OVP_Se red_2008/

Roxy
Dufam, ze skoro zdolas bacila!!!

Ankaras
K tej nasej linke, ktoru si si dala medzi odkazy si kludne mozes dopisat aj nazov stanice "Mexican O’Thoorn"

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:36
- Nahlásit

moth
dobrá udělám to, já jsem se byla podívat také na výstavě v ČB a viděla jsem vás tam s psíkem

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:45
- Nahlásit

ankaras
Mohla si sa ohlasit Zdielali sme sice stres s Cushi, ale aspon sme sa mohli zoznamit

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:48
- Nahlásit

moth
příště dorazím já právě koukala jak jste ho tam drželi dva najednou, tak jsem nad tim radši ani nepřemýšlela

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:56
- Nahlásit

ankaras
Skor sme ho chlacholili, aby sa ukludnil Pravdou je, ze je to pes domaci a nie kotcovy Viem, ze si prejavila sympatie prave tym kotcovym, ktori su stastni, ze sa im ich pan venuje aspon v kruhu ... Clovek musi byt velmi trpezlivy, aby dosiahol toleranciu psa voci pre neho nezmyselnym vystavam a Cushi este nie je vystavny harcovnik, ako napr. jeho stary otec Ajax, lenze ten presiel stovkou vystav a Cushi absolvoval zatial iba styri s dost velkym casovym odstupom Bolo to pre neho iba cvicenie a hala je dost stresujuci priestor ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:01
- Nahlásit

moth
je hrozně veliký přítelovi se moc líbil byly tam pěkné AA

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:08
- Nahlásit

ankaras
http://aldicek.rajce.idnes.cz/

jinak drobek dneska chytil běhavou a lítal tu jak magor. teď se ale hezky šovinká paničce na klíně na sedačce

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:14
- Nahlásit

ankaras
Ako to myslis - dost veliky - jako Cushi? Ma priemernu vysku aku by mal mat samec AA, len nikdy nebol dopovany hormonami, ako sa to robi! Psi z linii, ktorym fandim a z ktorych pochazdaju aj moje psy fyzicky dospievaju medzi tretim a stvrtym rokom, len tak maju sancu dozit sa aj pekneho veku, samozrejme ak nenastane nejaka neocakavana tragedia ...
Vies, pohybujem sa "v brandzi" viac ako desat rokov a viem toho dost a hlavne mam svoje zasady, napr. nesuhlasim s pristupom typu mam auto velkosti maleho autobusu, ale svoje showdogy vozim v privesnom voziku alebo kupim si plemeno ktore je teraz IN, napriek tomu, ze uz mam niekolko uplne odlisnych plemien doma a tak ... Pritom chapem, ze nezaiteresovaneho navstevnika zaujmu prioritne psy, ktore v skutocnosti ziju zivot "pod psa" su len nastrojom ludskeho ega a nikdy im nepatri miesto bezneho zivota v rodine ...
V kazdom pripade ja verim, ze si si vybrala spravne a urcite si tomu venovala hodne casu, co sa Ti skutocne vrati neskor, takze drzim palce!
Na zaver: Ver mi, ze o takych 5 rokov nebude ani chyru ani slychu o psoch, ktore Ta zaujali v CB!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:18
- Nahlásit

michal1
moc pěkný fotečky, vy už chodíte na cvičák? kolik je prckovi? už máte naočkováno?

moth
My chceme hlavně člena rodiny do toho všeho kolotoče a věcí okolo se pomalu dostávám, hodně mi pomáhá objasňovat Bubáček

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:22
- Nahlásit

michal1
Kukla som link, Aldo sa vyvyja dobre, je to fesak stenik, skoda, ze nema sytejsie zafarbenie po tatkovi - Barnabas u mna vedie z Jakobinov !

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:24
- Nahlásit

ankaras
No jo, Bubacek je super help! Hodne sme si toho zazili spolu

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:27
- Nahlásit

moth
my ted čekáme na maličkou, až si pro ní budeme moci už konečně jet je to nekonečný měla jsem strach ohledně srsti, ale zatím to vypadá, že to bude ok mně se líbí ta vaše fenka, jak jste ji dávala na rajče. cz, ta je opravdu zajímavá

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:35
- Nahlásit

moth
díky za pochvalu, od tebe potěší dvojnásob jinak co se týká barevnosti, uvidíme co z toho bude, zatím jsme rádi, že má Aldík tmavou hlavičku - ta snad zůstane (zatím tmavne a tmavne). Bodejť by se nevyvíjel dobře, když dle rad Roxany a tebe jsme nakonec zvolili BARF a tak si štěník papká líp než my

ankaras
na cvičáku jsme byli na seznamce, očkování máme dostačující na socializaci, jen nemáme chodit (a nechodíme) na "psí Václaváky". Ono je to těžký, nemůžeš přece držet psa v izolaci do nějakých tří měsíců. Navíc na cvičáku se povinně předkládají očkovací průkazy

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání