Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:35
- Nahlásit

ankaras
Strach ohledne srsti - v akom zmysle - zafarbenie alebo dlzka? Jednoznacne po Atillovi sa dlhsej srsti nemusis obavat, na druhej strane dlhsia srst nie je ziaden hendikep, prave naopak psy s dlhsou srstou maju lepsie povahy ako tie, ktore maju standardnu dlzku srsti ... avsak za 10 rokov som ziadneho rozhodcu nevidela, aby meral dlzku srsti
No Splash je urcite zaujimava, upresnila by som zafarbenim atraktivna, ale nie je to povahou retriver , je to nasa Splash potomok s 30-rocnym rodokmenom, rovnako ako jej brat Cushi a tiez Ch.Kuma alebo dalsia sestra Bifu - je to Bubackov "B" Bear-Key, za co som velmi vdacna!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:36
- Nahlásit

michal1
jj taky chci vyrazit s ayrin právě na cvičák, tak se ptam Barf je přesně co? granule?

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:38
- Nahlásit

moth
obávala jsem se dlouhé srstí kvůli fotečkám co jsem dostala v 5 týdnech, měla ze štěnat nejdelší srst a tak jsemto pořád řešila s bubáčkem ta musela mít hlavu jako kýbl ale dnešní fotky už tak nevypadají, tak jsem klidná je to naše maličká

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:40
- Nahlásit

michal1
Rozdelena cierna maska urcite zostane, skor ta biela lysinka sa zmensi, co sa tyka primarneho zafarbenia tam mam obavu, ze to bude skor po mamke - Aldik bude este svetlejsi ako je teraz, ale to neva ine veci su dolezitejsie ako zafarbenie srsti ...

Tak ja sa asi rozlucim, idem s nasou 11-rocnou Arkou babickou na prechadzku

moth
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:42
- Nahlásit

ankaras
Z pohladu dlhsej srsti si si spravne vybrala rodicovsky par, po ktorom sa take steniatka nemozu narodit Na vela veci staci trochu stastia, nahody a skrytej intuicie
Tak zasa zajtra...

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:45
- Nahlásit

ankaras
BARF právě vůbec není o granulích, ale o pěkný pakárně s přípravou jídla
dá se o tom najít na netu, já asi nejsem ten pravej, kdo by ti měl radit, jsou tu povolanější

ještě k tomu očkování - chodíme na dost dobrou veterinu a vztahy tam máme víc než dobré, takže pokud nám doktorka povolila vycházky, tak jí věříme

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:51
- Nahlásit

michal1
tak tojo my to ještě máme všechno před sebou

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:59
- Nahlásit

ankaras
no jo, ty máš zase náskok s webem (chvály chvál), tady máme velký nedostatky my
jenže když drobeček vstává v 6.47 a spát chodí před jedenáctou, to je potom člověk rád, že vůbec žije

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:00
- Nahlásit

michal1
to bylo z nedočkavosti, abych se nějak aspon zaměstnala, tak jsem jí začala dělat stránky a ted už si řikam, že pro ní jedeme příští týden tak už je to dobrý akorát ta cesta bude děsná

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:14
- Nahlásit

ankaras
no my to z Liberce měli necelý dvě hoďky, jeli jsme schválně v době, kdy měl mrňous spát a ten celou cestu fňukal a usnul až cca deset minut od baráku
teď si občas říkám, jak to bylo hezký, když byl ještě takovej zaražeňoučkej

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:16
- Nahlásit

michal1
no my to budeme mít okolo pěti hodin, myslim si že to bude jak pro mrňouse, tak pro nás unavující, snad to zvládne budeme stavět na záchod

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:17
- Nahlásit

ankaras
jinak Karolina je teď na netu a prý mám vyřídit, že si tě najde na ICQ , tak prej abys ji neodmítla

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:18
- Nahlásit

ankaras
tak hlavně čurpauzy s vodítkem, Dana kdysi takhle honila po lese štěňátko knírače

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:19
- Nahlásit

michal1
no já to psala chovatelce a ona že si není jistká obojkem a vodítkem spíš si máme najít bezpečné místo a pustit ho na volno, nejsou prej na obojek zvyklý

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:21
- Nahlásit

ankaras
tak pokud pojedete pro štěníka celá rodina i s příbuzenstvem pronajatým autobusem a při čurpauzách vytvoříte kordon, tak to bude jistě v pohodě

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:31
- Nahlásit

michal1
nás mělo jet právě 5 rodiče, brácha a přítel, ale už nevim kam bychom dali štěndu, tak asi pojedeme jenom ve 4 a přítel bude doma

michal1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:34
- Nahlásit

ankaras
Prosím tě, přidej si tam tu Karolinu sama, ona tě nemůže najít....
290 284 523

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:40
- Nahlásit

michal1
jj už to mam

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 22:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

moth
Nechala som sa inspirovat s rajce.net a dala som tam zopar fotiek, sice nie z vystavy, ale z nasho sobotnajsieho vyletu
Rajče je super, člověk si pak nezaplácává zbytečně místo na stránkách a může ukázat fotek co hrdlo ráčí
FOtky z výletu jsou krásný, hafuša je opravdu impozantní pes.. nevím nevím jestli bych zvládla takovouhle váhovou a velikostní kategorii ...

Omlouvám se že jsme se v neděli nerozloučili, ale šla jsme si zapsat výsledek a pak už jsme vás neviděli

Inu
Paní vaše články maj neuvěřitelný vliv na lidi už sem zaregistrovala 3 případy které jste ovlivnila

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 07:57
- Nahlásit

Fajka
kerý proboha? A pozitivně nebo negativně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 07:59
- Nahlásit

inu
Mrkněte k Ester,a Růžence a ještě naše paní chovatelka se taky pochlapila

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:03
- Nahlásit

Fajka
počkat, to mi musíš vysvětlit? Že by Ester přešla do defenzivy a napsala na web, jaká jsem kráva? To mě nepřekvapuje... ale co ta Růženka? Nechápu, asi ještě spím...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:04
- Nahlásit

inu
Néééé u Ester žádnej web ale spousta osobní zážitkůůů

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:05
- Nahlásit

Fajka
cožeee? Já pořád nechááápůůů...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:06
- Nahlásit

Růženka docela zajímavý čtení k agi a v odkazech u Růženky najdeš i odkaz na téma Akita od paní velkochovatelky

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:07
- Nahlásit

inu
Paní nespěte a mrkněte na JEJICH webovky

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:07
- Nahlásit

a jaký má stránky? Pani, já kvůli vám přijdu pozdě do práce!

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:10
- Nahlásit

Olé, subarashii desune?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:14
- Nahlásit

inu
ježíš panííí... pošlu mailem odkazy

inu
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

Fajka
No pani, konečně mi to secvaklo a já čučím jak to příslovečný tele na nový vrata!
Copakto, že se všichni pochlapili a NAJEDNOU mají čas byť na kratičkej prťavoučíčkej příspěveček ze života?
Že by to semo tamo nasírání chovatelů bylo vobčas i kněčemu dobrý?

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání