Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:32
- Nahlásit

ankaras
Se někdo má dyž se může válet doma v pelechu
A co si vlastně včera pořídila za vodítka?

Dobré ráno všem

Bubacek
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

Krásné ránko všem

Je libo???

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:07
- Nahlásit

Bubacek
A k tomu

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

Zdravím!

Díky všem za milé přijetí Napsala bych i dřív, ale ten náš malej brambor mě úplně zaměstnává. Včera se nám povedlo ho dopoledne na chvíli utahat, tak jsem využila chvíle a šla zasadit nějaký cibule. Jen si říkám, kolik jich zůstane v zemi a kolik jich to zvíře vyhrabe..

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:57
- Nahlásit

Fajka
Koukala jsem na fotky z Budějek, hezký jsou a ten šibák co ho tam máš fotnutýho je Kvijátkové brácha Bibík.

inu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

já taky, mám nějakou potento imunitu. ameriky neva, na první procházce taky jedna byla

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:14
- Nahlásit

Fajka
no byla bych asi radši, kdyby mi bylo dobře koupila jsem takový jak si mi ukazovala to tvoje modrý , štěndovi obojek ten rogz... nevím jak to přesně je a pak ještě krátné normální, ale to jsem asi blbě odhadla tloušťku, tak uvidíme jestli prdne bo ne

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

ankaras

do 11.10. se stihneš vymarodit!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Dania

ahooooj, jj to snad jo, potřebuju už jít do práce v pondělí takže snad to bude lepší, ted jdu pro čaj a zasednu k netu icq nebo tak nějak něco máte?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:22
- Nahlásit

Dania
Jen si říkám, kolik jich zůstane v zemi a kolik jich to zvíře vyhrabe
Neboj akitky jsou inteligentní... najde všechny

vlk
Koukala jsem na fotky z Budějek, hezký jsou a ten šibák co ho tam máš fotnutýho je Kvijátkové brácha Bibík.
Fákt? Byl moc pěknej

ankaras
koupila jsem takový jak si mi ukazovala to tvoje modrý
modrá je dobrááá
Uvidíš já když koupím něco co nevyhovuje, tak než aby mi to leželo doma tak to pošlu do útulku a koupím si jiný co vyhovuje víc Já tentokrát nekoupila nic.. jen uzený ucho na odměnu.. tak snad v Praze budu mít čas si to oběhnout a něco vyberu

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:27
- Nahlásit

Fajka

JJ, já chci taky ted poslat do útulku, ty co tady máme po Almině a pak tady mam i kšírky s vodítkem po králíkovi, to je i na jorkšírka králík mi na tom odmítnul chodit, navlíkla jsem mu to, postavila na zem, vystřelil jak blesk a tim vodítkem tenkrát porazil 3 vázy který stály na zemi s kytkama tak byl doma řev a mam to tady

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:34
- Nahlásit

ankaras

ICQ - 298 349 123, napiš mi svoje

Fajka
Neboj akitky jsou inteligentní... najde všechny
toho se právě děsím, v jednom místě šly ty díry tak blbě vyhrabat a už ráno tam se zájmem čmuchal....
ježiši, teď na něj koukám, a on má ušiska do strany, vypadá to jak radary, je to dost příšerný

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:41
- Nahlásit

Dania
ježiši, teď na něj koukám, a on má ušiska do strany, vypadá to jak radary
mu pořiďte ještě satelitní navigaci a můžete ho nabídnout amíkům do služby v Brdech

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:42
- Nahlásit

Fajka
přišly nové fotečky prcka petr jí řiká Malej Brtník pak hodím na web

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

Fajka
Fákt? Byl moc pěknej
My sme hezkí fšici..., byla tam i Kvijátkova maminka a získala BOBa.

Dania
Náhodou ty ušiska do stran jsou roztomilý, šibice to někdy maj taky tak jim říkám, že vypadají jak letadlo....

inu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

ankaras
sem s nima, pani

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

ankaras
jo jo, pravdu dí inu, sem s nima....

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

vydržte prťky

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Fajka

jo, to by šlo, myslím, že by ho brali všema deseti-je to příšerný!!

vlk
v tomhle věku jo, jen doufám, že mu to nezůstane. No, konečně, kdyby jo, bude zvláštní), strašidlo, ale naše

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:53
- Nahlásit

Dania
Neboj nezůstane...šibice hodí ušiska do stran hlavně když je kárám, to sedí na prdeli, uši rozjetý a tváří se jak svatej utřinos...člověk se na ně ani nemůže pořádně naštvat, protože jak je vidím tak se rozchechtám a je po vzteku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

vlk
My sme hezkí fšici..., byla tam i Kvijátkova maminka a získala BOBa. a to zase jooo
Akorát teda ten majitel Bibíka byl nějakej zabržděnej boco??? Na něj volali že má jít do kruhu a on stál a usmíval se .. a usmíval .. a nic

ankaras
já taky držím

Dania
jo, to by šlo, myslím, že by ho brali všema deseti-je to příšerný!! tak že by sme mu pracovně říkali ušiplesk

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

Fajka
Akorát teda ten majitel Bibíka byl nějakej zabržděnej boco??? Na něj volali že má jít do kruhu a on stál a usmíval se .. a usmíval .. a nic
jé, tak to nevím kdo zrovna vystavoval..... když jsem od nich brala Kviju, byli normální.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:59
- Nahlásit

tak já to tam jdu naházet nějak to bude zase 100x předělávka, 50x vztek

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

vlk
jo, to sedí, tváří se - "já debílek, debílek, já za nic nemůžu"

Fajka
tak že by sme mu pracovně říkali ušiplesk to je ještě moc mírný, ono mi to něco připomíná, jen si nemůžu uvědomit co....aha,už vím, telátko...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:02
- Nahlásit

Dania
to je ještě moc mírný, ono mi to něco připomíná, jen si nemůžu uvědomit co....aha,už vím, telátko
znááám jedno také mám doma

vlk
když jsem od nich brala Kviju, byli normální.....
tak asi jen neměl svůj den

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:02
- Nahlásit

Ariška

Ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli by si neměla čas nechtěla jít v sobotu odpoledne na prochajdu na Horní Černou ??? Dej prosím vědět jestli budeš mít čas, šla by s náma ještě jedna moc milá paní z Držkova co má fenku luisianku

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:08
- Nahlásit

tak už tam jsou

Ariška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

Fajka
v sobotu odpoledne na prochajdu na Horní Černou - moc ráda, máš(-te) už nějaký konkrétní plán (v kolik, odkud kam ...)?
Já jenom, abych si to nějak zorganizovala.

MilanS
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

ankaras

adresa ?

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:15
- Nahlásit

MilanS
http://www.americka-akita-ayrin.estranky.cz/

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání