| Autor |
Zpráva |
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:14
- Nahlásit
corleona jupí,díky
Jestlipa je nachystaná "květkovaná zástěrka" , holíny a plato vajec- na uvítanou ,když má zítra dorazit návštěvka z města?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:35
- Nahlásit
corleona
Než bych to hledal, to se rači optám, ne? Hlavně nepotřebuju jen tak nějakou obyčejnou bednu, ale bednu pro boxééééra.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:36
- Nahlásit
Adina
corleona
Cituška
Teda ale dnes nééé.Raděj zítra dopoledne.Co si o mě naši pomyslí když tu např v jednu ráno bouchnu šampáno
Mě pošlou na léčení že tu tajně po nocích chlas**m šampáno.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
Tommy Gun
Nes*r a řekni co to bude zač.Nějaké info.Se vždycky trápíš když něco nevíš a budeš nás tu napínat ne???
Jo budu zítra mluvit s Věrkou.Poslala či neposlala co měla?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:56
- Nahlásit
Ada
s Věrkou
Já bych v noci pít neměla, když jedu na výlet
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:02
- Nahlásit
Cituška
Tak sklenička Tě nezabije ne???a co tě nezabije, to tě posílí
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:04
- Nahlásit
Cituška
jedu na výlet ....se někdo má!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:11
- Nahlásit
Ada
Adina
holky, kdybyste viděli, já už mám komínek oblečení vedle postele, tašku sbalenou, baterky do foťáku se nabíjí - prostě supeeeer
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:13
- Nahlásit
Cituška
Já budu na výletě v sobotu.Sice jen kousíček ale to neva.Máme v sobotu ty závody.Tak jsem zvědavá.Je tam prý přihlášenejch 6 boxošů a všichni s PP.
Jen se klepu kdo to bude figurovat.Máme tam figuranta a na toho bych Aidu nepustila ani za nic.Nechá psa do sebe napálit a ani neprohazuje.Tak na zlámání vazu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:14
- Nahlásit
Cituška
Hlavně fot' a natáčej
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:17
- Nahlásit
Cituška
komínek oblečení ....že by zvyky z těch pionýrských táborů?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:21
- Nahlásit
Ada
jejda a kdo to je prosím? Abychom se také vyhli.....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:23
- Nahlásit
Adina
a jsem odhalená!
celý dětství každej rok nejmíň 4 týdny
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:27 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Rektořík.Ale on figuruje jen v Jihlavě.Je to samouk.A teda nic moc.Spíš nic než moc.Já k nim do skupiny přestala chodit právě proto že i ty jejich výcvikové metody se mi nezamlouvali Všechno po zlém a kopaní do psa mě taky nebralo.Nemám na to žalůdek.A podle mě se tak s boxošem ani cvičit nedá(ale to asi z žádným psíkem).Ted su spokojená s ipařema.Je to fajn banda a figuranti co k nám jezdí sou taky super.Vlastně už jen jeden,Labík už nejezdí.
Jééé ja jezdila jako malá na vojenskéj tábor.A to se mi líbilo.On táta byl vojšmen a já měla protekce.Třaba v kuchyni mi místo 4 plněnejch knedlíků dávali 5. a jako jediná jsem mohla chodit do psince.Sice pod dozorem ale mohla
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:55
- Nahlásit
Ada
aha, tak toho naštěstí neznám a metody násilné rovněž moc neprožívám
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
Artroza
Tady bydlíme - 49 éček za noc bez snídaně (možno za 63,5 éčka se snídaní) - cena je za dablrům. URL
Píšou tam, že berou i smól pets. Objednat to lze po netu - musíš akorát zadat číslo tvý platební karty (debetky, kreditky). Je to 16 km od od místa konání. Gde bydlíte vy? Písni na mail.
Ada
ee. Vyčkej času, jako husa klasu.
Věrka už dodala vše co měla - pozdě, ale přece. To, že mi 2 dny před tím, než šel bulvár do tisku, a 17 dní po uzávěrce, dodala přepsanou uplně stejnou iinzerci jako loni - akce a výstava vaší pobočky - to mě docela překvapilo. Takže UP Brno má smulu - prostě inzerce nebude. Až v dalším čísle. Tu inzerci co poslala, bych měl za 5 minut hotovou, akorát u vás tydle věci trvají věčnost a jsou vždycky pozdě. Takže prostě smůla. Prostě,
Adina
Já furt nevím s kým mám tu čest. Fakt se známe? Tak dej o sobě nějaký info.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty jsi tak zvědavý chlap..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:15
- Nahlásit
corleona
Ty jsi tak zvědavý chlap.. - máš tam překlep - zvídavý.
Už máš změřenou tu bednu?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:18
- Nahlásit
Tommy Gun
prosím, je tam datum dne boxera v dubnu???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:22
- Nahlásit
Cituška
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:24
- Nahlásit
Tommy Gun
děkuju, už to mám, jsi zlatíčko
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Už máš změřenou tu bednu fčil tam pudu.. hóknu na Albiho, ať veme metr. Ti budou mít radost..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:32
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty voe počkej, to jako že tam nebude uveřejněná výstava?Věrky říkali něco o tom že nebudou přihlášky v bulváru ale jen na strénkách boxerlkubu.Tak to je mazec.Ach ty Věrky.Co na to říct
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
HURÁ HURÁ HURÁ máme malinkého Kubíčka 4,3 kg a 53cm. Včera jsem měla tu čest doprovodit moji neteř(mám ji skoro jako dceru)do porodnice!!!!Smekám před každou ženou,která přivede na svět děti.Konečně jsem někde zapadla.Tam mají velký pupek všichni,jen jsem se bála že se někdo zeptá kdy mám termín JÁ!!!!!!!Naštěstí tam má každý jiné starosti.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:36
- Nahlásit
corleona
Máš nějakou reklamaci na flanel?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:38
- Nahlásit
SIO Apalucha
Tak to veliká gratulace )) To už jsi skoro jako babička
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:44
- Nahlásit
SIO Apalucha
hezký, super, gratulace
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:45
- Nahlásit
Ada
Jsem tak utahaná že jsem jak prababička!!!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:50 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
SIO Apalucha
Já děti zbožnuju ale na vlastní mám dost času.Tak hlídám příbuznejm a sousedům.Mamka s babičkou mi furt říkaj že su ted' na řadě já.Ségra,sestřenice a bratranci už dětičky maj.A bábí tvrdí že já porodím do roka :lol babička vykládá karty)
ale děti mít do roka budu určitě Možná už za 9dní od Fattynky
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:53
- Nahlásit
Tommy Gun
Já furt nevím s kým mám tu čest......já tu znám pár lidí,ale tebe taky ne. ,.....a je to důležitý??
|