Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Že prý jaro!!! Houbeles!!!!
V noci dosněžilo a padly i ty menší tuje. Když jsem opět proházela cestu ke kotcům, v kotcích a pak cestu ke štěňatům, měla jsem už mozoly Už to trochu taje, tak doufám, že zítra už bude "jen" mokro. I když to je taky mňamka, psi jsou pak jak čuňata.
No a dnes jsem očekávala v garage saigon na druhou a nic moc teda.. Takový normální sajgónek. A protože má Vikina ještě strašně moc mlíka, vzala jsem ji ještě k miminům. Předtím na štěňata od Unity vrčela, ale teď jaksi neměla šanci to v tom chaosu a tetelení těl rozeznat a nakojila postupně všech 15 !!! Na závěr ovšem rozpustilý Kofi provedl "zadržení cecku" - visel tam a Vikina ho smýkala po zádech, on třepal hlavičkou, aby cecku zlámal vaz a bylo po kojení. Vikina za to ťafla Baju, ta čučela jak puk, co se děje..

articek
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

u nás je taky zasypáno, ale sleze to a budou z toho sra*ky
Artroza
adrenalinovej sport je bezva ne, ale brát si na něj půl melounu úvěr nemusím
Jitrocelový sirup pomůže, chutná super, můžeš ho a pomáhá

articek
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:22
- Nahlásit

corleona
nestačím na všechny tvoje story reagovat, ale je to bomba, ti fakt nezávidim

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:26 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

articek
Jitrocelový sirup
tak ten davam psum, ale nenapadlo me to jist

tak u nas je naaaadherne zasnezeno ( docela dost), ale nesnezi... tak jsem italce ukazovala snih.....

kojit 15 stenat.... no comment

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

all

ahojky, dneska se sem dostanu zřídka,ale jitrocelák fakt super, zabírá psům i nám

Corleona
to musel být ale zážitek, já už se tak hrozně moc těším

mějte se tu zatím hezky, zase sem zaběhnu

articek
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:50
- Nahlásit

Artroza
naaaadherne zasnezeno u nás začíná bažina

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:57
- Nahlásit

Ahój!
Já jsem taky beranisko!!!
Tý jo, to je teda ouroda těch skopců zde co???

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:59
- Nahlásit

Denisa
To je hotové stádo!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:03
- Nahlásit

corleona
bbbéééé be e e éééééé!
už máš nafoceno s huhuláky?

all
tak my jsme si včera vyšli na prochču po zasněžených pláních a houby bláto, ale aspoň 20 čísel sněhu na kopcích, byla to paráda, ale pak jsme byli tak mokří, nazpátek mi klouzaly ruce po volantu jak mi teklo z bundy... docela drsný, sněhové srajdy z nebe mi promáčely 3 vrstvy...

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:04
- Nahlásit

Denisa
beranisko!!!
corleona
To je hotové stádo!!!

no tak to už teda bacha, velikonoce se blíží, aby stádo neskončilo někde v itálii na pekáči

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:20 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Takže jsme tady 4 berani jo? To musím tedy dát za pravdu Corleoně, to už je malé a tvrdohlavé stádo

Ad počasí: poslušně hlásím že v centru Prahy žádný sníh, jen vlhko a chladno. Typické spací počasí

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Teta
no ty Teta, corleona, big E., já, Včelka, bubu... ještě někdo?
já se ani nedivím, že tolik beranů je majitelem boxíků, podle mě berani a boxíci - to jde suprově k sobě!

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Teta
to se máte! V Brně už také sr** jak psala Artiček

a máme zas po stopách a vycházkách, všude slizko

(já jsem prosím Váha) ta se k beranům hodí nebo ne?

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

Denisa
podle mě berani a boxíci - to jde suprově k sobě!

berani a briardi jdou ještě lépe ti si jsou i podobní...

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

bubu

podobní fak, kupírovaní briardi mají uši zarostlé srstí jako růžky

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:33
- Nahlásit

bubu
jak podobní? vždyť chudáky beránky briardi coby ovčáčtí psové nahánějí... jsem viděla jsem film Prasátko Babe tam nebyl sice briard, ale chudáci beránci a ovečky!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:34
- Nahlásit

Cituška
Giordinka bude happy i na blátě, je to moje prasopsice a hlavně blátožroutka!!! ale to odblaťování... Včera jsem si ve sněhu tak krásně vyčistila botky...

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:35
- Nahlásit

Denisa

jdeš zítra kousat? A na kolik?

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:36
- Nahlásit

Denisa

to Cituše taky, je schopná se teď chtít koupat v lomu, kachna jedna, málem mi tam v neděli vletěla, ale mně to bahýnko vadí

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:37
- Nahlásit

Cituška
žejo, úplné ovečky
Denisa
vždyť chudáky beránky briardi coby ovčáčtí psové nahánějí
no to je nesmysl, briardi nenahánějí, oni hlídají a jen v případě ohrožení seženou stádo dokupy a krouží okolo aby se vlk nenažral a ovce zůstala celá

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

Hoj všm
Tak kdo tu včera koukat na 112?Já usla a nic nevím.Jací tam byli boxini????

Denisa
Člen
- Nahlásit

bubu
no vždyť jsem psala, že jsem ovlivněná prasátkem Babe, jinak tomu vůbec nerozumím...
úplné ovečky no úplně, asi jako "begbington" teriér!
Cituška
no hele, když si to přečteš o beranech, tak já prostě v tom vidím Giordinu (i když to není psí horoskop)! a proto mi to sedí jakože na "všechny" boxery!

Nejenergičtějším znamením zvěrokruhu je Beran. Slunce, které vstupuje do prvního znamení v den jarní rovnodennosti zde započíná nový cyklus. Jedná se o znamení pod vládou bojovné a odvážné planety Mars. Lidé pod jeho vládou jsou nezávislí, dynamičtí, odvážní, mají nadbytek energie, nosí v sobě touhu prosadit se za každou cenu. Jedná se o znamení velkého sebevědomí, ctižádosti.
Slabinou zde bývá netrpělivost, impulsivnost, někdy prchlivost, arogance, sobectví. Agresivita nemusí být jen fyzická, ale i slovní, neomaleně a arogantně chce prostě prosadit svůj názor, neposlouchá názory druhých. Jeho silnou stránkou rozhodně není taktika, musí se učit sebeovládání, diplomacii a toleranci k názorům druhých.
Velmi často chybí promyšlenost v činech, žije okamžikem, nepřemýšlí o následcích.Rozhodně zde máme jedno z nejsilnějších a nejdominantnějších znamení zvěrokruhu, u lidí pod jeho vládou se ale nejedná o rozené vůdce, hlavní motivací je zde prosazení vlastních přání. Překážkou je i menší sociální přizpůsobivost, problematické vlastnosti pro spolupráci a práci v podřízeném postavení. Slabinou je i malá disciplinovanost. Je vášnivý, intuitivní, nepřítelem zavedených rutin. Beran je svým způsobem dětsky čistý, veselý a bezstarostný, špatně se bude cítit v konformním prostředí spoutaném konvencemi. Má velkou potřebu nezávislosti, nesnáší zákazy, nepřetvařuje se a nevykrucuje. Chcete-li něco od Berana, nespoléhejte na to, že pochopí náznaky mezi řádky, zkuste jasné a přímé formulace.
Berani jsou všude tam, kde mohou být první, bojovat, využívat svůj velký energetický potenciál. Lidé pod vládou tohoto znamení jsou rození dobrodruzi, dobyvatelé, podnikatelé, sportovci, vojáci, kováři a chirurgové, neustále připraveni k boji a dobrodružství.
Beran zrozenci dává do vínku mnoho životní energie. Toto znamení souvisí obecně s hlavou. Jeho negativní účinky se mohou projevovat v bolestech hlavy, nespavostí, duševním napětím.

articek
Člen
- Nahlásit

Cituška
dvě váhy

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:45
- Nahlásit

bubu

jééé, to jsi krásně vysvětlila, já si to úplně představuju

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:45
- Nahlásit

Cituška
jo jo, jdu, na 15.,tak nějak... a ty?

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:46
- Nahlásit

articek
Denisa

a neřekla, jestli se beran a váha hodí!

tak to jsme už 2 váhy, prima

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:47
- Nahlásit

Já su vodnář a ryby

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:49
- Nahlásit

Cituška
jo, jako partneři jo?!
Beran a Váhy
Oheň a vzduch - to občas třaská. Beran s Váhou to nebude mít určitě snadné. Kromě typické vlastnosti vážit všechno dvakrát může Váha temperamentu Berana ubrat trochu energie. Než se Váha rozmyslí, Beran už dvakrát ví, co a jak. Jste to protikladné povahy, protipóly, které se velmi silně přitahují. Vždy chce jeden druhého ovládat. Beranovi imponuje pěkná a zdvořilá povaha Vah. Váhy u Beranů obdivují rozhodnost a temperament. Ovšem společné žití je těžké. Pro klid domova musí každý vyjít na půl cesty a naučit se kompromisu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:50
- Nahlásit

Ada
seš 2 znamení jo?

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:56
- Nahlásit

Denisa

výborně, no Pavel je kozohor, ale co kdyby jednou?
jdu kousat na druhou, tak se tam potkáme, bezva!

Ada
byli to mí jihočeští kolegové a na člunu myslím Extra (babička Citušky), měla za život mnoho takto úspěšných zásahů na vodě, šikulka

<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání