| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:04
- Nahlásit
bubu
HA HA HA!!!!!!!!!, znám jednoho, bydlí v Rýmařově a něco podobného tvrdívá..
PS: Na těch starých fotkách sedí stará Štokmanka s vycpanými boxery, ne se živými!!!! Už jen pár lidí žije v tom omylu, že se ta obří smečka snesla..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
zase jedni, co vrátili kukačku zpět, když i kosáci pochopili, že ta sviňa jim fšecko zežere..
vyplivl do dlaně anebo už jich snědl šest a přišel říct: "To mi vař, to mi chutná."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:11
- Nahlásit
No nic, jdu do Ho-či-minova města nakrmit zvěř a pak do kanafasu..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:15
- Nahlásit
corleona
a co takhle výchovný pohlavek, he?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:17
- Nahlásit
corleona
do kanafasu..
máte to doma rustikální, že....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:26
- Nahlásit
bubu
já Ti věřím, kdysi kluci erdelci a Cita stáli na poli a posílali si kolem dokola křečka a vůbec mu nic neudělali a na zavolání mu málem zamávali pacičkou a šli domů
děcka já jdu taky do hajan, my to máme doma "moderní", Ikea nakřížená s Asko nábytkem
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:36
- Nahlásit
Cituška
posílali si kolem dokola křečka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
máte to doma rustikální, že....
toš dědina.. normální seknice.. pec, kredenc, stůl s vyřezávanýma židlama, na stole zobají slépky, v parádním pokoji na zdi Panenka Maria s Jéžiškem a na duchnách háčkované dečky a na nich sedí panenky. No nic, jdu utlouct máslo a spát..
SIO Apalucha
já vím, že nemáme kanafas, ale "kvalitní flanel" nebo "velmi kvalitní flanel"
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 23:02
- Nahlásit
corleona
jdu si nalít porto a taky spát, brou noc Vám i všem
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 23:15
- Nahlásit
corleona
Na těch starých fotkách sedí stará Štokmanka s vycpanými boxery, ne se živými!!!! Už jen pár lidí žije v tom omylu, že se ta obří smečka snesla..
Jasně, a ten vozík táhnou převlečení oslíkové že?
bubu
všechno o výchově....
Fakt jo. A já myslela že náš pes je dost vychovaný, ale taková kočička... Už jenom to slovo stačí....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 23:57
- Nahlásit
Teta
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:24
- Nahlásit
Mám na vás všechny takový dotaz - zj. chovatelé a veterináři.
Jak velkou máte doma, resp. jak velká by měla být porodní bedna - výška x šířka x délka ???? Díky za info.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:59
- Nahlásit
Tommy Gun
já teda nejsem zatím "nic" nicméně bedna byla 1.30 x 1.30 m délka a šířka a vysoká byla cca půl metru zepředu, kde se to pak dalo sundat, to jsem provedla kolem 4tého týdne, kdy štěnda přelízala a padala na hubičku....
no a ta moje bedna byla netradiční, byla to vlastně bouda, takže zvrchu krytá a po těch ostatních stranách vysoká nejmíň metr, nahoře jsem udělala odkládací pult na váhu, zřádlo atd.
Výhodou bylo,že tam měli super soukromí i fena.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:49 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Corleona
tak už mám cestovní horečku - ale nové dobré zprávy - přijedu autem (mám řidiče ), budu mít GPS a dorazím mezi 9.30 - 10.00. Nevadí, když se mnou bude kamarád?
Zdržíme se maximálně dvě hoďky, pak bychom zase vyrazili domů.
Vyhovuje?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
Cituška
Oukej! Budu se těšit!!!!!!!!!!
Akorát mám obavy, že to tady bude bahniště
Sníh taje, všude stojí voda, no humus, hnus.. bláto..
gPS: 49°38'31.64"N 18°22'45.38"E
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
bubu
Cituška
A to jste si všimli jaké má kocour odložení? No jak jsem mu řekla lehni tak tam zůstal.A ještě umí odložení v sedě A přivolání s předsednutím už máme taky zmáklé
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:20
- Nahlásit
Tommy Gunjak velká by měla být porodní bedna -tak,aby si v ní fena pohodlně mohla lehnout kojit mimina a nebyla v té "bedně" příliš na těsno. a čerstvé info může podat
Corleona
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:21 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Corleona
Na těch starých fotkách sedí stará Štokmanka s vycpanými boxery, ne se živými!!!! Už jen pár lidí žije v tom omylu, že se ta obří smečka snesla..
vis co rika Petrikova: pes, kterej ma otres mozku nezlobi....a Stokmanka ma docela velke ruce....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:28
- Nahlásit
Artroza
pravda pravdoucí
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:29 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Cituška
bedna byla netradiční
a na hoře satelitní anténu a před bednou bazén...
Ada
jojo, kocour je ipovej...
omlouvám se, ale odhlašuji se do příštího týdne z vaší společnosti. smutné zprávy.
na ten puding ale nezapomeňte.
pěkný víkend v předstihu
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
blažena
koukam, ze to taky znas ...
bubu
tak at je lip
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:49
- Nahlásit
Tommy Gun
kazdej preferuje neco jineho, videla jsem bednu vysokou jen 10cm ( takova pidi ohradka), dalsi preferujou bedny vysoke, prehozene nejakym hadrem.... atd.
muzu ti zmerit tu byvalou nasi, ted si to videl - prehrazena cast odchovny s podlahovym topenim a atd. Corleona ma moc peknou- profesionalni...takze spis zalezi na prostoru a kdo co chce....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:07
- Nahlásit
bubu
vidíš, to mě nenapadlo, možná ještě nahoru kazeťák a při kojení pouštět vhodnou decentní muziku
bazén je k dispozici, miska na pití sloužila jako zásobárna vody na voloviny
Tak ať je zase líp, budeš nám chybět
Ada
kocour nemá chybu, kdy jdete na BH?????
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:11
- Nahlásit
Cituška
a při kojení pouštět vhodnou decentní muziku
To mi silně připomíná slunce, seno, jahody I
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:13
- Nahlásit
Teta
no právě, u Corleony bych normálně musela vyskočit z vlaku, teď ta muzika, jako vyšitý z toho krásnýho filmu!
Jen místo kraviček boxíci
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
Cituška
a na oběd udělám králika!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:56
- Nahlásit
Tak jsem obešla zahradu, ztráty jsou veliké.. Došla jsem k závěru, že sníh je větší zkáza než boxeři. Keře kolem plotů lehly, většina je zlomených, nevím teda, co s tím, jedině nějaké podpěry nebo přikurtovat k plotu. Jenže svině mají ostny, to bude teda žůžo práce.. Třímerová tuje před domem dělá vchodový oblouk - ale že by to teda vypadalo nějak honosně, to se tedy říci nedá.. Taje a taje, bydlíme v podstatě v rybníku..
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:04
- Nahlásit
corleona bydlíme v podstatě v rybníku.. tož,aby si Cituška přibalila i neoprén a loďku k vám na návštěvku
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:13
- Nahlásit
Adina
a možná i šnorchl
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:14
- Nahlásit
corleona
Jejda, to nemusí být, já ani s obědem nepočítala
Adina
beru holínky a psí kalhoty, to musí stačit, když tak si potom pujčím u Corleonů fén a usuším se! U Artičků mě zachránily zdraví, pršelo mi na boty, tak skončily na topení, já měla oči jen pro štěňata
|