Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:26
- Nahlásit

Ada
úp)))))))))))))))))))))))))))pppppppppppppotreůlf k jcgwmůoeriwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwraaaaawwwwěščěěěěěě
Příjdu do pokole a kocour leží prdel* na klávesnici, chrní a tady napsané tydle nesmysly.

jaký nesmysly? jsem to přečetla knedlovi a hned věděl vo co go!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:28
- Nahlásit

Teta
fčil su na ib@

bubu
e??? to VY na mě se*ete.. a proč to nenapsat? serete a my VÁS tady potřebujeme v Baška Sníh.

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ada
Já jsem se zas lekla, že vznikla nová úp

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:42
- Nahlásit

corleona
potřebujeme v Baška Sníh.
máte málo porta, tak to proto!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:48
- Nahlásit

corleona

a dáváte přednost nějakému určitému typu novin, nebo je to jedno??

AdaBubu
takže holky, až tu nebudete, tak pusťe kocourka a knedlo ke klávesnici, a my si počteme!

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:49
- Nahlásit

Cituška
kocourka a knedlo ke klávesnici, a my si počteme!

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:54
- Nahlásit

Cituška
bubu
A co sem pustit mužské polovičky, to bychom si teprve početli!

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:56
- Nahlásit

corleona
Já se zas lekla,že vznikla nová úp
bubu
No to by mě zajímalo co to ten náš kocour jako psal?Neprozradí mi to KnedlíkJo a samo že taky budem doma s placatkama držet palečky at' se o vejkendu zadaříAle nechtějte po mě at' se cpu pudinkem.To bych taky nemusela přežít.Ale namelu si oběd a budu cucat brčkem
Cituška
To by jsme si teda početli.

Jo a neněl tu dnes už bejt Tommy????

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:58
- Nahlásit

Teta
Moje drahá polovička si to tu četla když se zde diskutovalo o těhotenství.Ani nemůžu popsat jak se tvářil když mi to říkal A tejden měl noční můry

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:08
- Nahlásit

Cituška
Hlavně ne prosím bulvár.. Bo já ho normálně vůbec nečtu. A fčil jsme to od kohosi dostali, celou kupu Blesku a já chudák, jak to kladu na zem, tak vždycky úplně ztuhnu! Já ty informace totiž beru vážně a úplně mě to šokne, co se "prý" stalo!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:16
- Nahlásit

corleona

jéjej, to chápu, a v jednom bulváru je stránka, kde jsou schválně parodie, a moje tchyňka mi to vždy s vážnou tváří vykládala a byly jsme vyděšené obě Třeba že někdo umřel a von přitom žije a tak

tak já vyberu třeba mladou frontu a tak

a budu moc točit? Já si říkala, že tak hezký fotky jako vy neumím, ale nemáte zase video, tak já je natočím, jo??

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:29
- Nahlásit

Teta
mužské polovičky, to bychom si teprve početli

ne e, usíná do třiceti vteřin

Ada
namelu si oběd no jenom aby, my to poznáme a budeme po víkendu reklamovat. a puding proč ne? citušce chutná moc, žejo.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:29
- Nahlásit

I'll be back

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:31
- Nahlásit

Tommy Gun

no to je překvapení, jak bylo?????

bubu
puding já můžu, hlavně vanilkovej s malinovým a piškotama, a jahodama a tak....

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:33
- Nahlásit

Tommy Gun
I'll be back
no to je úúúžasné...
Cituška
vanilkovej s malinovým a piškotama, a jahodama
mňam! tak to až přijedeš na dobřečov budem držet palce spolu, jo?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:38
- Nahlásit

Boxer vyhledává mrtvolu ve vodě - Z. Čmejrek, Emsy Esso z Hluboc. zámostí, Ms. J. Sedlák atd. URL

Chcete mě? - měsíc staré - představujeme plemeno Německý boxer - URL - od 9. minuty. Znáte toho člověka nebo toho boxera?

Tak jsem zpět ze školení - bydlel jsem v single roomu za 2500 Kč za noc se snídaní. Tý woe, plazma na stěně (repráček vyvedený až na WC a koupelny, dřevěné obklady, mramor, njn. URL Docela masakr. Sotva jsem otevřel v pokoji dveře, začala hrát hudba. No vostrý jak sviňa. Asi nejlepčejší hotel, v kerým sem byl a v kerym asi kdy budu. Na todle si nepotrpím. Ale zkušenost dobrá.

Ada
Ty jsi taky na "zlomu" Vodnáře a Ryb - já taky! 20. Ty?

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:41
- Nahlásit

bubu
Tak tady posílám pozdrav od pisálka kocourka a jeho kámošek

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:42
- Nahlásit

Cituška
Na videa se chystám, ještě to neumím stříhat, ale samozřejmě, nejsme Alexander , akorát prosím nefotit zátiší s chrchlancem na zdi, hovnem, zablácenou gumákou, či lopatou na exkrementy, apod.. tomu se při focení vyhýbám.. Taky jsem ještě neměla odvahu nafotit ten saigon v garáži. Teď jsem se vrátila, jsem z toho celá orosená, hrát totiž s 15 štěňaty hru: "Hádej, kam ty noviny zrovna teď položím" je fakt záhul. Vždycky aspoň čtyři na to přijdou.. takže nejčastěji stojím rozkročená, děti čumí vzhůru a já dělám trhavé pohyby s dvojlistem novin, abych je protipohybem zmátla a stihla je položit na zem.

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:43
- Nahlásit

Tommy Gun
Já 19

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:44
- Nahlásit

Tommy Gun

člověče, neznám, nic mi to neříká...
ten hotel je jak scifi - u nás je nejdražší Klajdovka - 1500 za noc a máš na polštáři mýdlíčko, čokoládku a prezervativ

Fenečku od Čmejrka znám, byla jsem jí úplně okouzlená na výběráku záchranářů, makala jak vzteklá, dlouho jsem neviděla takový elán do práce

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:46
- Nahlásit

corleona

budu fotit a točit jen to schválené
no já Vás obdivuju, musí to být záhul, já se fakt zapotila při těch 3, a doufám, že jich příště v tom bytě bude zhruba stejně

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:03
- Nahlásit

Teta
Máme tam i jezírka, bambus - To je dobře. Až k Vám přijde nějakej nas*anej klient, tak aby vás mohl rovnou zmlátit kusem bambusu a pak vás hodit do toho jezírka. Tak je to dobře, tak to má byt.

corleona
Světovka v příštím roce!!!! Přeci v Mexiku!! - omyl, už v červnu 2007 bude v Mexiku, 2008 ve Štokholmu a 2009 v Blavě.
hlavně ne bulvár - naposledys ho četla v neděli večer - ještě žhavé číslo, co já vím.

Ada
úp)))))))))))))))))))))))))))pppppppppppppotreůlf k jcgwmůoeriwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwraaaaawwwwěščěěěěěě
Příjdu do pokole a kocour leží prdel* na kláv
- rozumím pouze prvním dvěma písmenům.
Tak devatenáctýho, jo?! No to máme skoro ve stejný den, akorát, že jsem asi o padesát let starší.

Cituška
No dyby to bylo za moje, tak to spím rači ve spacáku před hotelem. Mejdlíčko tam bylo taky - na umyvadle s mramorovou deskou stál malý dřevěný stojánek a na něm 3 "zkumavky" - pěna do koupele, mýdlo, šampon. Vše stylové. Jediný co mi chybělo, byl ten prezervatif. Neměl jsem co nafukovat a do čeho napouštět vodu.

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:13 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
akorát jsem asi o padesát let starší Nepřeháněj sem tě viděla už dostkrát a teda typla bych tě na 28.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:15
- Nahlásit

Ada
Ď. Lichotnice.

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:18
- Nahlásit

Tommy Gun

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:52
- Nahlásit

Ada
Tak tady posílám pozdrav od pisálka kocourka a jeho kámošek

ty jo, to je paráda, nádhera! s knedlem zdravíme smečku zpátky, úplná idylka

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:00
- Nahlásit

Ada
kocourka a jeho kámošek
tak to nechápu.. u nás by už jen chyběla myš a byl by z toho potravní řetězec..

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:00
- Nahlásit

Ada

jéje, to jsou krásný fotečky, my měli jen morčátko a bohužel bylo pro psy jen jako kořist, Citě vždycky kapaly sliny jako by měla vzteklinu, když jsem morče chovala....

kočičky já můžu!

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:01
- Nahlásit

corleona
tak to nechápu..

všechno o výchově....

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:04
- Nahlásit

Cituška
knedlo kdysi hrozně štěkalo na zahradě a běhalo furt za mnou a zase zpátky, jsem nějak nepochopila napoprvé, tak mi v hubě doneslo kosa vypadlého z hnízda - opatrně mi ho plivl do dlaně a valil zpátky k místu kde ho našel, jsem ho dala zpátky do hnízda a kosáci nadávali ještě celé odpoledne jakto že je mrně oslintané

<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání