Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Adina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:30
- Nahlásit

zatím se mějte,musím venčit "hyeny" a pak ještě do práce -tak na pokec to vidím až k víčeru

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:36
- Nahlásit

hojky všem
třetí váha do počtu

jo a včera v tý 112 - myslím, že to byla Emsy-Eso z Hlubockého zámostí

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:40
- Nahlásit

bubu
jojojo!!!!Myslivci jsou HOVADA
Když Fatty čekala áčka tak jsme byli na procházce v lese.Fatty ode mě nikdy neoběkne víc jak na 5m.Když jsme šli z lesa tak jsem viděla v dálce dva chlapíky.Fatty jsem připla na vodítko a šli jsme.NAjednou koukám a on jeden z nich je myslivec
Pozdravila jsem a šla.Najednou natáho flintu a mířil na Fatty.ASem se na něj koukla a on že by byla pěkná trofej(Fatty).A pak začal že mu s ty čokly nemáme tahat do lesa.Tak jsme na něho spustila.Blbec jeden namyšlenej.!!!Když jsem přišla domů a řekla to našim tak mu chtěl táta tu flintu jít omlátit o hlavu.

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:43
- Nahlásit

Stýnka
Ahojda,
Teba jsem se chtěla zeptat.Neplánuješ náhodou bostonátka?Ze ségrou mamce chceme pořídít at' má s čím řádit.Na boxoše si netroufá.Ale myslím že bostonek by jí mohl sednou.Navíc se mamce bostonci moooc líbí.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:46
- Nahlásit

Ada
asi zřejmě na konci tohohle roku, ale to záleží na tom jak nám to pofachčí při stavbě a jak by vycházelo stěhování...
Nechtěla bych se stěhovat se štěňaty...

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:49
- Nahlásit

Stýnka
Jééé no to by bylo super.Písnu Ti meila.

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 14:25
- Nahlásit

Corleona
Jasně, tygřice

No to víš že doma jsme pes a tygr. Ty musíš taky být pes že?

Jinak jsem se teď vrátila z prohlídky našeho nového ústředí kam se stěhujeme v průběhu dubna a května. Je tu super ultra moderní. Samé železo, dřevo, beton a nejvíc ze všeho sklo sklo sklo. Po dnešku jsem pochopila že budu muset ze své "pracovní" šatny vyházet veškeré sukně!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:54
- Nahlásit

Teta
jé.. to še mi líbí.. takové hypérmodéééérni dyzájny..

Tak se mi zželelo Viktorky. Nechám ji bydlet v domě, je taková celá vycuclá z těch štěňat a v tom kotci teď, v té zimě a sněhu, to by nebylo pro ni moc fajn.. Do kotce půjde, až se dá víc dokupy.
Odpoledne jsem ji zavedla zase ke štěňatům do bedny. Když byly Céčka plné mlíka, až škytali, tak jsem z druhé bedny vypustila Béčka. Ti vtrhli do mlíkárny jak smyslu zbavení. No byl to ale pohled - ti pětikiloví obři (Blade a spol.), jak jsou přisátí na Vikině, jen ty jejich růžové jazyky obepínající struky byly vidět a jak masírují a masírují a masírují.. ať to teče, ať to teče..

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:00
- Nahlásit

corleona "Tri dni ma naháňali,eště ma nedostali...."

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:01
- Nahlásit

Adina
jo, co to bylo? Teď mi to teprv seplo! Causa LS!

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:08
- Nahlásit

corleona Došel mailik? Jináč "kluk" se vrátil a hodil L.S. do klídku

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:11
- Nahlásit

Adina
Mail? Teď? Je to dva dny - přišla sms. Ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:14
- Nahlásit

corleona
Hele, ty milovnice moderních dyzajnů. Estli chceš tak až budeme mít den otevřených dvěří pro rodiné příslušníky tak můžeš jít se mnou jako moje tchyně (nebo sestra/sestřenice/neteř/atd). Bude to tam i s nějakým doprovodním programem a jsem na 99% přesdvědčená že tam strejdu nedostanu. Má nějakou alergii na kanceláře.

Máme tam i jezírka, bambus, a u mě před kancelářá roste nějaká zeleň která mi připomíná fazole. Takže když bude nějaké klidnější období tak mě asi vyšlou na sklizen.

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:26
- Nahlásit

corleona

Tak jsem se právě vrátila z nákupu pro "Bašku", a dokonce byl se mnou můj muž, a pomáhal vybrat

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:34
- Nahlásit

Bubu

právě jsem koupila zásobu víkendových pudinků dr. Oetker, 5 v jednom balíčku a k tomu lžičku na pudink, no nekup to!

co by člověk pro knedlíka neudělal!

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:40
- Nahlásit

Cituška
víkendových pudinků dr. Oetker,co by člověk pro knedlíka neudělal!
no to je úúúžasné, až budeš potřebovat mou podporu tak dej vědět, místo půl kachny zbaštím celou když by to mělo pomoct.
Ale vážně - kdyby konkurence věděla, v čem spočívá tajemství našich úspěchů - že boxerkáři futrujou krupici a puding víkend co víkend, tak to určitě všichni vzdají hned, protože takovou podporu stopro nikdo nemá

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:44
- Nahlásit

bubu

podporu potřebuju, v neděli jdu na klubák a pokusím se čubince vysvětlit, že se po kontroláku a prutu na obraně pouští

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:56
- Nahlásit

bubuVy už máte v robotě "padla?"Já myslela,že ordinýrujete do 18 hod-chudáci pacoši(když tam už nejste)

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:58
- Nahlásit

Cituškapodporu potřebuju-jasně,budeme držet pěsti pro štěstí a ty pudingy fakt začnu jíst,aby se úspěch dostavil!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:25
- Nahlásit

Artiček

jsi na příjmu?

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:34
- Nahlásit

Mám psy s neskutečně dobrým vkusem. Byli dnes doma bez dozoru a zřejmě to musela být hrozná nuda. Rozkousali jednu krabici ve skládku a z ní si pečlivě vybrali tři věci které si vynesli ven na zahradu a tam poctivě zkoumali. Byli to dvě kazety skupiny Queen a pak španělský slovník. No není to super vkuz?

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:40
- Nahlásit

Teta

to teda fakt je!

(jaké máte ještě doma slovníky?)

vzpomínám, jak mi první boxerka sežrala jen jednou knihy - a to kompletní velký anglický slovník, který mi chodil na dobírku a byl šíleně drahý a já na něj chodila makat na brigádu do hotelu jako študačka

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:42 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
jééééé, dárečky, to my máme rádi!!

Teta
španělský slovník No to dá rozum! Přeci vědí, kde se bude konat Světovka v příštím roce!!!! Přeci v Mexiku!!

Moje první fena si "pročetla" strojnické tabulky. Šrouby, profily, ..., kuličkové ložiska.. fakt eňo něňo čtení.
A Nunda se jednou v autě nudil, tak si "četl" v autoatlasu a sežral celé Německo. Přišli jsme na to, až jsme chtěli jet do Švýcarska a furt jsme podle atlasu nevěděli, kudy..

A propos knihy: Na střídačku beru do obýváku vždycky dvě štěňata. Bugatti dnes mordoval Staré pověsti české..

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:01
- Nahlásit

corleona
Cituška

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:03
- Nahlásit

Mám pocit že ty věci dnes vytahal Alexander. Soudím podle toho že má výborný den. Sedím tu u pc a on usnul vedle mě na zemi u nohou a už 2x se protáhl a vypnul mi počítač
Je z toho španělského učení tak unavený že vůbec nevnímá a musela jsem ho nakonec za zadní nohy kus popotáhnout aby mi to nevypnul po třetí!

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:14
- Nahlásit

Corleona
Jsi teď na info@....?

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:14
- Nahlásit

úp)))))))))))))))))))))))))))pppppppppppppotreůlfk jcgwmůoeriwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwraaaaawwwwěščěěěěěě ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěass sssssssssssssssssssssssssx c cxx kzti ,ikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhgfdsa

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:22
- Nahlásit

Ty vo*e to snad není pravda.Já jsem se nezbláznila.Příjdu do pokole a kocour leží prdel* na klávesnici, chrní a tady napsané tydle nesmysly.

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:23
- Nahlásit

Cituška
podporu potřebuju, v neděli jdu na klubák a pokusím se čubince vysvětlit, že se po kontroláku a prutu na obraně pouští
no tak to budu podporovat na dálku co to pude, a hele, já když knedlovi řeknu "aus" tak vyplivne všechno, zkus to třeba taky tak...

Adina
bubuVy už máte v robotě "padla?"Já myslela,že ordinýrujete do 18 hod-chudáci pacoši(když tam už nejste)

si děláš p..el ne? jací chudáci? máme pohotovost nonstop a oni si klidně zavolají ve tři ráno že pes už tři týdny kulhá, tak kdo je tu chudák? he?

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:24
- Nahlásit

corleona
a vy se mnou jako netontok, ototuki totok, eh, nemluvite?

<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání