| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
corleona
jejda, v tom bych měla pěknej guláš!
ten Royal taky - někdo doporučuje, jinej že nee rozhodně...
eh, je to složitý, Giordi sťápe všechno a vypadá po všem tak nějak furt stejně
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
corleona
Krmíme normálně Acanou
no to bych si o Vás nemyslela, jsem se domnívala že jste na RC boxer??
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:49
- Nahlásit
Artroza
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
bubu
RC boxer a to jako prečo?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
corleona
purina proplan kuřecí s rýží... ona na tom byla od míma po rok a půl asi... jo, furt chodila a kadila! normální průtokáč... ale to byla mlaďoch, teď to může být úplně jináč...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
corleona
dva dny ťapou granule Royal Canin.
Vzpomínám a už se také těším....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:52
- Nahlásit
Markét
no, měla jsem napsat, že je dobrý i na poleženíčko
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
corleona
RC boxer a to jako prečo?
preparát
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
Markét
Poslechni, ten pps soubor je naprosto skvělý!!!!!!! Já jsem u každého obrázku řvala JÉÉÉÉ!!!! JÉÉÉÉ!!!!. Úžasné.. vzpomínka na ty věci denní potřeby tak nějak zahřála u srdce..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:56
- Nahlásit
bubu
Ale uvažuju pro Nunýnka, ten tvar by se mu dobře papenkal, třeba by už nežral jako prase (v misce nic a všechno kolem misky a na nose)
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:59
- Nahlásit
corleona
No právě, já jsem dobře tušila, že to musí zahřát srdce každého pamětníka...a když jsem viděla ty modrý trenky, tak jsem si vzpomněla na tu spartakiádní debatu a už jsem to posílala
A abych pravdu řekla, tyhle věci hned mažu, ale tohle jsem si uložila do PC, abych to jednou mohla ukazovat svým dětem
A ať nežeru, posílám ještě jednu várku, kterou jsem obrdžela už před časem
Jo a s Acanou jsme byli nadmíru spokojeni, kdybychom kvůli záchranařině (nás sponzorovali) nepřešli na Eukanubu, tak jsme na ní dodnes. Nemůžu si stěžovat.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:12
- Nahlásit
Markét
Dík za druhou várku! Bomba! Kroky Fr. Janečka způsobily, že mám poprskaný monitor A to s tím Stalinem jsem tenkrát tiskla u nás (Pozemní stavby Ostrava) u děvčat v propagaci za kafe kámošovi na pozvánky oslavy jeho 25. narozek
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
ahooooj všichni
popořadě:
Tommy
na diskuzi svátek slav, všechno nej a velké baf!
Corleona, Denisa
představte si, že mi ráno manžel ohlásil, že se mu opět mění práce a že tudíž ve čtvrtek nemám auto do Kroměříže na Glisnika (tudíž nikam nejedu) a toho 17. stejná situace - no hudebníci jsou na zabití, ale jak říká kšeft je věc svatá, já sice chtěla přijet vlakem, ale ani tak nemám hlídání na tu bandu psí doma
Pája sluníčko dobrý, jen jeden "překlep", jinak to zvládl super, ale hrozně se mi to líbilo, mateřinky čuměli jak puci a vůbec dobrej program, i si zazpívali a zkusili různé hudební nástroje, bomba!
Já krmila také Acanu a byla moooc dobrá, teď má čubina Nutram a štěnda měli RC a mlíčko od RC a kaši Happy dog, tož tak
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
corleona
ten tvar by se mu dobře papenkal mimo tvaru se koukněte i na složení....
třeba by už nežral jako prase
pozdravujte ho...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:48 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
bubu
a děkují za držení palečků!
jinak na RC boxer jsem koukala a slíbila jsem ho Citě za nějaký super výkon - ovšem ten se ještě nekonal
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
Ano 17.3 Bystřice nad Pernštejnem od 9.00hod.
On ti nedošel program?
Tommy, vše nej nej nej k svátku a hlavně už žádné kousance do krku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Ada
mně došel
Denis
a nemohli bychoj jet nějak spolu, tedy já se přifařit k Tobě?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
Tommy a Corleona
Všem Tomášům přeji vše nej k svátku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:30
- Nahlásit
Teta
děkuju, já na C zapomněla
Corleona
také Vašim Tomášům vše NEJ!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
Ptá se vnuk dědy, "dědo, neviděl si ty pilulky co sem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD."
"Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni ?!?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
Tommy Gun
takhle ty slavis svatek????
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:09
- Nahlásit
Artíček
kouzelný fotečky Carata novým "taťkou" (nebo mamkou)?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:09
- Nahlásit
Díky všem za přání. Jsem na to úplně zapomněl. Dodnes nevím, kdy mám svátek, jestli 7. nebo 8. 3. Ale ted už to vím. Nějak jmeniny neslavíme. Resp. si na oslavy vůbec nepotrpím.
Denisamůžeme dát aspoň panáka v šalině, 9 zastávek, to těch panáku zvládneme..., co zastávka to pajdulák! - to bych poté nevyšel, ale vytekl ze šaliny.
pan Corlenona - panu Corleonovi říkej Alberto.
bubu alias Štětináč - člen Bratrstva kočicí pracky
Šití?? né, je v kýblu. Míca chudák se chytla do želez - kruciš. Jen to čtu, tak je mi blbě.
corleona, kkathy
Vše nej k jmeninám vašim drahým polovičkám.
Artroza
petrooooooo , kde siiiiiiii????? -
corleona
vzpomínka na ty věci denní potřeby tak nějak zahřála u srdce.. - i u toho "voskovanýho" toaletního papíru?
corleona, Markét
Já ci taky. Proším poslat. Ď.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
bubu
a ty ten RC doporučuješ? teď myslím celkově, ne jen boxeří...
Cituška
no jo, ale Corleona psala, že toho 17.3. nakonec asi nee... a je Den boxiša taky...
tak huvidíme... moje auto je k dispozici, akorát teda nemám dálniční známku a nechce se mi řídit tu štreku tak třeba kdybys šoférovala, to by bylo žůžo! a teda auto se tomu říkat nedá, je to prasečí chlív!
Ada
jo jo, dík , došel, ale nebyla jsem si jistá tím datumem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Co to místo "kde to hnije" - furt nic? Leová to slibovala obratem. Nebo, že by neprůchodný mail? Vedoucí sektretariátu bych chtěl mít taky doma (na vostnáči a na elektrice) - dobrej pittbull. Asi se ještě nenaučily ovládat PC, takže to poslaly nějakam do tramtárie. Zlatý psací stroje a služby České počty.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
Krista
Ani jsem se neptala, co řikal Luky na ty zabouchnutý klíčky?
Stopy v sobotu nebudou, je tam prej ještě trochu bahno (teda na cvičáku bahno neni, jen na tý louce, kde stopujou).
Takže začátek až normálně ve 14h, přijedete?
A jak to vidíte s táborem? Bude to asi boxí tábor s nejnižším průměrným věkem psovodů, zatim samý mladý, hihi ...
Tommy Gun
Všechno NEj a doma vyřídim, dík
Navrhl jsi už doma ten tábor
Artroza
Tobě jsem psala mail a odpověděl mi... někdo jiný
corleona
Všechno NEj do Bašky, Viktorce s kuřátkem, krásným štěníkům, a panu kastelánovi...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:29
- Nahlásit
Dnes jsem volal po interních linkách kolegovi na l. 158. Když zmáčknu 0158 volám ven, když jen 158 volám interně. Poprvé jsem zavolal na "tísňovou linku Policie ČR": Ježiši pardon, spletl jsem se - chtěl jsem volat interně. Nashledanou. Podruhé se to opakovalo. Opět to zvedla "tísňová linka Policie ČR" - tak povídám: "Omlouvám se, nějak mi to tady zlobí, chci volat interně a pořád se nějak přeťukávám". Orgán na druhým konci povídá: "To nevadí, tak to zkuste ještě jednou a jestli se opět dovoláte k nám, tak já to nebudu brát!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
kkathy
Dík.
Na LVT se doma ptát nemusím - na 90 % nedorazíme. O několik stránek výše jsem psal, že to nevyjde.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:40
- Nahlásit
Tommy Gun
Tý jo, takže je ještě 10ti procentní šance? Tak to je lepší než jsem čekala, hihi
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
kkathy
|