Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

ola

articek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:58
- Nahlásit

Cituška
držím palečky, to má určitě nacvičený

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 23:02
- Nahlásit

Já taky utíkám do hajan.Tak všem dobrou noc.

bubu
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 23:44
- Nahlásit

Tommy Gun
máš chuť na hovězí střívko?
ne e, díky, my měli dneska kočičí nohu, zadní...
corleona
šmarjá, zase jsem prošvihla nějaké narozeniny??
tak gratulace veliká!

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 07:10
- Nahlásit

dobré raníčko

děkuju všem za držení palečků, je to koncert pro mateřské školy, tedy dva za sebou, a Pája je tam bez pana učitele, který chudák musí pracovat, takže se mnou, která nepozná notu od linky Až se v poledne vrátíme, tak poreferuju.
Mějte se tu všichni fajn

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 07:27 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
my měli dneska kočičí nohu, zadní... - k večeři každej jednu nebo to bylo v ordinaci - šití?

bubu
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:04
- Nahlásit

Tommy Gun
v ordinaci - šití?
Šití?? né, je v kýblu. Míca chudák se chytla do želez, musela se jí ppk v koleni amputovat, přední se zahojí, ocas se ještě bude muset amputovat později, zatím musí rozchodit tohle.
Jinak fše nejlepší k svátku - tedy pokud ho máš.

a corleona má myslím taky jakéhosik toma, žejo, takže taky pazdravljaju

bubu
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:05
- Nahlásit

Cituška
děkuju všem za držení palečků
nevím sice přesně o co jde, ale Tobě budu držet palce kdykoliv

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:09
- Nahlásit

Tommy Gun
tak příště dej echo, že budeš ve Štatlu, v případě časové tísně můžeme dát aspoň panáka v šalině, 9 zastávek, to těch panáku zvládneme..., co zastávka to pajdulák!
Cituška
jo jo, to znám nervičky za někoho, můj brácha od 5 let zpíval v Kantiléně a fidlal na housle a já měla vždy nerva za něj... a on pan suverén nikdy!
no ale s dětmi mě to snad nečeká, neb takovou hluchotu co mám já i Marťan, to nás spíš čeká dítko se 4 z HV...

Cituška
jé, tak ty jedeš 17.3. ke Corleonům a na Den boxíka do Bystřice nejedeš tím pádem?
Ada
nevíš, je to 17.3. v Bystřici?
Cituška
corleona
já bych chtěla taky na štěňátka! jenže nevím jak to vše skloubit.
corleona
a taky teda jsem se pozvala sama... tak vlastně napřed se ptám, zda bych případně mohla!? pak teprvá budu dumat, zda by mi to časově vyšlo.

corleona
gratulace k 3.narozkám matce Vikingové!!! krásné kuře a teda ti prcci jí nedali pokoj ani u "dortu", no hrůza!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:11
- Nahlásit

jééé, bubu je pozorná!
taky si dovolím popřát:
Tommy Gun
a pan Corlenona
vše nej nej k svátku, hoši!

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:19
- Nahlásit

Denisa
neb takovou hluchotu co mám já i Marťan, to nás spíš čeká dítko se 4 z HV...
To se nemusí vyplnit, mám sestřenici, jejíž rodičové jsou exemplárními příklady hudební hluchoty. Její máma (moje teta) si celé těhotenství přála jedinou věc - aby dítě mělo hudební sluch. A výsledek? Sestřenice končí 4. rok na konzervatoři s kytarou...

Cituška
Tak ve vaší rodině je genetika hudebního sluchu jasná, že? Držím palce na koncert, ale spíš tobě než Pájovi, dokážu si představit ty nervy

Tommy Gun
Připojuji se k blahopřáním k svátku

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:20
- Nahlásit

Denisa
Takto třeba zkuste nějak skloubit!!! A udělat "hromadný zájezd"! Pan kastelán vás provede po kotcích, prohlédnete naši versailleskou zahradu s rezavým jehličím, listy a žlutými koly v trávě..
V neděli tady bylo půl autobusu z Hodonína, takže to zvládnem ¨
Zítra má taky někdo přijet, ale už nevím kdo a na koho ..
No a v pátek máme taky hromadný zájezd z Čech! Ještě že máme šest židlí a gauč!!! Už se na ně těšíme.

bubu
za gratulace děkujeme.. jsem ráno v tom švunku zapomněla i popřát

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:25
- Nahlásit

Markét
no vím, může být taky po strýčkovi (bráchovi) a vůbec celé (kromě mě) hudebně nadané rodince. zas ale já a Marťan po virtuózích ani zpěváčcích fakt netoužíme, neb to nemíníme doma poslouchat (hudebníci prominou) u nás by dítko ani nemohlo rozvinout svůj talent, otřískali bychom mu nějaký ten hudební nástroj o hlavičku!
u nás se bude moct dítě rozvíjet směrem kynologickým anebo motoristickým, jinak má smůlu!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:28
- Nahlásit

corleona
no tož zkusíme to, je to lákavé, taková prohlídka hradu, či zoo, či zábavního parku, no prostě toho tam u vás... děkujeme za pozvání! to budete mít pěkně socializovaná štěňátka, až přesocializovaná!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

Denisa
eeee.. právě jsem zjistila, že toho 17. je výstava v PL a móóóžná tam pojedu na kukačku..
Ale to ještě proberem a i s Cituškou, až přijde z komorního koncertu pro bábetka..

articek
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:52
- Nahlásit

Artroza

Krista
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:09
- Nahlásit

Stýnka,Dannie
Oběma holkám dodatečně všechno NEJ!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

chovatelky a vetovéPROSÍM O RADU!
Giordi dojíždí pytel granulí K-9 zátěžovky a vzhledem k budoucímu početí boxmimin jí chci objednat granule, z kterých by pak přešla na granule pro těhule, stejné značky, aby už byla na ně zvyklá... znáte nějaký dobrý, odzkoušený, co žerou vaše maminy v jináči a pak při kojení...???!!!
na G. mám odzkoušeno, že jí sedělo: Nutro Choice, Eagle pack, Purina Proplan a teď jí sedí to K-9... ale chci pro ni to NEJ, tak kdybyste byl někdo s něčím jiným nadmíru spokojen, PIŠTE!!!
a jinak samo masíčko kuřecí a hovězí, ale co za granule???
DĚKUJI za vaše zkušenosti!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:24
- Nahlásit

corleona
jo jo, tak uvidíme, pořešíme, to se hodilo Citušce, mně ani ne kvůli Dni boxíka...

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:26 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

articek

topgun
tak vse nej nej nej nej nej nej nej
a to same do ostrau!

denisa
kdyz uz granule tak hlasuju pro Purinu....

topgun
To my romantici nemůžeme vědět
petrooooooo , kde siiiiiiii?????

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

Artroza
díky za tip!
no víš, já si netroufnu krmit ji jen "vařeným", se bojím, že by jí chyběl nějaký ten "vitamín" či stopový prvek... se v tom nevyznám...

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

Artroza
děkovám, vyřídím..

Denisa
My jsme krmili Proplanem pro březí, tím lososem
Ale které krmivo je fakt nejlepší, to nevím..

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:32 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
ad štěňata.. máme ještě volného jednoho hafa.
Děkujeme za ten odklik u vás!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

corleona
taktéž díky za tipa!
no nejlepší není asi žádný... ale myslím aspoň který je dobrý!

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:35 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Denisa
corleona
ja bych rekla, ze se neda rict nejlepsi- kazdemu sedi jiny typ granuli..... u nas mame doma vzdycky purinu - sedi jim a nekteri z nasich proste granule miluji... navic na cesty maso vetsinou taky neberem...
co jim vubec nesedelo je K9, nutram, anka....prestoze to maji jen jako odmeny nebo "vycpavku" normalniho jidla, tak jim to nesedelo...
takze pokud tve cube K9 sedi, tak u toho klidne zustan. proplanka se bere jako jedna z nej ( momentalne) takze asi bych ji to klidne i michala K9 + proplanka + maso atd....( a ted me vsichni veti zabijou )

Krista
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:41
- Nahlásit

Tommy Gun
Přidávám se ke gratulantkám a přeji také všechno nejlepšíííí!!!!
corleona
A ještě abych nezapomněla na Viktorku-taky opožděně gratulace k narozkám

articek
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
v pohodě, dej pak vědět až budeš mít všechno pryč, hlavně aby to pomohlo

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:42
- Nahlásit

Artroza
tak tak...
no mně na Proplance vyrostla, jenže nadšená jsem nebyla, hromady jak od slona, tak pak jsme měnili... ale teď to může být zas jinak...
právě tu K-9 mi kdosi doporučil, je to "prémiovka", tak jsem si říkala, no uvidíme, ale je to o.k.
to rozdělování prémiovka x superprémiovka už neřeším, beztak je to v každým státě jinak
ale říkám si, že bych šla do "něčeho lepšího" co má víc řad (možná taky dobrej nesmysl)
o Purině jsem nic moc dobrýho neslyšela, asi tak jako o Eukanubě... jenže fakt nevím...
zas jsou to ověřený značky, určitě tím nic nepokazím!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:43
- Nahlásit

Artroza
a ted me vsichni veti zabijou jo, jo, to mají mazlíčci rádi!

Denisa
Proplan je fajn, ale myslíme si, že přehnaně drahý. Krmíme normálně Acanou, někteří, ač nejsou v zátěži, tak potřebují zátěžovou, jiní dostávají lightku a ostatní normal. Štěňata máme jedny odchované na mlíku Royal Canin a granulích Royal Canin. Céčka dostávají zatím jen občas (jsou tlustí i od Viktorky) mlíko Bosch a dva dny ťapou granule Royal Canin.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:45
- Nahlásit

Denisa
hromady jak od slona fákt???? My jsme si zas mysleli, že nám do kotců chodí kadit kočka! Skrmili jsme dva pytle, co jsme dostali někde na výstavě. Tak malinkaté hovínka jsem u psa ještě neviděla! A nezáleží taky na tom, který Proplan?

<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání