| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Stýnka
Přeposlala jsem mailík s miminkama, tak až budeš mít čas koukni, už jsou veliký a kváásnýýýý!!! ..... k sežrání....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:05
- Nahlásit
articek
zakázaný kupírovaný psi i v Rakousku
v Rakousku uz to zakazane je...... ale ne pro zahranicni vystavovatele, navic v rakousku se toto narizeni nijak striktne nedodrzuje....
Tommy Gun
su tu , ne?????
Stýnka
tak gratulace vsem Beckam!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:29
- Nahlásit
Dannie
My taky přejeme Bonče všechno nejlepší, hodně zdravíčka, stále takový elán do cvičení jako má, a prostě ať se jí i tobě společně vše daří.
To je fakt prostřeno pro ní? Jestli jo tak to je hustý.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:42
- Nahlásit
Dannie
2.narozeniny....
no to je paráda! Všechno nejlepší, hlavně dlouhý zdravý psí život!!
V kolik se máme dostavit ke slavnostní tabuli??
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:27
- Nahlásit
bubu
že by to bylo prostřeno pro nás diskusáře????
Dannie
a já jedu s Váma ve čtvrtek , hurá!!!
articek
už jsem zase na přijmu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:39
- Nahlásit
Hoooj všem
Tak to vypadá že Fatty bude rodit v poseli.Můžu na nu ječet,řvát nadávat ale nějak ohluchla.Jen se převrátí na záda a vyvalí svoje mega břucho.Fakt je jak mega koule.Jediné na co slyší je, když jí sypu granule.A chudák kocour už je dnes dvakrát celej olízanej a má vyčištěné uši.Chudák se tváří nějak otráveně.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:02
- Nahlásit
Dannie
koukala sem včera, že byly nějaké nové fotky na netu, ale mailík skouknu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Ada
no a proč ne v posteli???? Hlavně, když bude spokojená
aby pak chudák kocour nazačal na mimina žárlit, když už ho nebude tolik olizovat....
dala jsem nové fotečky Kájinky a Kleopatry, kdo se chce juknout.
běžím se smečkou do lesa, je krásně
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Dannie
mailík v rychlosti skouknut - rozepíšu se pozdějc.
Jinak díky moc za vzkaz v Guestbooku
Jo a mazej do postele - a bacha aby to bylo fakt z tý oslavy...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:11
- Nahlásit
Market, no me to taky mrzi, jo a bohuzel jsem na zadnem meetingu nezazila zadneho boxika Vzdy jsem jela natesena a pri nastupu okoukala vsechny tymy co maji za pesany a pak prislo zklamani No neda se nic delat...
Ola, ja prave jak jsme meli ty zavody, tak kdyz tam prijel nekdo z Castolovic, tak jsem si rikala "to by mohli znat Olu", ale pak mi nejak nehraly ty Castolovice, nez mi doslo ze bydlis v Opocne ze No nastesti jsem se neptala, jestli znaji takovou Olu s placatou hubou
Jo jinak uz mame spusteny novy stranky cvicaku...neco je jeste ve vystavbe, ale domena uz funguje
http://www.zko91-nemosice.cz/index.htm
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:23
- Nahlásit
Cituška
Tak to jako že já, budu spát v porodnici a Fatty bude v posteli jo?No ono to tak i vypadá.Ale asi ju nastěhuju do ložnice k našim. At' si užijou
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
Cituška
že by to bylo prostřeno pro nás diskusáře????
No jsem to tak pochopila. Ono není???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
bubu
hm, a Dannie schválně neodpovídá, tak to tu oslavu asi nestihnem
Ada
no jo, ale vlezou se oba Vaši do porodnice????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:24 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
No to už si naši budou muset vyřešit.
Jo a koukala jsem na fotky a mimináci jsou krásní.A teda už jsou to pořádné psiska veliké
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:33
- Nahlásit
Těm, kteří minulý týden vzpomínali na spartakiádu a staré dobré časy jsem poslala mailem krásnou vzpomínku
PS: Modré dívčí trenky nechybí
Pokud jsem na někoho zapomněla a měl by zájem, mileráda přepošlu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:39
- Nahlásit
Dannie
Gratulace oslavenkyni! Vypadá to jako zásnubní hostina. Bončin výraz napovídá, že ženich má zpoždění...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:48
- Nahlásit
ola
Markét
už to mám, super!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:10
- Nahlásit
Dannie
Že přeju oslavenkyni vše nej a at' vám to dobře cvičí
Stýnka
A samo i tvolí oslavenkyni vše nej,nej,nej!!!!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
nijak striktne nedodrzuje acha, ale prý začne, nevím neznám bylo jen info, které jsem se dozvěděla
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:40
- Nahlásit
Dannie
tý jo, to je mega hostina! a to je pro ni ten dort, to celý spořádala? hele, že vy jste to spojili s nějakou svatbou či co...
Tak všechno nejlepší, hodně psích radostí a ať jí to skvěle štěká a skáče a kouše a stopičkuje atd.!
Jinak jsem dnes jak praštěná po palici... mám informace o chlapečkovi co už není a furt ho vidím před sebou... to není možný, že se něco takovýho může stát... takový tragédie,
zdravý, krásný děcko, který za nic nemůže...
a já tu sedím nad chlebíčky a dorty, protože se tu slaví 2narozky...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:48
- Nahlásit
articek
bylo jen info, které jsem se dozvěděla
tak sem napiš fšecko co víš sím pěkně, aby každý tyran věděl co ho čeká
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:06 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
bubu
já napsala, i na závodech i na výstavách zákaz, to že už je zakázáno nevím, jen vím že se to začne dodržovat a pro všechny kupírovaný ne třeba kupírovaný od roku 2000. Pokud by si chtěla vědět víc můžu se pozeptat, ale tím že se mě to netýká jsem poslouchala jedním uchem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
Denisa
ty jo, to vůbec nepiš, já jsem dneska nějaká úplně naměko, taky jsem se dozvěděla nějaký nic moc zprávy, pak ty oslavy... ach jo, některý dny by raděj ani neměly být
bubu
máš štěstí, briardům se přece ocásek nechává a ta ouška v tak bohaté srsti ani nejsou vidět
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
Cituška
děťátka béčka děkují za pěkný vzkázek
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
Stýnka
není zač
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:18
- Nahlásit
Dannie
Stýnka
My s Agátou taky GRATULUJEME a přejeme všechno nejlepší a hodně zdraví všem "Béčkám"
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:32
- Nahlásit
Tommy Gun a všichni, co byli tak hodný a radili nám ohledně Agátinýho slzení
Tak jsme dneska byli na očkování, a abysme ho stihli ještě měsíc před výstavou, tak jsme šli na jinou veterinu, než obvykle (na naší se totiž musí objednávat).Oni jí naočkovali, a celou prohlídli, dech, tep, oči, uši, zuby.Fakt supr servis.
A nedalo mi to, abych se nezeptala i na to slzení, ikdyž to měla dnes relativně v pořádku.Nejdřív pohledem zkontrolovali a řekli, že ty boxíci maj trošku prověšený ty oči a že když je vítr nebo pylová sezona, že slzí docela hodně.Ale stejně vzali kapky na umrtvení a pak pinzetou nadzvedli tu kůži na víčku, aby to pořádně prohlídli.A hrůza.Opravdu tam má puchýřky a ne málo.Na obou očích.Prej to má být uplně hladký.Takže máme mastičku a když nezabere, tak se to musí v polonarkoze seškrábnout.Sorry že to popisuju jak pro blbý.Ale dost mě překvapilo, že na velký drahý veterinární klinice na ní ani nekouknout a řeknou, že dokud si to nedrbe, tak se s tim nic dělat nemusí.A tady uplně normální přístup a snaha.
Další věc, co mě napadla je (na to se musím zeptat až pujdem na kontrolu) je ta, že když to má Agí a měla to i Anika, tak je dost pravděpodobný, že to bude mít celý vrh A.Je to možný?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:36
- Nahlásit
kkathy
Teď si neuvědomím, odkud jsi, ale mám zkušenost, že tyto problémy se častěji objevují u psů ve velkoměstě, kteří s hlavou u země nachytají nejvíc sajrajtu.
U našeho vrhu B chodí pravidelně na seškraby jedině dvě zlaťasky co žijí v Praze, jinak jsou všichni OK.
Myslím, že životní prostředí to fakt hodně ovlivňuje...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:41
- Nahlásit
Markét
dík je to super, hustý je že si na většinu těch věcí pamatuju, protože jsme většinu těch věcí měli doma jako třeba tu promítačku a žlutý auto na ovládání.
Denisa
to je tedy děsný s tim chlapečkem
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:47
- Nahlásit
Markét
Taky mě to napadlo.Bydlíme v Praze.Sice na kraji, ale město to ještě je Ale právě to maj obě asi od malička.Protože pani, co má Agáty ségru řikala už v půl roce, že maj seškrab za sebou.A Agáta slzí od tý doby co jí máme, jen mi nikdo nedokázal říct proč.A taky mi řekli, že se tim ucpávaj ty kanálky a proto má občas i takovou slabou vodovou rýmu, že jí ten přebytek slz vlastně jde čumáčkem ven
Počkej, jak jako pravidelně??? To se vrací?
|