| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
Denisa
Jo jo,TAky se budu těšit.Docela jsem i zvědavá co se tam bude dít.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:27
- Nahlásit
Denisa
jo jo, také jdu,mám pro paní Jindrovou dárek, vypálené CD se štěňaty-vnoučaty, tak si asi šplhnu
Artiček
to Vám vůbec nezávidím, ještě si to pamatuju a je mi divně u žaludku
Tak se držte!!!!
Ada
nic mi to neříká, ale dávno jsem z toho vypadla.
Aida
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 12:02
- Nahlásit
Cituška
Až budou štěnici na světě a budou trošku vyrostlé tak by jsi se mohla dojet pomazlit A kdyby jsi vzala Citunku tak by jsme i na stopu mohli zajít.Máme tu okolo všude veliké louky.Co ty na to?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 12:19
- Nahlásit
Ada
To víš že přijedu! A na stopu zajdem taky, mám to k Tobě kousek, to bude paráda! Už teď se těším!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 13:48
- Nahlásit
Ahojda,
tak ja se hlasim take po vikendu
Celou sobotu jsem stravila na cvicaku a primo na miste jsem zjistila ze jsem se zhostila role (prý profi) fotografa...no pocasi bylo uplne suprove Hnusno, lilo jak nevim co a asi tak na dve hodky vylezlo slunicko. Akorat pro me bylo vetsim zklamanim ze neprijel zadny boxis Jinak super podivana. Nektery fotecky budou snad i pouzitelny, nejvic se mi darili hlavne asi obrany. Domu jsem prijela totalne promrzla a hlavne neskutecne zabahnena, ze kdyz jsem si sla vcera prat sve manzestry, tak jsem si je musela nejdriv ve vane odbahnit
Ola, a vy mate cvicak primo v Opocne?
Denisa,
tak dvojcata te cekaji??? No to jsou docela slusne vyhlidky. Ja byla vcera na cvhili s Ondrou na navsteve u kamaradky, ktera ma syna (2,5) a dvojcata - holky (1,3) a je to teda opravdu narez!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:01
- Nahlásit
Artroza, pejsek co jeste mate je moc krasny, tak snad se mu najde brzy nejaky panicek!!! Ja bych si ho treba vzala hned
Articek, a co u vas? Vetsina uz odjela ze...
Corleona, no u vas je teda taky pekne zivo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:14
- Nahlásit
Cituška
Tak to je super.Si ted štěnátek nejspíš užijem až až.Ted' jestli vše dopadne ok. budou a pak vlastně další hárání chcem jat ke Corleonům za Querdou.Holt tentokrát Fatty vezmem mimináky dřív at' můžem nakrejt hned další hárání.Aby toho na holku nebylo moc.A pak už bude holčinka užívat důchodu.Ale na cvikoš ju budu brát jak to jen půjde.At' si nemyslí že na nu kašlu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
Paja s Tinou
ha, já včera po stopě putovala do sprchového koutu a na zemi po mě zůstávaly bahnité stopy ponožek
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:52
- Nahlásit
Cituska,
nevzit si v sobotu pohory, tak nejspis delam taky i blative fleky ponozkama
Ale Ondra je gentleman a mozna dobre dve hodiny mi pak ty pohory odbahnoval a ted jsou skoro jako nove
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
Paja s Tinou
Vetsina uz odjela většina jo dneska to bylo rovnou dvakrát a najednou takže trochu chaos, ale dopadlo to dobře
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Denisa, Ada, Cituška
teď je ta schůze 10.3. že jo? jdete? - kdyby se nedej Bože měnilo složení výboru, dejte mi echo, at to ještě stačím změnit do bulváru. Kdybych měl čekat na nahlášení změn od Věrek, bylo by to ve vánočním čísle. Předem dík.
Ada
Já jí zapoměla poslat krycí lístek - koukám, že už z toho máš depku teď.
Artroza
Právě jsem s vrátil ...... z Prahy.
Tedy už vo půl třetí. Máte u vás na vesnici moc hezké nové nádražíčko se skleněným výtahem. Hm, modernější vlakové nádraží jsem snad ještě neviděl. Projíždět tímto nádražím byla pastva pro oko.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Kurnik, to tu zas nikdo neni, když tu sem já? Se tu skoro bojím.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:47
- Nahlásit
Tommy Gun
kuk!!! Už se nebojíš? To víš, že dáme vědět obratem, ale pochybuju, volby byly minule, tak nepočítám....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:50
- Nahlásit
Cituška
Hewe, co dělá vůbec váš předseda (povoláním)? A má nebo měl vůbec boxera?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Co dělá povoláním netuším, ale vypadá jako typický úředník
A boxera má, tuším, že žíhaňáka od paní Jindrové
Artiček
budu až večer, tak pak napíšu a doufám, že už máš fotečky Cyrečka z nového domova na netu, hned se jdu kuknout
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
Já mám takovej pocit, esli nedělal tady URL, ale ve jmenném seznamu všech zaměstnanců v Outlooku jsem ho nenašel. Ale fakt myslím, že tam dělal. Psa z očkovýho vrhu?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:33
- Nahlásit
Cituska, koukala jsem zase na nove fotecky mimisku...je super jak uz rostou a je videt ze se maji asi hooodne dobre u novych paniku
Snad nas takhle bude zasobovat "rostoucima" foteckama i Articek az ji je budou posilat novi majitele
Jinak pry ten meeting opravdu nebude, coz me teda zklamalo, protoze jsem se tesila ze uz konecne prijede i nejaky ten boxer a ze vas taky uvidim LIVE...ach jo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:05
- Nahlásit
Tommy Gun
To si piš.Já mám z Věry starší hrůůůůzu.
To zasejc bude mazec
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:07 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Paja s Tinou
Hm, tak toho meetingu je mi fakt líto, už jsem se tak těšila, jak si zas po pauze zazávodíme.... tak asi budu muset máknout a vyrazit na nějaký ten Český pohár
Škoda, že jsi "neorganizovala v roce 99, to jsme měli jihočeský družstvo jenom z "placatek" - zlaťák, žíhanej a moje Aninka. A rok na to tam byli taky minimálně dva boxeři...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:08
- Nahlásit
Tommy Gun
Myslíš Jahodu???Tan má boxera.A mám tucha že dělá v nějaké bance(aspon, když jsem ho viděla naposled tak něco takového říkal).
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:15
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jo, jo, cvičáček máme přímo v Opočně. Malej, střediskovej... Já jsem teda děsně spokojená. Cvičí se každou neděli, dva figuranti + jeden čerstvě zaučovanej, prima parta lidí, plocha o velikosti fotbalového hřiště. Už k nám jezdí i holky z Hradce.
Jóó, byla jsem s bambulou u veta. Opět v čekárně hrála svůj monolog o hnusný paničce, která ji vůbec nemá ráda. Zuby jí klepaly jak kastaněty, kůžička se třásla po celém těle. Vedle mne stála bodrá venkovanka v gumákách, v ruce lístek na transport skotu. Zhnuseně se na mne dívala, když jsem Fee šeptala do ouška, že jí pan doktor jen očíčkem očíčko prohlídne a hned zase půjdeme... "Mluvíte s ní jak s děckem!" zavrčela skrz pysk. "Náš Azor minule panu doktórovi urval půl rukávu!" Potutelný úsměv ve tváři. Povídám "No, to vás asi pan doktor rád uvidí,co?" Doktor vylezl, protáhl xicht a povídá :"Ježíš paní Škrabalová, vy jdete kvůli tomu volovi?" Čekala jsem, že baba řekne, že manžel čeká v autě, ale ta mu vítězoslavně podala transportní lístek a povídá "Jakpak loket???"
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:33
- Nahlásit
ola
no a jak jste dopadli s tim okem?
To já dneska skoro po dvou letech navštívila mojí obvoďačku, skoro dvě hodiny čekání v čekárně než na mně přišla řada. To sem si jistě domů odnesla víc bacilů než sem tam nesla. Mám antibiotika, tak si aspoň týden poležím doma. Aspoň vidim jak tu Viky přes den hlídá, Zdeněk si furt myslí že půl dne proleží ale tomu nevěřim, dvířka od prolízacího okýnka jsou furt v provozu, to si vždy na chvíli lehne, hned něco slyší a letí ven, ted jak je máme plechový tak to jsou docela rány, že když sem si chtěla zdřímnout tak mně to furt budilo. Je to pošuk.
artíček
videjka jsou moc hezký, pašíci už byli pěkně živý jistě vám budou chybět co?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 17:42
- Nahlásit
Vcelka
Dostala jsem mastičku a mám jí to mazat. Pokud se to do 10ti dnů nezlepší, tak mám přijet znova. Prošahal jí to, nic zabodnutýho nenašel, tak prý po aplikaci té mastičky uvidíme. Snad to bude dobrý.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:09
- Nahlásit
ola
Tak to je fajn, že to není nic horšího
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:12
- Nahlásit
Cituška
nemám, ale dám tam Cyra i Corli z nového domova
Vcelka
to víš že budou chybět
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
máš to tam
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:04
- Nahlásit
articek
cha, už jdu na to!!!!!!
Paja s Tinou
to jo, maj se fakt dobře, už tu más zase nové fotky, ale dneska jsem tam picla ta videa, tak až zítra
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:06
- Nahlásit
Ada
To zasejc bude mazec - no byla to trochu tvoje chyba, ale rozhodně nenech na sebe řvát a urážet se!
ola
no zase perlíš s tím volem.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:07
- Nahlásit
articek
ty jo, Cyroušek má krásnej pelíšek a hned dostal ouško. Vypadá, že to bude fajn, paní taky na zemi....
A Corlinka na křesle je tedy úžasná!!!!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:08
- Nahlásit
Tommy Gun
já když tak Adu ochráním
|