| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak teď jsem dočetl ten článek až do konce - viz. moje URL o pár řádek výše - to mě pos*r! To vůbec není vokatý.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:33
- Nahlásit
bubu
Gratulace k uspěchu.
To je fcelku slušnej průměr za dva víkendy: 3x CAC (či jinak), 3x CACIB, 3x BOB. Tak jen tak dál, at vám to vydrží.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:54
- Nahlásit
corleona, Teta
Něco pro inspiraci: URL
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 23:06
- Nahlásit
Cituška
Cituško děkuju, jíst dva dny krupici a k tomu brčkem byla v mých očích ta největší oběť, máš to u mě! moc pozdravuju erdelky a boxíky
corleona
To jim pro tento víken už asi stačí
stačí, stačí...mi tedy určitě, mám toho plné kecky (le necítím v tom mírnou ironii, že ne??)
Tommy Gun
fcelku slušnej průměr za dva víkendy že jo...
hlavně když to budou všicni ze srdce i nadále přát
jinak hádanka dne: knedlo bylo včera lehce napadeno, hádejte kým (rasa)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 23:08
- Nahlásit
Artroza
šmarjá, jsem Tě zabudla, taky děkuju za gratulace, eh, abych věděla - měli jste doma o víkendu krupici??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 00:00
- Nahlásit
Tommy Gun
neserfurtstimlemerem..gdosenanějmáfurtčučet.. aještěšurman,tenpřestárlýseladon! Dej sem rači příště bispa či pirosa!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 04:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
knedlo bylo včera lehce napadeno, hádejte kým (rasa) - že by pro změnu NBOX?!
corleona
neserfurtstimlemerem..gdosenanějmáfurtčučet.. aještěšurman,tenpřestárlýseladon! Dej sem rači příště bispa či pirosa!!!! - náhodou, každej tejden mrknu na webovky bk-muenchen.de a bk-duesseldorf.de a vždycky nějaká novinka či lemmrovinka. Občas je to sranda (nebo spíš k pláči) se tam dočíst takovýdle věci. Zajímavý, že Orgůnek dostane BIS na národní výstavě s 2700 psy a zrovna náhodou tam dělá ředitele výstavy ňákej německej Pepik.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 07:20
- Nahlásit
bubu
také tipuju boxíka, nebo že by erdel????
Dobré raníčko,
jdu se kouknout ke Corleonům, zda už mají ta "céčka" taky nějaké ty fotečky....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 08:14
- Nahlásit
Cituška
nestíhačka.. nestíhačka
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:04 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
bubu
no nejni za co...zadna kase brckem, ale varili za me jini.....tchyne,Mistr II, McDonald...... takze dobry!
Tommy Gun
Cituška
dekujeme za pochvalu vsech
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:39
- Nahlásit
Artroza
ale vařili za me jini....
za mě v neděli manžel
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:09
- Nahlásit
Ahojík!!!
My jsme v pátek dali supr trupr prochču se 3 ovčákoidama a setřákem a dogátkou a Giordana teda zas hyperaktivovala až to pěkný nebylo!
A v sobotu jsem i na cvičák zajela a potrénila poslušnost-neposlušnost, od blata jsem byla až za ušima!
bráška mi dal na webík fotky z posledního coursingu, nejlepší je ta poslední, která by se dala nazvat jeden hot a druhý čehý!
artiček
parádní videjka, to jsou čulibrci!!!
cituška
supééér! video domácí a výcvikové!!! vám to s Citkou pěkně šlape!
to já taková videjka s G. nemám, myslím, že vidět se v akci, tak by to pak se mnou seklo!
Lenda
tý jo, tak slavný nevlastní synátor!
ola
co očadlo?!
bubu
véééééélikáááááánskááááááá gratulace!!!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:17
- Nahlásit
Denisa
véééééééééééélikáááááánáááááánáááánskýýýýýýýýýý díkes!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:26
- Nahlásit
bubu
tak jak při pondělisku?
Já jsem vzhůru od půl sedmé, ale teprve teď snídám a drobím si do klávesnice. Lidi, patnáct štěňat a k tomu smečka dospělých, to je FAKT MOC. Nikdo nás nenapodobujte..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:27
- Nahlásit
Tommy Gun
Cituška
že by pro změnu NBOX?! také tipuju boxíka, nebo že by erdel????
placatá saň to byla!!! to se nedá jinak nazvat škaredá jak noc a chroptěla, pak chroptěl i ten chlap co ji držel, taky byl hodně hnusný
erdelci jsou hodní, jenom ňuchají
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:31
- Nahlásit
corleona
brýtro! já taky snídám a nedrobím, heč.
patnáct chčeňat je fakt drsný, ale kde ste vzali smečku dospělých?? šak jich není tak moc....já navrhuju nechat si ty chčeňata ať je nějaká sranda....
jinak jsem se zasmála, když o půl deváté zazvonik telefon, že prý je u babi náklaďák dřeva na složení....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
bubu
no to jsem ráda, že jsou erdelci hodní, jen ta moje placatka to od nich nějak nepochytila, občas ji také zovu placatou saní
Corleona
nebudem, nebudem, umím si to živě představit
hodila jsem na stránky do videí Cituščino stopařské umění, kdo se chcete kuknout....
Artiček
kdepak máme denní hlášení o malých dráčcích????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
corleona
to musí být nádhera!
no já zas byla u kamošky co má dvojčata a tu bych teda velice nechtěla napodobovat, ale bohužel mám oba dědečky z dvojčat, tak se psychicky připravuju, že jednou... ale to je teda mazec, a proto já furt zůstávám jen u jedné šílenkyně, která vydá beztak za 10 čokliní... achjo, ale chtěla bych 2 chrochtálky placatý...
bubu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa
tak dvojčátka, jo?? to bude taky moc hezkýýý
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:40
- Nahlásit
Cituška
zkouknuto, hezký!!!
vemte nás s Giordánkou někdy sebou! pěkně prosíme!
kde jste stopovali? já jsem byla v neděli, ale bylo to tak mokrý, že jsem našlápla jen 100kroků a vyprdla jsem se na to... fakt kaluže vpolu, tak jsem si říkala ať jí to ještě nedomrvím, jsem nevěděla jestli jako ji mám nechat, nebo radši nee!?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
Cituška
no všichni mi to prorokují, tak se radši psychicky připravuju... ale jako ještě néééé!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:46
- Nahlásit
Denisa
já byla u nás u nájezdu na dálnici na Prahu, buď osení řidké (to jsem šla já) nebo hustější na opačné straně, a směrem na Tuřany jsou krásná zelená hustá pole a taky letiště, kde je suchá tráva a je drenážované, takže tam není blato nikdy
Moc ráda, ty můžeš jen odpoledne nebo o víkendu, že?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
kde ste vzali smečku dospělých?? šak jich není tak moc
jenom 7, vím, je to slabota..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
corleona
jo takhle, to ne jako dospělých lidí, ale dospělých psíčků, tak to jo,pravda, u nás se také krmí ráno a večer a občas i svačinka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:01
- Nahlásit
Cituška
ahá, no tak to je dobrý! taky letiště, kde je suchá tráva a je drenážované, no mě furt straší Marťan, že se tam nesmí a cosi kdesi a já se tam pak bojím ale když nás bude víc, tak se bát nebudu! u nás v Medlánkách na letišti už na nás volali i policajty, furt tam držkují, a pak jakýsi fořt nám vyhrožoval... já už jsem nervní kde mě zas kdo za co sprdne, pak má ta stopa vypadat...
odpoledne nebo o víkendu tak tak... kdybys byla tak hodná a dala mi vědět dopředu kdy na stopičku o víkendu půjdete, tak se určo přidám, díky!
Cituška
Ada
teď je ta schůze 10.3. že jo? jdete?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:06
- Nahlásit
Cituška
máme den odchodů
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
corleona
Artroza
Takže štěnda jsou ještě aktuální? plís až nebudou dejte vědět ať to stáhnu z Webu, díky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:14
- Nahlásit
Denisa
Ano ano,jdeme.A Jindrová po nás bude křičet
Já jí zapoměla poslat krycí lístek
No ale už jsem to napravila,tak snad bude v klidu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
No štěnik je nádherný.Budu lidem na vás dávat kontakt.Když budou chtít pejska.
A Orry je taky fešááááák.Se vždycky kochám a říkám Aidě.Koukej jakého jsem Tí vybrala krásného ženicha.A ono jen divně kouká a myslí si něco o zadku.
Včera nám volala paní že by chtěli žíhaného pejska.Že dřiv chovali boxery a měli tři uspěšné vrhy a já blb jsem se jí zapoměla zeptat na název stanice.Nějaká paní Eva Kratochvílová z Blánska.Neznáte jí někdo?Je to lékařka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:25
- Nahlásit
Ada
jo, tak to se zas uvidíme, príma, budu se těšit!
|