Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 22:15
- Nahlásit

Cituška
děkujem za fotky, některé jsem s dovolením dala na web

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 22:23
- Nahlásit

articek

klidně bez dovolení

hned se mrknu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 22:25
- Nahlásit

Teta

raděj zeleninový salátek, já vim....

Artiček

hezký portrétky, škoda, že jsem Cedrička nevyfotila víc ze předu...

articek
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 08:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
prece si musite dat, kdyz jsem pro ne ted byl i na Citušku to platilo

jo taky jsme se od PCH dozvěděli, že štěně jako je Corli, tak má PCH v celém vrhu . Taky nás překvapilo, že štěňata nesmí skákat na PCH, aby se PCH neušpinila

articek
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 08:27
- Nahlásit

Cituška
ještě to proberu, tich fotek je strašně moc a jedna hezčí jak druhá, děkujem za poslání. Dneska možná podle počasí bude malévideo s překvapením, ale určitě až večer

ola
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 08:49
- Nahlásit

articek
Koukala jsem na Caratův zápas s pískací slepičkou. Ten má teda běloskvoucí ponožky. A tlapy pořádný, to bude Pan pes!
Jo, a Cyr je na fotkách úplně sametovej. Člověk by ho hned muchloval!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 09:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
cete pučiť knedlo? nebo si vystačíte z vlastních zdrojů?
- my boxerkáři máme svoji hrdost, my si vystačíme z vlastních zdrojů a kdyby ne a "vlastní zdroje" na úplatky nestačily řekneme Corleoně, ona už to nějak zařídí. To víš, ona má v těch ouplatcích nááááramnou prax. O tom, kdo ty úplatky bere zas někdy jindy ....... Víš jak to bylo ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje - neber uplatky, neber uplatky bo ....
du se podívat do beden.. - jdi se podívat do beden a jeďtě rači někam ven (vystavovat).

Paja s Tinou
A Corli mi pripada ze je to andel s dablem v tele - to ona je, to jó!

articek
Tak my jedem tetovat - to dycky říká Strejda - že by Tetoval. A Teta říká, že by Strejdovala?! Nebo jak je to?

Denisa
tak já nevím kde jsem všude včera byla! - to už je pomalu na RNDr. Chocholouška CSc.!!!

articek
jo taky jsme se od PCH dozvěděli, že štěně jako je Corli, tak má PCH v celém vrhu . Taky nás překvapilo, že štěňata nesmí skákat na PCH, aby se PCH neušpinila - Co dodat, jedině A řešení - PCH má už přijet špinavý a najedený.

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 09:54
- Nahlásit

Tommy Gun
RNDr. Chocholouška CSc

tak má PCH v celém vrhu tak nevim....?????

hele kde ty ty asociace po ranu beres???

tak jsem chtela jit ryt zahonek, jako ze jarni sadba......a ono u nas snezi!!!!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 10:08
- Nahlásit

Artroza
Sadba? U nás dnes sklizeň. Hoven..
A že se je to teda zase úrodička!
No a teď už nesklízíme jen outdoorově, ale i indoorově, že .. Ale v tom obýváku ZATÍM ještě nechodím s lopatou, jako Tom po zahradě

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 10:19 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza, corleona
V noci sucho, jdeme venčit, začne pršet, přijdeme domu - přestane. Ale v po má bejt prej 17 stupnů. Jdu to overit na počasí na seznam.cz
Jsem tu včera na debatě vůbec nebyl, tak se musím vyžvejknout teď.
Já jsem sklízel "předevčírem" - ouroda stála za to.

Zato Caramba, tak ta se rýsuje jako pěkný ďábel hned od první hodiny od narození! - při mých dopoledních asociacích mě při při slově caramba napadá, že další zvířátko (R-vrh) od MD by se mohlo jmenovat Rootty Shootty Arizona MD - ale to by se nevešlo na přihlášku do kolonky jmeno.
Od S by mohl být pes Snoop Dogg MD ..... )) To by se do kolonky jmeno taky nevešlo, takže obojí zavrhuju. Kdo se s tím pak má psát.

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:23
- Nahlásit

Tommy
Tak my jedem tetovat - to dycky říká Strejda - že by Tetoval. A Teta říká, že by Strejdovala?! Nebo jak je to?
Cha, cha, to bys rád věděl co říká strejda co?! To víš že jo, tobě to tak prozradím.
To kdyby strejda pokaždí říkal že jde Tetovat, tak to bych už musela být jedna velká chodící kérka

articek
prece si musite dat, kdyz jsem pro ne ted byl i na Citušku to platilo
Koukám že toto vydírání používají na všechny návštěvy a i to zabírá. Mě taky ukecali.

Artroza
tak jsem chtela jit ryt zahonek, jako ze jarni sadba......a ono u nas snezi!!!!!!!
Důkaz o tom že tam kde bydlíte už je opravdu venkov( Praha p...del). V hlavním města pouze hnusně poprchává
Dostali jste můj včerejší e-mail o mé "skvělé konverzaci"

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:38
- Nahlásit

Tommy Gun
ouroda stála za to
to se ma sklizet uz na podzim, ale ouroda byla asi fakt dobra- soudim dle tvych asociaci

Teta
jo jo, Big ti i odpovidal....
no talosi

corleona
indoorově, že
stihas taky neco jineho??? nak si to nedovedu predstavit ...15x minimalne 5x denne.......

pech
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:42
- Nahlásit

Dobrý den všem!
Specielně Corleoně děkuji za úžasný básnický počin...Pech stále žije i když to tak nevypadá. Byl jsem se věnovat lyžařskému umění ve vysokých horách .

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:58
- Nahlásit

Artroza
Ale mě nic nedorazilo

pech
A kdepak se bylo lyžovat? Že by v Alpech

pech
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:00 - Změnil/a: pech
- Nahlásit

Teta
Tak tak...primo v Alpech. ... (AllPech)

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:01
- Nahlásit

Teta
nevim jestli to neposlal na pracovni mejl....?
preposlu to......

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:41
- Nahlásit

Artroza
už to dorazilo! Ok, provedu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:43
- Nahlásit

ahooj všem

my ted dorazili z tréninku u Tomáše Strouhala, prší, ale v klubovně s kamnama a slivovičkou to bylo supeer, z výcviku si pamatuju hlavně strašně špinavý psy a bláto všude
do tří prý nesmím po těch 4 slivovičkách jet autem, říká manžel

Corleona
no jo, já nestíhala lítat s hadnou při těch třech....
a Míša ještě pomáhá???

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

Že by v Alpech

ja chcu taky.. ten týden na Kaprunu byl málo, jsem neukojená!!! ještě minulý týden jsme měli lyžáky v předsíni - jako že, co kdyby a vyrazili bychom na dopoledne na sjezdovku tady u slovenských hranic, ale před několika dny jsem je už vzlykajíc odnesla do šatny a s mohutným povzdechnutím uložila na horní polici. Snad se ještě v dubnu urvem na ledovec.. Co, Teto?

Právě jsem musela jít vyřešit konflikt, štěňata se tam řezaly, že i Nunyk utekl. Ano Včelko, byl to ten rarach Blejd, kdo začal..
A nejhodnější je Miluška (Britanica), nejhodnější, nejmilejší, nejvzornější, chodí čurat na noviny a ta je tak hodná, že kaká i hovínko v celku. Ví totiž, jak mi ulehčí práci..

No ale brzo už mimina "pudou". Garáž už je zateplená, topení puštění na plné pecky, regály vyklizené, kachličky naleštěné.. zkrátka přátelé, bylo to s váma krásné "Adieu!!"
A nastoupí četa 2 - vrh C. Ti jsou naštěstí tak tlustí, že ještě nechodí a sice by chtěli, ale nemužou se eště ani vykulit z bedny. To béčka v jejich věku už trajdili tam a sem.

všem
Jo! Přišlo mi hlášení od bubua!
Knedlo: V1, CAC, CACIB, BOB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:54
- Nahlásit

Cituška
Míša ještě pomáhá ga, ga, ga, vot smišnó.. Ten je v kdovíkterém levlu..

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:59
- Nahlásit

corleona
V1, CAC, CACIB, BOB

no super!!!! tak ze ji gratlujeme!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:05
- Nahlásit

corleona

ty jo, to je paráda!!!Tak veliká gratulace, a vyřiďte, že krupice byla dobrá, a pro dnešek pouštím palce

aha, no Pája hraje jakýsi "empier" či co, vůbec tomu nerozumím, jsem prostě předpotopní

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
u nás varkraft či čo..

pro dnešek pouštím palce Eště néééé! Určtě jdou ještě na Best in Show!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:17
- Nahlásit

corleona

jéžiši, tak já honem zase držíííím, to byla jen chvilka, co jsem je pustila, tak snad....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:37
- Nahlásit

corleona
Vzkaz pro bubu - držím palce - tudíž nemohu psát - píše za mě "sekretářka". Gratulace. Tommy Gun
A gde že to sou? HR na CACIBovce? BIS se určuje z nejlepšího psa soboty a z nejlepšího psa v neděli?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 15:36
- Nahlásit

corleona
mail - jak se ti to líbí?

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 16:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Hoooj všem,Tož od rána som lítala po cvikoši a su děsně spokojenááá .Aida mi dnes dělala radost.Figurant ju chválil a já měla zasejc jednou frnák že by mi do něho mohlo napršet.dnes jsme dělali všchno bez vodítka.V plentě nenapadla,pouštěčky měla.No doma dostala buřtíka.

Lidi:
Mistr
artíček
Cituška
Dannie
a všichni co cvičíte.

21.4 je v Jihlavě liga.ZVV1 až IPO3 To bych upřesnila.Nechcete přijet zazávodit?At' konečně boxerkáři ovčounům natrhnou pr**l.
Mistře ty bys jim to tam určitě nandala.Ale je to na družstva po třech.Tak to chce ještě někoho do party.

Jo a kupírovaní psisi musí mít čepičku.At' pan rozhodčí nevidí uší

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 16:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Sem projížděl Kafku, tak sem njeco dám: http://www.chien-boxer.com/Galeries/Peintures/pein tures.htm
http://www.chien-boxer.com/Galeries/Insolites/0-in solites.htm

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 16:43
- Nahlásit

corleona
Jo sme se doma hádali kým teda Fatty ještě nakrejem naposledy.A Já si prosadila vašeho Querdu.Nakonec se na něm shodla celá rodina.Takže když nás budete chtít a Querdovi se Fatty bude zamlouvat můžem.?

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 17:04
- Nahlásit

Ada
Kerda je jak smrt, bere všechno On je profi "guten-hopen"
Takže pokud bude příští rok zdravotně v okeji, rádi Vás uhostíme..

Tommy Gun
Dyk tu galerku jsem tu už dávala.. Je tam někde i Nunýnek se sourozenci, jak loví toho lvíčka..

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání