Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:05
- Nahlásit

Artiček

krásné fotky z nového domova
Corlinka má fungl nový pelíšek, nebo to tak vypadá, a s tou kostí vypadá, že běží odněkud z bitvy s úlovkem

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:20
- Nahlásit

Stýnka
jejda, já popřála jen Bonnie, ale vše nej přeju samozřejmě i všem tvým dalším béčátkám! hodně zdravíčka všem a jedno pohlazení i tam za duhový most...

Dnes je s Giordi doma Marťas, tak jsem zvědavá jestli bude barák stát, a já jdu venčit s RR kamoškou až večer... doufám, že mě moje placatá dnes rozesměje...
Ahojte a pěkný večer s placatkami!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:26
- Nahlásit

Denisa
Někdy to fakt stojí za prd! A smutný věci okolo dětí se vydejchávaj úplně nejhůř! Mně včera stačil pohled na toho tatínka od čtrnáctiletýho lyžaře, co se zabil. A pak dojatej nádražák, co našel to miminko. Svět je někdy divnej!

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:53
- Nahlásit

kkathy
Počkej, jak jako pravidelně??? To se vrací?
No, bohužel pokud vím, tak ano. Ale ne, že by chodily na seškrab každý týden, ale myslím, že tak jednou ročně se to udělat musí.
Já jsem teď trošku ztratila přehled, protože majitelé těch našich čubin už jsou po těch 6 letech zkušení, ale ze začátku to se mnou konzultovali častěji.

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:35
- Nahlásit

Tommy
Kde sou?
Tomu nebudeš věřit. Teta seděla až do 02:30 hodin v báru ve stodolní ulici Společnost jí dělala Corleona a ještě jedna místní psara. Bylo to super a dámám tímto ještě jednou děkuji za bezva společnost. Služební i soukromé cesty do těchto krajů si ráda zopakuji

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:41
- Nahlásit

Vcelka
Haha, viděla jsem tvého Blejdíka na živo a je to tedy pěkný rarach Je prostě k sežrání.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:52
- Nahlásit

Teta
Téééda, tiše závidíme. To musela být super dámská jízda.
A jak Corleonovic bezpapíráci? Neokousali tě?

U nás jsou příští týden jarní prázdniny. Nechci to zakřiknout, ale oba kluky si vezme babička (manželovo mamina), tudíž budu mít týden hawai. Vždycky se na to šíleně těším a pak mám hned první den depku, osamocena si doma slzím a stýská se mi! Asi nejsem normální!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
bezpapíráci Nestraš, že Česká pošta, a.s. to zase pokaká!!!

Neokousali tě? ten den byla Teta byla v pořadí už 4. návštěva, tudíž už byli všichni krapítek vláční..

Teta
Teto, Teto.. je nám tady smutno. Beldžik pralines zčásti sežrány a prázdná flaška od Sandemanu se válí kdoví kde.. Doufám, že nebudeme muset dlouho na tetičku z Prahy čekat a zase k nám "do Polska" zavítá
Paní Olinková má "tichou domácnost" - dorazit ve tři dom, toš to sa nedělá! (doufám, že nebude jen číst a taky se přihlásí!!!! )

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:29
- Nahlásit

corleona
pokaká!!!

Taky nás trošku informuj - co nového, jak mimínci, co strýčínek Nunýk atd.?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:40
- Nahlásit

ola
Roste to roste, asi nás brzy sežerou.. Nestíháme kupovat maso a objednávat mléko a granule. Z ledničky se na nás po otevření sypou pribiňáky.
Nunýka teď víc začaly zajímat ty nové pískací hračky, co ty návštěvy přinesly a jejich maminka se s tím vůbec nemaže, hračky ukradne a odnese si je postupně do pelechu.. takže její děti si tam nakonec hrají s plastovou špulkou od niti, lžičkou a prázdným kelímkem.

A je malá změna, Cookie nejde do zahraničí, ale zůstává v CZ. Došlo ke změně majitele.

No a taky jsme dnes slavili. Ale to už je i s novýma fotkama "Céček" na stránkách..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:44
- Nahlásit

Teta
dóóbrýý to mně těší že to neni žádný nudný psík
corleona
A nebudou zase nějaký fotečky? Určitě už zase pěkně vyrostli.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:45
- Nahlásit

corleona
Jůůů, tak to gratulujeme Viktorce!
Fotečky jsou super. Carerra a Cookie jsou megafešandy!!! Kolik štěníků teda zůstává v ČR?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:49
- Nahlásit

corleona
My tetě Viktorce taky moc gratulujeme. Fotky jsou pěkné

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:51
- Nahlásit

corleona

jééé, tak "moje" Kukí tu zůstane, jupí!!!!
Hned letím skouknout všechno a Viktorce posílám pusinku na její sametový čumáček a také tiše závidím tu dámskou jízdu, to mušelo bejt kvásný...

ola
jsem trošku podobná, vypravím, volám, slzím, druhý den chodím po prázdném bytě a už jen čekám, kdy se ten "parchantiček" zase vrátí

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:57
- Nahlásit

corleona

ty jsou nádherný a k sežřání, ovšem Viktorka s tím kuřátkem také. A vypadá to, že se pořád od štěňat nehne, co?

Já hlásím předběžně svůj příjezd na 17.3. - sobota, tedy pokud to z Vaší strany půjde. Přijela bych vlakem, pobyla (2 hodky?) a zase odjela

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:00 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

corleona
Vše nej Viktorce k narozeninám.
Mimináci jsou k sežrání
Jo a co Virginia?Neplánujete štěnátka?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
oukej, napíšem si to do kalendáře a budeme se těšit

ola
a Carrera je kluk!
jo a Viktorie je naprosto vzorná, skvělá a fantastická. A měli jsme fakt hrůzu, co to naše potrhlo bude se štěňaty vyvádět. A ejhle, vzorná matička.. Až na ten kráter o rozměrech metr krát metr a do hloubky 60 cm, co vyhloubila pod jehličnany a hodlala se tam i se štěňaty přestěhovat..

Vcelka
fotky budou, ale nevím kdy.. nestíííííííháááááááám...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:11
- Nahlásit

Ada
Jo a co Virginia čekáme na hárání.. doufám, že to nebude hned

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:14
- Nahlásit

corleona

cha cha, kráter, Cita je zase chtěla každou procházku stěhovat ven pod takový betonový převis, tedy jen tu první fázi, hrabala tam jak šílená

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:17
- Nahlásit

corleona
Teda vy se ted budete točit jen kolem štěnátek.To musí bejt záhul.Já už se těším až Fatty porodí.Je chudák jak koule.Už si ani na břucho nelehne.Ale vypadá spokojeně.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

corleona
Carrera je kluk!
Ježíš, no jó vlastně!! Tak to je teda megafešák!
Máte už vybranýho pro Heduš ženicha? (doufám, že Virginia je Heduš, že jo? )

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:25
- Nahlásit

Ada
Kdy máte termín porodu?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:35
- Nahlásit

ola
Vzhledem k tomu, že nezabřezla s Vadimem, na žádný vejlet nepojede a obšťastní ji Kverda..
No a Heduš už není Heduš, protože vlastně strašně zhubla a váhu si už tři měsíce drží. Teď je to naše Twiggy

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:41
- Nahlásit

corleona

Twiggy

A Kverda bude mít určitě radost!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:46
- Nahlásit

Cituška
No, to jo.. Ten by nakryl i sousedovic Alfa..

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:49
- Nahlásit

corleona

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:52
- Nahlásit

corleona
Pane jo, to ostatní kluci Kverdu sežerou až uvidí, že nejen, že za ním jezdí nevěsty tuzemské i zahraniční, ale ještě si povyrazí na domácí půdě. To bude mazec!

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:56
- Nahlásit

ola
1.4.
minule Fatty rodila 63 den.Tak snad nás tentokrát taky nebude napínat

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

corleona
To je dobře.Naše Fatty je náročná.Ta musí laškovat a dělat drahoty než se nechá nekrýt.Sem si chvílema myslela že už to toho psa nemůže bavit.Ale když je Kverda takovej vytrvalec tak se bát nemusím.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:07
- Nahlásit

Ada
No, on chlapec moc romantik není. K feně přijde (přichroptí na vodítku) a hned na ni vyleze. On tu nevěstu kolikrát zepředu vidí, až když jsou svázaní a stojí vedle sebe..

<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání