Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

articek
No vo tom nepochybuj !!!! To je zcela zřejmé.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

Tommy Gun
jsme poprvé koupili "v masně" prasečí packu
Jsou dvě varianty.
1) Dát prasečí nožku syrovou - naší blůmě vydrží poměrně hodně dlouho, protože je taková pevnější!
2) Uvařit v tlakáči - rukama rozebrat na atomy, odstranit kůstky. Je to převážně kůže a je z toho bezva sulc.
Naše Fee to miluje ať ve vařené nebo syrové podobě.

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:23
- Nahlásit

articek
Samosebou! Každá korunka dobrá!
Když někde řeknu, že za výstavu zaplatím tisíc a pak dostanu leda diplom, tak si nepejskaři sahají na hlavu. Na Slovensku alespoň CACové a CAJCové dostávají medaile a v Polsku dostanete medaili do 3. místa.

Tommy Gun
nešprajcnul poštáckej vodznáček
Náhodou Kerda je hodný, to on straší přes plot. Si myslim..

kryli vořechem ještě hůř.. žabožroutským vořechem!

kopejtko Já jsem to teda nikdy psům nedávala, ale Tom ještě nedávno tuto sviňárnu dával "svým" dvěma miláčkům, Maxovi a Kokimu. Lehce povaří a pak jim to, tak jak to je, dá. Po 15ti minutách nezbyde lautr nic. Ani to kopejtko. Buééé..
Nunýnek blinká i z kuřecího krku.

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:50
- Nahlásit

corleona

a co holky rodičky, pořád se netváří?

Já dávala kdysi nožičky taky, teď už jsem je dlouho neviděla, ale dávám pravidelně měkké telecí kosti, a to je mazec, jsou pryč natotata

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:15
- Nahlásit

corleona

ted jsem měla čas si pořádně prohlídnout vaši fotogalerii a kloubouk dolů, super fotky v super kvalitě, paráda!!!!

articek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:23
- Nahlásit

Cituška
nožičky jsou super, používáme i u štěňat a ten vývar taky

articek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:27
- Nahlásit

corleona
no my jsme byli před dvěma lety v Brně poprvé na mezinárodce a byli jsme zklamaný, přesně jak říkáš, peněz to stojí, ale oni nic nedaj ani za CAC

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 21:40
- Nahlásit

articek

tak tu byl šéf a nakonec jsme nastavili jinej prohlížeč a tak si jdu užívat na Tvoje stránky, ale mrcha explorer prostě nejede

articek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:01
- Nahlásit

Cituška
to jsou věci já jedu na exploner v pohodě

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:11
- Nahlásit

Tommy Gun
tam tu pevnost v kramflecích v předpisech FCI taky cejtim).
richtig, za bé je správně, jinak k přečtení na webu FCIprasečí packu
i jedna klientka přinesla slepici že ji bolí tlapička...a co teda dáváte návštěvám - zííírááám
articek
prcky vystavovat a tím padaj i penízky do kasičky
to je jeden pohled, druhý může být "vejít zavčas v povědomí", třetí polechtat si vlastní ego (moje ťuťuňuňu je slavnééé, už bylo na výstavě)

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:13
- Nahlásit

jinak brej večír při pátku, mám dobrou zprávu, ještě se třikrát vyspíte a už zase můžete do práce

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

bubu

to je jobovka, ne dobrá zpráva

k těm prckům, u mě by to byla kombinace všech tří

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:28
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tady jsem našla křížence grifonka
To je čistokrevnej border teriér!

corleona
Artroza
Nevím, jak kde je to s třídou baby, ale my ji máme na grifonkářské kloubovce i speciálce už min. 5 let (dříve jsem nevystavovala). Pak se vyhlašuje titul Best Baby - tak že by to okoukli "na severu" v grifoních velmocích? Náš klub čile spolupracuje, tak možná je inspirace odtud???

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:32
- Nahlásit

Markét

ha ha, já si myslela, že je to bordík

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:45 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Cituška
ha ha, já si myslela, že je to bordík
Ještě aby tys nepoznala teriéra...

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:56
- Nahlásit

Markét
Bejbata jsou přece i u boxerů na klubovkách..

Nunyk byl poprvé na výstavě (česká výročka), když mu byly tři měsíce a den. A na druhé (polská výročka) tři měsíce a týden. Batolil se a batolil, házela jsem mu růžového hrošíka zn. Chicco a vyhrál Best Baby ze všech bejbat a pohár dvakrát větší, než byl sám. Jediná stinná stránka dne byla, že mu jeho sestřička pak vykuchala hrošíka.. Ale dostal se z toho.. (Nunýnek).

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:07
- Nahlásit

corleona
sestřička nunýnka chodila na medicínu? nebo se učila řezníkem?

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:14
- Nahlásit

bubu
Urtica byla přece řeznice už od mimi..

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:35
- Nahlásit

corleona
no to spíše nunýnek má dost profláklé jméno

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:37
- Nahlásit

jakto že eště neste v zelenych hadrach, vyvařene nužky, nachystane provazky a teplu vodu? a hlavni porodnik na skijach?

Artroza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:38
- Nahlásit

tak koukam, ze misto spani tady vsichni krafete

articek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 00:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

kde jste?
bubu
vejít zavčas v povědomí", třetí polechtat si vlastní ego (moje ťuťuňuňu je slavnééé, už bylo na výstavě) acha

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 00:19
- Nahlásit

corleona
No jo, to je pravda... úplně si vzpomínám na květen 1998 a klubovku v Brně, kde jedna nejmenovaná PCH předváděla boxeří fenečku-miminko a tak intenzivně v kruhu pískala zelenou kachničkou, že z toho ostatní psi byli úplně vedle....

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:03
- Nahlásit

Markét

....do to asi byl?....

Corleona
tak co mamča? Není tam přes noc těch mých 5 tipovaných kousků? Já těch pět tipovala prvníííí (ani perníčky nepotřebuju, ale ta sláva z vítězství )

Artiček
dneska po obědě mě vyzvednou páníčci Karibika a jedem do Třebíče za Jitkou, tam si štěňátka pohrajou, zalepíme ouško, které se nepatřičně staví a pak zase domů
ani jsem nemohla v noci spát

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:10 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
Dík za info o třídě štěnat. Já vím, že se to dá dohledat, ale momentalne jsem byl línej ....
No návštěvám tu prasečí pracičku nedáváme - to je jasný .... !

corleona
Chudák Nunda - v tak nízkém věku před jeho zraky vyvrhnout jeho kámoše hrošíka. Nezanechalo to na něm následky - toto obrovské trauma?

Markét, Cituška
... ježišku na křížku - nebyla to paní ing. chovatelka od "mobydyk, mobydyk" ??

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:14
- Nahlásit

ARTROZA
Tak jak - viz. sms???

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:33
- Nahlásit

Tommy Gun
se právě bojim, že byla
já na tý výstavě nebyla

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:48
- Nahlásit

Ahój!
Zdravím z hokny, achjóóóóó a jdu seminařit!
Cituška
zdarec, co ty zde, pozdravuj na schůzi Zetorácké... a dík!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 08:59
- Nahlásit

Tommy Gun
bubu
jakto že eště neste v zelenych hadrach, vyvařene nužky, nachystane provazky a teplu vodu? a hlavni porodnik na skijach?
To my už zme! Nužky vařim od rana do večera..
A my zásadně míváme nějakou akci a on je někde na dofči! To už je taková naše tradyc Hlavně, aby se vrátil, moc tam nebaraboval, když odjel bez dozoru! Bez dozoru může být i skotačivý.

Cituška
U nás ničevo..
No a teoreticky už můžou rodit obě najednou Tak mezi nima lítám s teploměrem.

Tommy Gun
Nezanechalo to na něm následky - toto obrovské trauma? zanechalo, nekryje..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 09:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Včera zas rvačka. Po 2-hodinové pohodové procházce měli hafy nastoupit do auta do kufru - do klece. První Čunek, za ním skákal Chovík. Čunek zavrčel a už byli v sobě. Oba dva zkousaný - krvavý šrámy po hlavě a krku. Čunek prej vypadal jak bojový hovado - krvavý chrchly po celej hlavě. Posléze jel Chovík v kleci zakryté dekou a Čunek na zadní sedačce a ani nedutali. Když se panička zastavila u mé skorotchýně, šla si smejt psí krev z rukou - mezitím však stačila rukama ještě vystrašit mou skorošvagrovou. Kreténi psí.

Jak jsem se tu včera chvástal, že když spím tak spím a sny, že se mi zdaj minimálně - tak jsem měl taky dnes sen - docela depresivní. S hrůzou jsem se probudil po čtvrté hodině ranní a už jsem pořádně nezabral. Jel jsem z Phy ze školení a na zastávce tramvaje Hlavní nádraží čekal na tramvaj č. 11 (ta tudy ale v reálu vůbec nejezdí). Při čekání na tramvaj jsem měl u sebe kabelu z notebookem přes rameno (notebook ale v realu nemám), batoh a velký těžký vínový kufr (půjčený od rodičů) - cca 25 let starý. V něm jsem měl oblečení za 50 litrů a 3000 CAD (cca 55.000 Kč). Měl jsem ho postavený na zemi a když jsem chtěl nastoupit do tramvaje, zjistil jsem, že ho nemám. Začal jsem panikařit a hledat ho po nástupním ostrůvku mezi lidma. V tom vidím, že do druhého vozu tramvajové soupravy nastupuje moje ségra, tak jsem za ní letěl, zda mi ten kufr nevzala. No a pak jsem se probral. Takže nevím, jak to dopadlo - naštěstí. Ještě, že se mi nechtělo vyměšovat. Mezi dvěma tramvajovými vozy by to asi nebyla sranda.
Ola - co na to říká snář?

<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání