| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:51
- Nahlásit
articek
pohoda, ted jsem vstala
uz muzu na mejl, takze nejni problem...
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
Igi
Dermonorm jsem teď objednala Citě a také mořskou řasu, šak si to holka zaslouží !!!!!
Denis
jak jsi zjistila, uvidíme se!!!!!!!
|
articek
Člen |
- Nahlásit
Cituška
já jsem jí objednala kvůli tim mrazům, aby nabyli, je to fakt dost silný, dala jsem jí i Bučovi a ten se z toho pos**l. Ostatní v pohodě.
|
Igi
Člen |
- Nahlásit
Denisa
Zase nestíhám...jo, foták vezmu, ale jen ten můj. Nejraději bych vzala bráchy, ale nevím, jastli se mu bude chtít. To zas budou výmluvy, jako že je špatný světlo a tak...
Lulu
Děkuji za pochvalu, to je zásluha mého bráchy...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:52 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
corleona
My také rodili až 71
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:52
- Nahlásit
Artroza
Zdravíčko, my se tu ještě neviděli Opar se pomalu léčí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
articek
to je přesný... já třeba velmi dbám o G. jídelníček a sama žeru nezdravě jak sviňa a třeba skoro vůbec ne ovoce a zeleninu... ale Giordině ji dát nezapomenu!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:54
- Nahlásit
Lulu
ahoj, hned jsem prohlizela mumyho, ale zadny opar nema.....
|
articek
Člen |
- Nahlásit
Artroza
ještě to tam je
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
Lulu
KATR???
Nějaká zábavná historka?
SEM s ní
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:55
- Nahlásit
Igi
jo jo, bezva!
jinak brácha má pravdu, to světlo je teď naprdlačky, nech ho do zálohy až bude pěkně, tak já ho třeba i na kolenou poprosím, aby mi udělal pěkné fotečky z kousání a hraní s Igískem...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:56
- Nahlásit
Denisa
u nás stejný
|
Igi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:59
- Nahlásit
Cituška
Já to vidím až na tu čtvrtou, ale budu spěchat.
Cituška si to opravdu zaslouží...a určitě to bude poznat.
Lulu
Igi se bohužel moc nepotatil. A to nemám na mysli tu barvu a bílé znaky, ale je náš
articek
Myslím, že náš miláček má mnohem lepší životosprávu než já, někdy bych si to s ním i vyměnila
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:02
- Nahlásit
Igi
Já tam určitě ztvrdnu, tak pokecnem, mám spoustu otázek
Artíček
u nás si taky nelámu hlavu, co dám na stůl, ale psíci, jo to je jiná (teda Pája má samozřejmě péči nejvyšší, škoda, že nemůže jíst taky třeba RC , i ten olej bych mu koupila)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:03
- Nahlásit
pro čočkaře...
tak myslím, že ty naše historky s čočkama jsou úplně trapný ve srovnání s tímto... udělalo se mi šoufl při té představě a teda to snad bude nějaká novinářská kachna...
http://www.novinky.cz/koktejl/muz-si-nechal-zarust -kontaktni-cocky-do-oci_108179_dlp9h.html
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:07
- Nahlásit
Cituška
já furt brouzdám kde jsou nějaké nové vitamíny a kupuju, ale mamavit už jsem si tejden nevzala
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:09
- Nahlásit
Cituška
To je společnost u které pracuji, ale zábava tu je
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:12
- Nahlásit
Artroza
Tak to je dobře, jestli by ho on chytil ode mě, to byl větší průser
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:16
- Nahlásit
articek
teda matko....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:17
- Nahlásit
Ahojda všem
Tak ještě tak tejden a bude se dát chodit na stopy.Taky dnes jedem kousat.Už se nemůžu dočkat.A v sobotu do Polné.Už se vracíme do starého režimu.Ten novej co jsme museli dodržovat nás nikoho nebavil.Aida má už roupy.Kouká co by vyvedla a to není dobré. To jen čekám kde najdu co rozkousané.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:18
- Nahlásit
Lulu
jojo, už chápu, předváděčka a KATR budou dřevařské závody
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:18 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
se stydim nemá v noci tolik kopat, když štěňata uspim a lehnu si začne kopat a než přestane tak jsou štěňata vzhůru
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:19
- Nahlásit
Lulu
To je společnost u které pracuji, ale zábava tu je
KATR? To jako že pracuješ "za katrem"???
Denisa
Tak to je darda, ty čočky! Moje a Corleony historky jsou proti tomu slabý čajíček
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:20
- Nahlásit
Ada
to u nás se dá už dlouho, ale je to samé bahno, se nám teda nechce my to zatím trénujeme teoreticky, hodíme zkušebák do kotce a oni si ho po nocích čtou
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:21
- Nahlásit
Denisa
a kujva.. mám čočky už tři dny a nechce se mi je vyndávat, bo pak než si je zas nandám, tak v koupelně lítají všechny možné "citoslovce".
Artroza
Cituška
nestrašte, strašáci, jo! .. už tak máme tik v oku! Dneska ale mladá paní už nepapala. Tak buď je té slepice přežraná a chce lososa, nebo to vypukne..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:23
- Nahlásit
corleona
hurá. A bude video?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:23
- Nahlásit
corleona
já myslím, že nebude přežraná...
být Vámi, šla bych se teď dopoledne chvíli prospat
Artiček
ty jó, hned jdu dát Citě na pelech zkušebák a lhůtu má do odpoledne, pak sjedem trojkovou obranu, a běda jí, jak to nebude "eňo ňuňo"
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:25
- Nahlásit
Cituška
No ART zatím nedočetl tu obranu, kde je napsáno, že je bez vodítka a pes jde u nohy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:33
- Nahlásit
articek
Tak u nás je ještě poměrně dost sněhu.Tak si ještě počkáme.
Ale stejně tadle zima byla na stopy ideální.Brala bych to tak častěj.Ale zase sníh k zomě prostě patří
corleona
Mi jsme rodili v klídku.Já dělala zkoušky ve škole a naši pro mě jeli do Tábora.Dojeli jsme domů a tam mi naši řekli že už druhej den nežere.Večer dojela veterinářka.Dali jsme kafe a nachystali si hromadu dobrůtek na zobání.Klobásky, sýr atd...V deset večer byl ještě klídek.Najednou Fatty přišla do obíváku a št'ouchala do mě jak koza.Tak jsem sní šla ven.Vyčůrala se a šla do pelechu.Když viděla že chcu jít pryč začala knourat.TAk jsem seděla u ní.A za chvilu to začalo.Aidu jsme nemohli dostat ven.BYla fakt veliká.Ale podařilo se.Sice už byla fialová ale normálně dejchala a zajímalo ju jen žrádílko a maminčin struk.Narodila se asi v půl dvanácté.A Abara až v půl páté ráno.A to jsme si toho ani málem nevšimli jakej to byl fofr.Ta prostě vypadla z ničeho nic.V šest ráno jela veterinářka domů a já se kochala nad těma prdelkama.
Jo a rodila přesně 63 den
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:36
- Nahlásit
Markét
chi chi Tam se možná taky někdy dostanu.
|