| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:44
- Nahlásit
ola
Eukanubu mi jako jedinou z granulí nežrala, to jsem už psala...
Royal neznám, jen jsem slyšela, že je hodně mastnej...ovšem to by třeba nám nevadilo.
First Mate - to jsme s kamoškama zkoušeli, já do něj vkládala naděje, ale když mi každý ráno G. zvracela a pak jsem se dozvídala, že i jiní psi zvrací, tak jsem ho dávat přestala a zvracení hned přestalo... tak já nevím. Ale Tommy Gun s ním má dobré zkušenosti myslím.
Když dám obličej na zem zase můžeme být rády, že kdyby to s náma šlehlo, tak by se nás psice snažily oživit!
Erotické manželské hrátky , manželské
no i když u nás nemanželské, tak to je asi jediný do čeho jsme G. ještě nezapojili...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:49
- Nahlásit
ola
Eukanuba už je nejmíň 2 roky propírána, že není co dřív a bla bla bla, už jsi jistě slyšela...
Já osobně jsem vždy kupovala superprémiovky, ale už jsem prozřela, co je superprémiovka u nás, tak v jiném státu se řadí do levných šuntů... ale teď třeba je dobrej prej ten Orijen... nevím... i u Superprémiovek měla odpad jak slon... já jen bobulím nevěřím, proto dávám i "vařený" žrádlo!
Jo a nyní žere jen prémiovku K-9 a můžu říct, že super, i když byla jen na ní a zvykala si, tak hovňousy pidi a vše ostatní taky super...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:49
- Nahlásit
ola
jo jo, u nás také, erotické hrátky jsou signál se nahrnout do ložnice a slintat na peřinu a čekat, jestli to bude sranda i pro ně
Lulu
včera už jsem Vás nestihla, znáte Jirku Koudelu z Rýmařova?
A bydlíte tam někde blízko?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:51
- Nahlásit
ola
No, ten test mě taky nenadchnul, ono je to tím, že u nás na to není tolik peněz, tak to přebírají z Německa, proto ty neznámé značky (ono je to tak u spousty zboží, které "testují").
A ke granulím - já zastávám názor: Krmit samozřejmě kvalitní značkou, ale řídit se podle selského rozumu - pokud pes prospívá, je to v pohodě a není třeba měnit.
No a Pedigree x Eukanuba - ono záleží na testovacích kriteriích. Pokud budu testovat třeba krásu pytlů, pak Pedigree povede na celé čáře, ne?
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:59
- Nahlásit
ola
Tušila jsem, že to bude TOP - jak říká p. Novotný
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:00
- Nahlásit
Markét
krásu pytlů
souhlasím se selským rozumem, Cita dostává syrové hovězí maso ráno a večer Trainer (jehně, rýže,brambory), Arči purinu proplan a Kendík Calibru senior zaměřenou na ledvináře - všichni mají hovínka super a kadí jen 2krát denně
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
Denisa
tak to je asi jediný do čeho jsme G. ještě nezapojili...
Já teda taky granule kombinuju s masem atd.. Ikdyž někdo říká, že by se to nemělo (asi výrobci granulí z obavy, aby toho člověk nasypal co nejvíc). Přidávám těstoviny, maso, zeleninu, sýr, občas tvaroh, rybičky atd. FeeBee to miluje a jakmile se na sporáku objeví Papénův hrnec, tak ho bedlivě sleduje a inhaluje výpary, které se z něj linou!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
Při hrátkách si nás B. nevšímá.A hned jak je po tak přiběhne.Zajímavé je,že to dělala i ta první fena.Asi se na to nedá dívat.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:01 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Cituška
Zdravím Pana Koudelu znám, ale né příliš osobně. Chodí na jiný cvičák než já, ale slyšela jsem o něm skoro samou chválu. Jednala jsem s ním ohledně vystoupení psovodů na Dřevařských dnech, které naše společnost pořádala v září 2006. Všem se to moc líbylo!! Já bydlím v Janovicích - to je cca 3 km od Rýmařova a cca 10 km od Dobřečova, kde má svůj soukromý cvičák.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:05
- Nahlásit
Já krmím Happy Dogem a kluci jsou spokojení - a tím pádem já taky, Rocky Balance a Oliver Sportive. Oli navíc ještě i maso.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:15
- Nahlásit
Lulu
Mně se Happy dog taky moc líbí, jen jsme se k němu ještě nepropracovali
Jirka je super chlap a pan psovod, vždycky byl
Určitě za ním na jaře zase pojedem, super terénky na stopy, to u Vás asi všude a hlavně je balzám se koukat, jak cvičí, a vůbec nepoužívá topmodern metody (ani ostnáčky, ani pamlskové metody na stopách a další a další) a přesto má zkoušky všechny na výborně, kam vyjede, vyhraje, ve dvou letech trojky s psíkama a vždycky mě dostane nějakou hloupostí, na kterou nepřijdu a přitom je tak jasná!
|
Igi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:23
- Nahlásit
Lulu
Moc zdravím vaše pejsky, mám také jednoho žíhaňáčka po Chamanovi, můžete se na něj podívat na http://igi.dphoto.com/
Párkrát jsme se také potkaly na výstavě...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:28
- Nahlásit
Igi
Lulu
zdravím nově příchozí
ale trochu se známe, ne?
Denisa
Tys mě pobavila s tím, do čeho jste ještě Giordi nezapojili
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:33
- Nahlásit
Cituška
S dovozem Happy Dogu to není tak úplně super, dopravci požadují velké objednávky.
Tak p. Koudelu ode mě pozdravujte připoměňte mu KATR a on bude vědět
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:34
- Nahlásit
Ola, tak ja jsem krmila i Royalem, ale maxi juniorem, kdyz byla Tina jeste stenisko a rozhodne jsem si na nej stezovat taky nemohla! A ted co mame tu K9, tak si myslim ze taky dobry, navic ji docela v pohode basti, coz je u ni co rict...
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:36
- Nahlásit
Igi
Děkuji, Chaman je krásný pes, Rocky má po něm hlavně jeho bílé znaky - je žíhaný Vlastně celý vrh C Kett Box je žíhaný. Oxanka - nebožka - přerazila barvu kožíšků
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:37
- Nahlásit
corleona
ještěno... ale jinak - M. s G. se velmi vášnivě loubají víš...
Igi
jdete dnes obranařit? nechceš vzít foťák, že bys pak vyfotila naše boxoše?
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:41
- Nahlásit
Igi
Dokonce bych řekla že tlamičky mají hodně podobné Stránky jsou super, perfektně udělané!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:42
- Nahlásit
Lulu
já jsem v klubu u Happy dogu, objednám dva pytle, dopravu mám zadara k tomu 20% slevu a do druhého dne doma A spokojenost. Teď jsem do tich mrazů objednala 34/24 novinku a dobrý, když chci aby psi nakynuly malinko přidám a je to, což u jiných krmiv nebylo
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:42
- Nahlásit
Paja s Tinou
Nazdárek! Děkuji za příspěvek na stránkách!!!
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:44
- Nahlásit
articek
No my musíme mít objednávka nad 5.000 Kč. Jinak dojedou vždycky když chceme.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:46
- Nahlásit
Lulu
A v klubu? Ty podmínky jsou stejný pro všechny, ne?Já to objednávám přímo u nich
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:47 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
nazdarek,
taktez zdravim dalsi kecalisty
corleonajak u vas? taky budete rodit 72 den jak jsme vas strasili?
|
Igi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:47
- Nahlásit
corleona
Jasně, že se trochu známe
Já jen tady nejsem každý den a nestíhám všechno číst...
Denisa
Jdete dnes kousat? My snad jo.
Všem
Náše placatka je na ProPlanu Salomon and Rice
+ještě dostává každý den do večerního krmení půl odměrky Canivitonu (želatina) a 5ml Dermanormu (olej z Brutnáku lékařského), oboje od firmy Vétoquinol. A ten olej je fakt poznat na kvalitě srsti a celkově na kůži.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:48
- Nahlásit
Cituška
nebudeš dnes na Zetoru náhodou od 15 do 17 zhruba? nebo budeš po 17.h doma? nebo někdo jiný doma?
bych tě poprosila o předání a vyřízení věcí kolem členství, brigád atd. na té schůzi... tak že bych ti to dnes předala... máme v práci celý víkend ty žadatele o NRP, takže se tam nedostanu... anebo bych to mohla poslat ještě po Marťasovi - když bys řekla, že budeš třeba v pátek doma dopoledne nebo odpoledne nebo dnes večer, tak on tam k vám už taky trefí...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:48
- Nahlásit
Artroza
ty žiješ? Všechno O.K.? Nechávala jsem ti tam vzkaz, ale už je asi pryč, nic nutnýho
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:49
- Nahlásit
articek
taky jsem na tu novinku koukala a vypadá to dobře, jak zhuštěná energie v kostce
Denis
Igi
holky, já jdu dnes taky už doopravdy kousat, jsem na třetí, to se tam asi nepotkáme, co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:49
- Nahlásit
Igi
už jsem ti psala
tohle: jdete dnes obranařit? nechceš vzít foťák, že bys pak vyfotila naše boxoše?
my tam budeme snad od 15.h, když se urvu z hokny...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:50
- Nahlásit
Igi
tak to má teda meníčko. Taky jíš tak kvalitně?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:51
- Nahlásit
Cituška
no to se teda potkáme a tím pádem ti ty věci vezmu tam jo? díky!
|