| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:38
- Nahlásit
Ahoj všem
Já od šesti makám.A ted si dávám voraz.
Tommy Gun
To je drsný.Sem si to stáhla a poslala všem známejm.No u nás Eukanuba neprojde.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:41
- Nahlásit
Dobrý den, zdravím všechny, ale přednostně Tetu od Oliverka.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:53
- Nahlásit
Lulu
Nekecej, no nazdárek! Tak tě tady vítám!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:54
- Nahlásit
Lulu
ahoj zdravim a moc díky za fotku minulý týden. Hned jsem pak zkoukla celý vaše stránky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Lulu
Zravím nově příchozí
Že by majitelka krasavce Olivera z Ringu?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:02
- Nahlásit
Ada
Trefa do černého
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:03
- Nahlásit
Teta
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:08 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Fííííííííha, tak to byla rychlovka, děkuji za "krasavce" Mám nevýhodu - znám jen kdo je Teta a Artróza ), ale budu mít oči na šťopkách....
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:10
- Nahlásit
Před chvilkou jsem byla na fóru, kde rozebírali co s tím, že pejsek chce spát v posteli a o co mu tím asi jde. Že by chtěl prostě jen být blízko svých svých páníčků????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:11
- Nahlásit
Lulu
Můžeš kouknout na stránky at' si trošku v obraze URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:15
- Nahlásit
Lulu
To bude asi tím.Já znám spoustu lidí co nepochopí psa v posteli Bych jim přála tejden u nás¨.Já jak u mě holky neleží su celá nesvá
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:20
- Nahlásit
Vcelka
Jo jo, patříte mezi naše oblíbence
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:22
- Nahlásit
Lulu
Tož vitaj!
Se zdá, že Ringáči tu na nás budou v přesile
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:22 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Teta
Už jsem to zkoušela včera, ale nějak jsem musela počkat na registraci. To Brno vypadá slibně, ale ještě to pak upřesním. Záleží na počasí, naše opičí hory si dělají co chtějí
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:24 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Ada
Oliver si místo v pelechu prosadil velmi rychle A musím říct, že když je u Rockyho na matraci, tak mám taky lehký spaní.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:26
- Nahlásit
Markét
Děkuji! Možná v přesile, ale strach z nás snad nejde!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:37
- Nahlásit
Markét
No jo, ringáču je tu dost Ale jak píše Lulu, bát se nás nemusíš!
Artroza
Tak co, už to je vyřízené?
Lulu
Ty lidi co nemají boxery anebo co mají boxera a nepouštěji ho do postele, tak neví o co přichází! To je největší láska na světě.
Například včera jsem šla do hajan ale manžel už měl dávno půlnoc. Tak mi mojí půlky zahřál pesan
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:41
- Nahlásit
Teta
souhlas, akorát u nás to dělám tajně, jen synek mě kreje, protože největší blaho je mít boxera v posteli
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:46
- Nahlásit
Taky vitam nove prichozi Lulu
Jo jo pesani v posteli, to je primo lahoda, ikdyz momentalne ma moji krasnou valendu Tina celou pro sebe, tak nevim jestli me do ni treba jeste nekdy pusti
Lulu a nejsou nahodou opici hory na severu???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:46
- Nahlásit
Cituška
Přesně tak. Já taky ale musím "tajně". Máme totiž romantickou postel která má rozměr 140 cm na šířku. Když manžel nespí tak řve abych tam psa nebrala že on pak chudák leží úplně na kraji. Mno, ale když spí tak o tom ani neví
Nejlepší je když má službu, tak to pak máme já a oba psy celou postle pro sebe
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Souhlasim s váma že ten kdo nemá boxera v posteli o moc přichází. Ten náš se sice neskutečně roztahuje, ale už sem si na něj tak zvykla, že by to byl asi velký nezvyk ho tam nemít.
Včera si přinesl do postele toho plyšovýho boxera, položil ho na moje nohy a hlavu si dal na něj. Sem místo na televizi koukala na něj jak byl roztomilej.
|
Mistr II
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:49
- Nahlásit
Lulu
vítám taky...
jo boxer v poteli dobry, ale ne kdyz vam ze spani pocura postel...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Mistr II
ale né když vám ze spaní počůrá postel...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 12:56
- Nahlásit
Ahojte boxlidi!
nestíhajda, jen jsem cosi přelítla očima...,
takže vítám Lulu
a stránky vašich hafů znám moc pěkný! a jééé, Rýmařov?! já jsem strávila dětství u babičky a dědečka v Ryžovišti (Břidličná, Rýmařov,... máte to tam moc hezký a já mám odtam moc krásný vzpomínky! )
moje boxiška má netový domeček na www.boxer-giordi.com a s Ringáčema budeme mít doufám taky co do činění... za pár měsíců!
Teta
teda nevěrník jeden!!! chlapisko rozrajcovaný, sodoma gomora, tfuj tfuj, no G. by mu teda zahafala svý, to by si za uši nedal!!!
Ringáči tu na nás budou v přesile
no jo, tak tak. ještě tu ale máme Ungelťáky! Jsme tu 3 a chodila ještě jedna holčina, takže nás mohlo být 4 kousky!
Ale moje G. tu má pak stejně ještě příbuzné... slavnou tetu, bratránka Vikouška... Heč, my se máme!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:09
- Nahlásit
Lulu
Taky zdravím
Připadám si jak lemra....Už 14 dní v posteli a ještě minimálně týden v tom budu pokračovat.Aspoň,že tam mám tu placatou hubinu.Vždycky si vás akorát přečtu a musim jít ležet Dneska jsem byla na kontrole a přemýšlela jsem,že se pak zdejchnu na stopu.Jenže sotva vylezu z baráku,tak koukám a sestra od doktora zrovna vyšla z ordinace.Prostě pech!!!!!Tak jsem dělala,že jdu do lékárny Proč zrovna tady musí být ordinace naproti přes ulici....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:11
- Nahlásit
Super zpráva,ta nejlepší co se ke mě mohla donést.Včera večer náhodou viděli nějakého chlápka jak se potlouká u zahrad a něco házel na zahradu.Je to ten co tu trávil ty psy.Byl to známej toho grázlíka co ho taky chytli.Chytli ho a odvezli policajti.To si neumíte představit jak su štastná
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:12 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Ada
už bylo na čase, hajzl jeden
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:13
- Nahlásit
Ada
Fakt super!!!!Snad už budete mít pokoj a nebudeš se muset bát pustit holky na zahradu...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:18
- Nahlásit
Teta
Krista
A to měl štěstí že se k němu nedorval táta.Bo nevím nevím jestli by se ovládl.On je normálně mírnej člověk.Ale je moc háklivej na naše pejsky a na nás.Pejskům a nám se neubližuje.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 13:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jo jo opičí hory jsou na severu Moravy a mimo to tu máme min. dva krásný boxerky, slivovičku a super klobásky. Zrovna jsem včera měla chi chi
|