Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:21
- Nahlásit

Ada,
dobre mu tak zmetkovi jendomu. Kez by za to ale dostal nejakej poradnej trest a hodne rychle na takovy praseciny zapomnel!!! Jakej duvod k temhle vecem lidi muzou mit to fakt nechapu... Myslim ze toto je ta nejlepsi zprava dnesniho dne

Lulu
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:21
- Nahlásit

Opětuji pozdravy všem, kteří mě tak krásně zdraví

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:23
- Nahlásit

Lulu...no takze to vypada ze je to proste idealni kraj!!!
Jeste znam taky jedny opici hory, ale ty jsou u Decina

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:24
- Nahlásit

Jsem pred chvili prisla z rehabilitace...clovek si sice krasne pul hodky na magnetech pospi, ale pak ten navrat do reality a jeste ke vsemu do te pracovni je hroznej

Lulu
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:26 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit

Mistr II
Hmmm..... to je ta druhá strana mince, ale na všechno se dá přijít, koupila jsem chránič matrací a hurááááá do pelíšku

Lulu
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:29
- Nahlásit

Paja s Tinou
Čoveče asi jo, proto se mi tu tak líbí

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:31
- Nahlásit

Lulu, tak jak je v tom slivovice, tak to se neni cemu divit

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:37 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Lulu
Paja s Tinou
To já si čuchnu k slivovici a obrací se mi žaludek.Ale ty klobásky tam sou dobroučkéTaky jsem na moravě 12 let b ydlela
Ale to jsem na slivovicu byla ještě malá
Občas tam ale zajedu.O prázdninách když je pěkně

Lulu
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:40
- Nahlásit

Vcelka
Taky jsem se někdy přistihla, že nejsem na ty svoje dva lumpíny ještě dost vynadívaná. Dokáží dělat takové psí kusy a tak koukat, že to je neopakovatelné. Před pár dny jsem nestíhala jít do práce, protože byli oba tak kouzelní, že jsem se do nich nemohla odtrhnout.

Lulu
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:42
- Nahlásit

Ada
Jo a když jsou domácí a ještě se zvěřinou,.... no budu spěchat domů, snad něco zbyde

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:47 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lulu
Vítej mezi námi.

Artroza, Blažena
Hele, cz-pes už je skoro jako Tvoje mateřská školka. Kam se podíváš tam Ungelťák nebo Ringáč.

Teta
mail

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:49
- Nahlásit

Tommy Gun
Díkes, máš to u mě!
Co třeba dobrá večeře až budeš v Práglu

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:49
- Nahlásit

Ada, jo jo a nebo to ma padnej duvod tve nechuti k slivovici...ja take od jiste doby nemuzu videt klasickej fernet

Lulu, ja myslim ze ty nase placatice a placataci dokazi stale vymyslet neco noveho

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:50
- Nahlásit

Lulu
Dostala jsem na něco chut' jak tu klábosíme o klobáskáchJdu si dát něco k jídlu

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:52
- Nahlásit

Lulu
Vcelka
...jo jo, já se přiznám, že já jsem boxery a tou svojí samozřejmě nejvíc, přímo fascinována!!!
já na ni civím jak kdybych ji viděla poprvé přítel vždy říká... ježiš, vždyť ty na ni furt čumíš, vždyť jste teď došly z prochajdy, ty na ni civíš jak kdybys ji neviděla rok...
jo a já se teda dívám třeba na TV a v tom vidím JEHO jak ji furt hladí a hladí a uši probírá a na čumák sahá, ani si to neuvědomuje a tak zas říkám já... co ji furt muchláš, co na ni furt chmatáš, vždyť ji uhladíš až na kost, nech ji hajat...?!
ještě, že je Giordinka tak kontaktní a mazlící, protože u nás nemá chvilku klidu (ale zatím teda nevypadá, že by si stěžovala)

Teta
Člen
- Nahlásit

klub dietářek
Tak kdo vlastně ještě do tohoto klubu patří?
Já poslušně hlásím že mám dole 4,5 kg rovných

Ada
Člen
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já ju nemusím od jak živa.Prostě se mi zvedá žaludek když si čuchnu.No ale o fernetu mi vůbec nemluv.Mám nä něj bouřlivé vzpomínky.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:54
- Nahlásit

Nevite nekdo kde najdu ten celej program na oba dva dny na vystavu co je za tyden v Brne??? To zase jaksi nemuzu najit...

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:54
- Nahlásit

Teta
Ach jo.Sem si chtěla dát něco dobrého a ty todle.Já jen 3kg

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:55
- Nahlásit

Ola
Jééé, mě konečně napadlo jak asi nejlépe, nejjednodušeji a nejvýstižněji přeložit do holandštiny "vrtěti psem"
Duitse Boxer

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:56
- Nahlásit

Paja s Tinou
Budeš v Brně?Já tam jedu jen na čumendu.Jedou tam i s Colinem a Dorčou Angiebox.Tak jsem na ně zvědavá.Ale palečky budu držet všem co tam jedou

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:57
- Nahlásit

Ada, no fernet je fakt hnus a na nej taky nemam ty nejlepsi vzpominky
Ale slivovice mi zatim nevadi, ted jsme teda presidlili na 4letou medovinu

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:57
- Nahlásit

Zdravím po obědě,

Lulu
Vítám nově příchozí! Jak jsem pochopila (teda doufám) tak ty máš Olivera z Ringu. A máš ještě jednoho psa? Boxíka?

Představte si, co se mi stalo ráno. Vezu Kubasa do školky a už mi bylo divný, že má to auto takovej hlučnej zvuk. Od školky jedu vyzvednout máti a tradá, že jedeme do práce. Sotva vyrazíme, tak i přes rádio (coby zastydlá puberťačka to mám furt na plný kule ) slyším "škrund, škrund..."! Zastavím, vylezu, rovnám v kufru psí baťoh a pomůcky v domění, že ten rambajs dělá činka poletující po kufru... a najednou koukám, že je pravé zadní kolo akosi splasklé! Nenapadlo mě nic lepšího, než na tom dojet domů na parkovisko za mohutného "hňams, škrund, hňams". Dokonce jsem jela jednosměrkou, abych nemusela přes náměstí! Když jsem svému choti vysvětlila, co jako, tak jsem dostala sprduňk, že jsem měla auto okamžitě odstavit. Prý guma bude v hajzlu. Mno, teď jsem na to koukala a nééé, že by byla v hajzlu, ale je úplně na sračku... To se musí stát zrovinka mně!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:00
- Nahlásit

Ada, no praveze ja tam nejspis nebudu a dost me to mrzi, navic kdyz se tam letos sjede tolik lidicek. Jedeme v patek 9.2. na ples do Rumburku, coz je od nas 200km a nevim jestli se vratime uz v sobotu a nebo az v nedeli...jinak bych samozrejme jela
Ale loni to bylo bezva

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:01
- Nahlásit

ola
Si mě zas pobavila.Fakt by jsi to měla sepsat a vydat.Pač vždycky když to čtu tak se řehním jak kůn

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:01
- Nahlásit

Ola

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:03
- Nahlásit

Jo, a dnes je to přesně pět let, kdy jsem v potu tváře vytlačila svého tehdy čtyřkilového drahouška! To to letí....

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:04 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Paja s Tinou
Takže ty vyměníš boxíky za ples jo??Teda to se styd'!!!!!!!!
Třeba Ti to nakonec klapne.
Ted' za mnou došel bráška a říká mi.Fatty už tloustne a já tam cítím pohyby.Těch štěnátek teda bude.Ale to by jsme měli koupit velkej dům když si je chce tat'ka všechny nechat.

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:05
- Nahlásit

Ada
Tak to je móóc dobře.Před chvílí jsem ležela na kosmetice a s kosmetičkou co má taky psa jsme celou dobu mluvily o těhlech debilech.

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:06
- Nahlásit

ola
Jééé tak vyřid že přeju vše nej a hodnou maminku co nezlobí a poslouchá synka

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání