Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:06
- Nahlásit

Deník Američana na Moravě:

Pondělí - piju s Moraváky
Uterý - skoro jsem zemřel
Středa - zase piju s Moraváky
Čtvrtek - lituji, že jsem nezemřel v úterý...

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:08
- Nahlásit

Tommy Gun
no dovol..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:15
- Nahlásit

corleona
To mi přišlo neska z místního berního úřadu.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:17
- Nahlásit

Tommy Gun
Jsou nějací převeselí.. už se jim to blíží

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:20
- Nahlásit

Tommy Gun
Kde je pech?
V Trenčíně mě nikdo na kafe nezval, jen Miro všechny na bechera, že vyhrála jeho Boo..

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:26
- Nahlásit

To je pospáníčko

No vůbec se na toho kocoura nekoukejte,ten je jenom můj

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:28
- Nahlásit

Ada
Ty brďo, u nás by ti ho i vykostili..

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:39
- Nahlásit

corleona
No já se někdy divím že to ty naše neudělaj.Je to exot.Vydrží se i deset minut holkám otírat o hubiny a ještě u toho slinta.
Když žerou tak jim leze do misek.Fatty ho má tak ráda že mu i někdy uhne a nechá ho nažrat.Aida ta je na jídlo háklivá.Fatty má ale pro Kvída slabost.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:42
- Nahlásit

corleona, Ada
.... živě si dokážu představit, jak by se kocour nečekán nezván vloudil jako polštář našim hafům pod hlavu. Nechtěl bych vidět ten výraz, až by se probrali. Následovaly by vyvalené bulvy k vypadnutí a pak asi jeden první a poslední výpad proti chlupatému polštáři.

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 21:48
- Nahlásit

Tommy Gun
Mno jak znám našeho Kvídoša tak by to ani nestihly.Naše mamka jednou takdle jedla klobásku.Kvído jí ju bleskově sebral a jak se ho snažila chytit prokousnul jí prst.A to jakože prokousl.Blboun jeden.Mamce prokous prst a ještě se nažral.

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:15
- Nahlásit

Ada

to jsou nádherný fotečky, ovšem u nás by Ti ho taky vykostili zejména smečka erdelů má na svědomí již několik toulavých kočiček
morčátko jsem vždycky pevně držela a nejdýl u nás vydrželo kuře, to bylo božský, Pája ho dostal na nějaký velikonoční besídce, piplali jsme ho, spalo v šuplíko, jedlo s náma z talíře a pak si ho vzala paní na zahradu, ale už byl jako pejsek, je to kohoutek, kdepak slepičky, jen lidi

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:18
- Nahlásit

Cituška
Teda tak kuřátko jsem ještě neměla.Ale FAtty má dvě na svědomíSice je nezabila ale vždycky jim oškubala peří a nechala je jít

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:22
- Nahlásit

Cituška
Jdu do hajan.Tak dobrou

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:50
- Nahlásit

Ada

Dobrou

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:52
- Nahlásit

Cituška
Mně tatínek jednou z Brna přivezl káčátko - a ono si nevtisklo nás, ale boxerku. Na sídlišti byl rozruch, že krom boxera venčím i kačátko, ale ono se za čubou furt batolilo, i s ní spalo v pelechu.
Pak jsme ho dali babičce a ono se tak vztekalo, že mu musela dokoupit čtyři kachní kamarády. No a v létě jsme ty "Donaldy" všechny sežrali...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 05:56
- Nahlásit

Markét
No a v létě jsme ty "Donaldy" všechny sežrali... - Panenko Marjááá, sežrat vlastní kámošku ......

alli
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 06:15 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Ola,Lenda
Gratuluji vašim oslavencům.

Denisa
Tak Marťan přinesl samé jedničky a hned hlásil, že dostal i jedničku z chování, že si myslel, že bude mít dvojku (paní učitelka mu vyhrožovala třídní důtkou a to chodí teprve do druhé třídy )

Ada
Tak taková fotka by se u nás pořídit nedala.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:24
- Nahlásit

Tak dneska se mi celou noc zdálo vo ho*nech! Pořád jsem nějakým starým lidem pomáhala na záchod a trpěla, když se trefili většinou vedle! To bych si měla asi koupit los, né? Ho*na jsou přece předzvěst peněz, že jo?

Pro dietářky
Každý večer teď FAKT pravidelně cvičím. Horší je, že když se mé ubohé tělo svalí na podlahu, tak pro FeeBee to je jasný signál jít se svalit na mě, případně si mi sedat na hlavu atd. Když ležím na boku, tak ona si lehne za mě a tiskne záda na moje. Pak máchá tlapou, asi jakože taky cvičí. Teda musí na nás být pohled... Dělají to vaše placatice taky?

Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:42
- Nahlásit

ola

Dobré ranko,
já se ke cvičení ani nedostanu, pokud nezavřu dveře, jakýkolikv náznak cvičení vede k atakování, hře, kousání, skákání kolem, protože třeba panička ležící na zemi snažíc se posílit břišní svaly, to je neuvěřitelná legrace
A já nemám sílu na ně řvát, začnu se řehtat, takže břišní svaly trénuju "smíchem" a musím jedině zavřít dveře

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:49
- Nahlásit

ola
jojo taky to dělá, jak si lehnu na záda a začnu posilovat břicho, tak si na mně sedá, nebo mi furt cpe nějakou hračku, nebo mi líže ksicht. Když skáču přes švihadlo, tak za chvíli je u mně a chce mi za něj tahat.
K tomu prdění do schodů si myslim že to je možný že víc prdí když jde do schodů, máme to odpozorováno, když Viky někam takhle leze nebo když chce třeba nahoru na postel nebo na sedačku tak jak dá přední tlapy nahoru, tak se mu otevře škvírka a vyjde z něj pšouk.
A k tomu prdění a spaní v posteli, Viky po granulích moc neprdí, jen tak lehce, ovšem jakmile dostane maso tak to je síla, tuhle sme se v ložnici do rána málem přiotrávili.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:58
- Nahlásit

ola
Brau taky tohle dělá.Sedá si mi nenápadně na tělo.A čučí,co že to dělám.
Ale musím přiznat,že jsem naposledy cvičila,když jsem měla problém se zády.Jinak jsem hrozně líná.A to jsem dřív cvičila téměř každý den.

Markét
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:04
- Nahlásit

ola
Cituška
Vcelka
Lenda
No tak já tedy necvičím, ale když si lehnu, Charley se na mě začne navalovat a vydává při tom hluboké hrdelní vrčení - kdo by to viděl, určitě by myslel, že mě jde zavraždit prokousnutím hrdla, zní to fakt hrozně, ale ona to má jako projev nejvyššího blaha. Takže je vám jasné, že já prostě cvičit n e m ů ž u

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:13
- Nahlásit

Zdár!
no já bych cvičit měla, neb mám od narození problém s páteří, ovšem nemám vůli, ale když už mi ty záda fakt bolí, tak si lehám na zem, že se "narovnám", jenže G. mě dlouho nenechá, protože panička na zemi, to je nějaký divný, proboha, co se jí stalo, takže hned urputné olizování a výpady haf haf směr hlava... takže to se fakt nedá. A že bych ležela na břichu, to už vůbec ne, jako správný boxík "záchranář" hned šťouchá do hlavy a snaží se svojí držkou otočit mojí držku, aby ji viděla... nerozchodí když nám nevidí do obličeje... Martin ji trápí, že si zakryje obličej rukama třeba... tak to G. šílí!

Tak a jdu si přečíst co jste za včera vyplodily/i!

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:23
- Nahlásit

Vcelka
Čím krmíš?Mě B.po Proplanu vůbec neprdí.Jen když si někde dá něco dobrého navíc.

Lulu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:30
- Nahlásit

ola
Dobré ráno
Já když jsem ráno cvičívala, kvůli zádům, tak to ti moji dva brali jako neuvěřitelný zážitek a impuls k bezmeznému skákání a plácání mě packama. Pak jsem se zavírala, ale oni mě pozorovali přes sklo a dělali to samé i za dveřma.

Zajímalo by mě u čeho všeho jim připadáme tak legrační.....

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:33
- Nahlásit

Tak to jsem ráda, že se bobule nevychyluje z normálu.

Denisa
Přesně jak píšeš. Když dám obličej na zem, tak FeeBee nesnese pomyšlení, že nevidí, jak se tvářím, nedej bože, abych u toho dělala nějaký zvuk. Dokonce si mi jednou obkročmo sedla na záda a rvala mě za culík!

Ohledně granulí
Včera jste mi teda s tou Eukanubou nasadily/i brouka do hlavy. Koukala jsem po něčem jiném, ale nějak si nevím rady. Zkoušel jste někdo ten Royal Canin pro boxery? Je to teda děsná cena! Jinak teď jsem zase slyšela chválu na First Mate! Hoďte sem nějakej názor, ať v tom nejsem sama!

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:35
- Nahlásit

Lulu
Zajímalo by mě u čeho všeho jim připadáme tak legrační.....
Tak to ti můžu říct naprosto přesně. Erotické manželské hrátky jsou pro naši blůmu 100% nejlepší bžunda a hlavičku si může ukroutit...

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:38
- Nahlásit

alli
ola
Lenda
Cituška
Corleona
je vidět, že boxíkářské rodinky mají nejen inteligentní psíky, ale i dětičky!
Cituška
tak tak, i pro rodiče tu jsme... teď budeme pořádat i seminář...
bezva fotos na stránkách! no já jsem ti už psala, že bych si přála taky takové majitele jaké jsi vybrala, je to super!
Corleona
tý brďo! Nunda je roztomilouš!
a máte krásnou bedýnku!!! to je dělaná nebo jste to někde koupili?

Markét
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:38
- Nahlásit

ola
Včera jste mi teda s tou Eukanubou nasadily/i brouka do hlavy.

Já osobně si myslím, že opravdu všechny větší firmy testují na psech (ostatně na kom jiném, že?), takže si nevybereš. Vždycky čas od času se objeví podobné snímky a letáky, před časem jsem takto dostávala varování před Masterfoods (Pedigree, dřív Advance)....
Pro mě je Eukanuba kvalitní krmení za rozumnou cenu, čubám dělá dobře, naší peněžence celkem taky, tak co....

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:43
- Nahlásit

Markét
Já si teda taky nemůžu stěžovat. Jen možná hromady by mohly být menší. Jestli´s koukala do toho Testu granulí, tak mě teda šokovalo, že Pedigree bylo ve znacích téměř shodné s Eukanubou. To bych teda neřekla! Štve mě, že tam nebyl test i jiných značek - známějších, třeba Acana, First Mate, EaglePack, Troll atd. Vždyť já většinu z těch testovaných granulí vůbec neznám!

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání