| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 21:09
- Nahlásit
tak máte-li chuť hodila jsem na stránky video z dnešního kousání a nový fotky s adoptivním štěňátkem do fotogalerky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 21:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
Uvidíme se v sobotu?
corleona
no nemyslela jsem jeden ks - souhlasím s tebou - šetšit še muší!
Co on-line přihláška - zadařilo se???? Čunkova panička už dříme, ale není problém ji vzbudit.
Můj tip: 4 psi, 2 feny z toho jedna sněhová vločka. Ať jsou jaký chtěj, hlavně at je to všechno živý a zdravý.
Píše jako Jiří??? - sklon má stejnej. Viděl bych to na Consul cca 25 let starej.
rozšlapal ho doma všude, všude, všude.. - to máš za to, žes ho vyhnala z bedny.
za panování Kinga I. - myslíš "Stephena Kinga I." ???
Teta
Já dneska vstával v 5:30 hod. a od 7:30 hod. jsem půl dne strávil s "voňavejma" chlapama z technickejch služeb na zkouškách řidičů referentských vozidel. To byli ajnštajni. Lektor jak by smet. Hele, teď z fleku bych možná testy udělal tak na 50 % a to by bylo jeste dobré. To je kufa novinek. Dom jsem dorazil přesně v 18 hod.
Denisa
oba byli naštěstí na joju - výborný pojmenování pro Flexi. Náš Čunek taky chodí na joju (pro psi do 50 kg váhy). Ale už se pomalu naučil chodit bez vodítka jako Orioník chovík. Ten chodí na špagátě jen když vidíme cizího hafa.
Artroza
pi*oviny mi posilas a abys odpovidal, kdyz jsi tazan to ne, ze.... - už jsem ti odpověděl. Byl jsem v práci. Přišlo mi to na soukromej mail s upozorněním na mobil. Ale ty rozměry si nepamatuju, mám je doma na flashi. Poslal jsem ti to hned, jak jsem se dostal k mailu. Dříf to fakt nešlo. Sorráč.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:06
- Nahlásit
Stáhnul jsem si film Eragon. Začal jsem na to koukat ..... zatím nic moc. Mě to nějak neftáhlo do děje. Neviděl jste to už někdo? Stojí za to na to koukat - džon malkovič, džeremy ájrons ...... Je to nějaká divná kopie - vobčas tam naskočej nějaký asi holancký titels.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:31
- Nahlásit
Tommy Gun
omluva byla prijata, dekuji
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:35
- Nahlásit
Tommy Gun
kdysi jsem viděla, ale nějak si úplně nevzpomínám, takže asi nic moc pro mě, většinou si filmy, který mě dostanou,pamatuju
Nejvíc mě dostal "Život je krásný" a Schindlerův seznam
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:48
- Nahlásit
Tommy Gun
Uvidíme se v sobotu?
Vzhledem k tomu že mám tu událost v diáři i v paměti, tak chápu, že to není pozvánka na rande. Ale uvidíme se i tak
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:51
- Nahlásit
Markét
pozvánka na rande
víš, že pod svícnem je největší tma?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:52
- Nahlásit
Markét
chápu, že to není pozvánka na rande. ...... to bych si nedovolil. Dyk víš, že jsem na chlapečky ....... máme doma přeci dva chlapečky - Čunka a Orioníka chovíka.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Dyk víš, že jsem na chlapečky .......
No právě - a já jsem zas na holčičky, máme dokonce tři
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:01
- Nahlásit
Tommy Gun
Markét
teda, vy jste vlastně ideální pár
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:04
- Nahlásit
Cituška
No však proto se už těšíme na sobotu jak se hezky sejdeme
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:22
- Nahlásit
Markét
tak se hezky těšte, já jdu do hajan
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 07:47
- Nahlásit
Hola hola, gde ste gdo? Nebo máte pololetky a vyspáváte?
blažena
Gde sou, gde sou? Neříkej, že ti deadnul písí i v džobu?!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:07
- Nahlásit
Tommy Gun
dobré ranko,
jsem zde, copak se děje?
Já teda dneska spala až do sedmi, Pája má prázdniny a teprve snídám
Blažena
všechno v pořádku? Už jste tu dlouho nebyla....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Hoooj
Ty jo.To byla noc.Sem měla úplně šílené sny.
A Fatty na tom asi nebyla líp.Mě zbudilo jak do mě kopala a celá se třásla a nějak divně mručela.To asi kousala nějakého divného chlapa v obleku nebo Aidu
A já po baráku naháněla hada.Brrrr.
Blážo co je s Tebou?Snad je všechno pořádku.(nebo že by nějaké tajné krytí?někde daleko za mořem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:31
- Nahlásit
Ada
hada? to fakt Brrrrr
Ale Aida určitě prožívala svoji včerejší obranu, to je jasný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:48
- Nahlásit
Ada
Ty jo.To byla noc.Sem měla úplně šílené sny...tak jestli nebyly nějaký "erupce na měsíci", protože já se vzbudila strašnýma snama a ráno mě úplně bolela palice z toho... když jsem střípky vykládala Martinovi ráno, tak mi říkal, že nemám brát drogy, že takový haluze jsou jedině po drogách a to ještě ani to ne...
jediný pěkný co si pamatuju bylo... že jsem jela autem po cestičce mezi panelákama a přede mnou šlapaly 2 kočičky na trojkolce a ty trojkolky táhla paní na špagátcích... jsem na ně zatroubila ať uhnou z cesty, ale paní říkala, že ne, že je tam venčí, že je to tam výběh pro kočky, že tam nemám co dělat, tak jsem zlostně začala troubit a jedna kočička i s trojkolkou spadla... no ale ty další sny - to byl horor! jsem z toho mimo ještě teď...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:54
- Nahlásit
americký RADAR v ČR
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:58
- Nahlásit
Cituška
tak jsem to zkoukla jako bych to už viděla, tu obranu jakýsi dejavu či co...! pěkně ti kousala včera!
jóóó a ten čuník je ten ode mě co jsem tenkrát přivezla miminkům? tak ona si ho Cituška uzmula pro sebe, to mě těší! to kdybych věděla, tak jí ale vezmu větší čuňáčí velikost!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
Ada
nazdarek,
tak jak, podarila se nejaka los fotos?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
Denisa
No a nebyl úplněk?Já měla samé hororové sny.A teda furt sem se budila.
Tos měla teda sny Tak troubit na chudinky kočičky až stoho spadnou
Cituška
Aida si to užila parádně Dokonce i poslušnost u obrany byla celkem pěkná
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:02
- Nahlásit
Ada
Denisa
Ty jo.To byla noc.Sem měla úplně šílené sny...tak jestli nebyly nějaký "erupce na měsíci",
Tak to jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama...
Já jsem se skrývala před nálety asi za války a museli jsme si stoupnout čelem ke zdi a roztáhnout ruce, aby nás případně nezasypaly sutiny... pak jsem hledala záchod a musela jsem ka..t na ulici za autem, ale sebrala jsem to pytlíčku (jako po psech, i když jsem žádné neměla) a nějaké paní na mě hulákaly, že jsem prase. A pak na mě kamarádka vyhrstla dvě piva, že urážím její víru (židovskou, i když určitě není židovka a dokonce je nevěřící).... pak jsem se dostala do sklepní umývárny nádobí a hrnce mi spadly do latríny včetně nějakých cizích bot... naštěstí to nikdo neviděl a tak jsem utekla... ale furt jsem se musela mít na pozoru před tím náletem
Že by to bylo tou zkouškou z Práva sociálního zabezpečení, která mě dnes čeká????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:03
- Nahlásit
Artroza
Bohužel nee.On tam nebyl.Tak snad příště jestli tam budou.
Ta fenečka je děsné péro.Vyfotit ju dá asi hodně práce.Chvilinku nepostojí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:07 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Markét
Tak at' zkoušku zmákneš.Aspon že jsem nebyla sama kdo měl bouřlivou noc.Ale teda takovejdle sen.O tom že jsem na ulici k*dila za autem se mi fakt ještě nezdálo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:08
- Nahlásit
Denisa
2 kočičky na trojkolce
Pane jo! Taky bych myslela, že něco bereš!
Já si včera udělala čaj pro dobré spaní a musím říct, že mě vzbudil až ráno v 7,30 Jakub, jenž vyřvával v pokojíčku, že nedávají žádný pohádky!!! Že já dobrá duše jsem si ho nechávala doma?!
Corelona
Tak jaká byla noc u vás?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:08
- Nahlásit
Ada
A po jakém psovi je ta Ščepkova čubina, po jeho?
Kdysi jsme s ním chtěli krýt, ale Daiska nám stihla umřít, tak z toho sešlo...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:09
- Nahlásit
Markét
hmmmm...taky dobrý!
já právě moc hororový sny nemívám, spíš samý veselý a příjemný, tak jsem z toho dnes jaksi mimo... úplně divnej stav mám...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:09
- Nahlásit
Markét
Dle tvého snu bych řekla, že bereš to samé svinstvo, co bere Denisa!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:10
- Nahlásit
Denisa
Jééé Radara jsem měla ráda.Byl v Meshi nejlepčejší
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:12
- Nahlásit
Denisa
ola
Já teda určitě nic neberu a Denisa, věřím, taky ne - tak začínám mít podezření, jestli ta divočina není odrazem našich návštěv na zdejší diskusi???
|