Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:12 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Markét
Fenderka z Ringui X Jonatan.
Artroza nepletu se že ?
Ke krytí s jeho psem nou coment.

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:13
- Nahlásit

Ada
Aha, tak to jo. To už si chystá další "materiál" na práci? Vždyť Enjoy ještě není na důchod, ne?

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:18 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Markét
Enjoy je po nemoci a navíc si myslím že je hodně přetaženej.Na obraně je pomalej a razance mu taky chybí.(je to můj názor).Štěnata po něm myslím taky žádné nejsou.
S čubinkou prej cvičit nebude ale bude chovat.Jenže to moc vážně neberu.On říká pokaždé něco jiného.

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:21
- Nahlásit

Denisa
americký RADAR v ČR

Markét
Ada
Denisa
Přesně!!! Zdály se mi dementní nesmylsné blbosti a ráno mě z toho bolela palice jak po Lexaurinu.
První sny se odehrávaly v USA v nějakém hotelu, Mišan byl mimino, .... zmatek nad zmatek, děj žádný, jen jsem se nemohla nějak odnikud vyplantat. Další ze snů byl, že jsem vrámci dovolené šla navštívit Včelku v práci (Včelko, fakt nechápu..) , ale nemohla jsem ji v kanclu najít, protože se schovala, protože tam za ní chodí každý den zkouřená Gába Al Dhába (kde jsem TU osobu v mozku vzala!!) a otravuje ji a pak narazila jsem do jiných dveří, byl to Včelčin šéf, ten měl přes půl kanclu vypuštěný bazén a v něm spala jeho doga. Šéf mě balil a jen tak na okraj: z krku mu rostl strom.
Fakt nechápu. Na noc jsem se nepřežrala a trávu jsem měla cca před čtyřmi lety..
Esli to nemám z té vody. Jsem se rozhodla, že budu hodně pít vodu vrámci té diety. No a včera se mi už po vypití cca 1,2 litru zvedal žaludek při pohledu na vodovodní kohoutek a měla pocit, že jsem vodojem. Takže asi máme halucinogenní vodu.
No nic, jdu navrhnout etiketu, začnem ju stáčet do flašek

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:24
- Nahlásit

corleona
Tý woe, tak to je taky síla - vítej klubu haluškářů

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:27
- Nahlásit

corleona

zkořená Gába Al Dhába

Tak to mě se zdálo že honím po baráku hada a nemůžu ho chytit.PAk honil on mě.Ale jak to dopadlo nevím bo to do mě začala kopat třesoucí se Fatty.A todle se mi zdálo celou noc.

blažena
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:28
- Nahlásit

sem tu, ale gdo to má dočítat
ano dednul mi PC doma (asi trvale) ale i v arbajtu, tam naštěstí jen přechodně....
to byl absťák - no hrůza !!!!corleona
držím palce ať se mimina už vykulej - v počtu přiměřeném

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:29
- Nahlásit

Jo a ještě jsem si vzpoměla že se mi zdálo že nám vítr vyrazil okno a lítali nám záclony a já viděla ducha.Ale taky nevím jak to dopadlo

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:30
- Nahlásit

blažena
Vítej zpět Co ty jsi měla za sny?

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:32
- Nahlásit

Markét
corleona

já si snad půjdu dát panáka, takový sny bych nerochodila - a já si vůbec nemůžu vzpomenout, co se mi zdálo, takže asi nic

corleona
prosím poslat 5 litrů na dobírku

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:36
- Nahlásit

ola
Taky bych myslela, že něco bereš...no bůhví jestli mi někdo něco nepodstrkuje!
ale mám i velmi hezké sny!
např. sen kdy jsem tančila s tuleněm před barákem u popelnic, byl velmi galantní a roztomilý, moc jsme se spolu nasmáli, ale jak byl mokrej, tak klouzal a pak už jsem s ním tančit nechtěla a on mě furt chytal a já mu říkala, ale nééé, už dobrý a děkuju, už stačí...a nemohla jsem se ho zbavit... no byl to velmi vemlouvavý tanečník a nápadník!
corleona
tak to byl teda hukot!
tak to je jasný, že za to mohl vesmír a ne drogy...

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:43
- Nahlásit

Denisa

tuleň jo? Já bych to teda nesváděla na vesmír

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:50
- Nahlásit

Cituška
hm, tak pak to budou ty flashbacky

jó, prosímtě, jsem si vzpomněla, že na té průkazce jak jsou odpracované hodiny, tak ty 3 poslední nemám podepsaný, protože jsem tam tenkrát pí.L. nechytla... ale když by se ptala, tak že to bylo to shrabování a kupičkování listí u silnice, od brány dolů...(pár kupiček tam je ještě vidět, co jsem nestihla a nikdo to pak už nedělal) nechávala mi tam tentkrát u plotu hrábě, abych si je protáhla skrz plot, protože tam nebyla... ale viděl mě tam i Radovan atd., no prostě to už si s ní pak dořeším, jen kdyby se ptala...

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:55
- Nahlásit

Denisa

Jasně, neboj, vyfotím ty kupičky i hrábě a předám jako důkaz doličný

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:01
- Nahlásit

corleona
Tak to je zajímavý,protože mě se taky zdálo o Gábě.A nechápu proč.
Jinak to byl hroznej maglajs.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:05
- Nahlásit

Lenda
Corleona
Možná je to proto, že její fotka byla včera někde na netu s tím, že si oholila hlavu na mecha. Vypadala na tý fotce teda dost děsně! Neviděly, jste to náhodou? Mně se taky stává, že co mi přes den utkví v paměti, tak pak mi to leze do snů!

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:09
- Nahlásit

ola
Teď o tom přémýšlím a včera byl asi na Seznamu titulek,že si oholila hlavu.Už jsem se lekla,jakou má ten úplněk moc.

articek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:10
- Nahlásit

no u nás se žádné sny nekonali, protože jsme nespali. Mimina si hrátky pěkně rozvrhla na celou noc a postupně. Asi půjdou na mráz, aby se jim trochu schladili mozky Samozřejmě se ráno napapali a teď to naspávaj

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:12
- Nahlásit

ola
Jo, článek jsem nečetla, jen jsem to tam viděla jako nadpis. Ten mozek, to je ale vůl

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:15
- Nahlásit

articek

tak honem taky dospávat

máš mailík

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:23
- Nahlásit

Artiček

tak jsem i restartovala počítač, ale otevře se mi hlavní stránka bez postranní lišty a posléze to napíše, že nemůže otevřít soubor štěňata a zavře se to.
Tak dneska přijede šéf, tak na to snad koukne

articek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:30 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
u nás v pohodě, neděs
nemůžeš na videa, ha ha

Artroza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:58
- Nahlásit

Ada
Fenderka z Ringu X Jonatan
pravdu dis....

u nas na cvicaku je jeji segra ( zihana) a ta je taky fajn...

vy jste hrozne ukecany!

ani vam nebudu vypravet, ze me se zdalo, ze jsem se sla na nadrazi vycurat do vlaku, ten i se mnou odjel a ja se nemohla dostat zpatky, byl tam Hladik, kterej mi vubec nepomohl a rikal, ze nevi, kterym zpatky.....no chapete to??

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:00
- Nahlásit

Artroza
No já to chápu.. to je zkrátka celý Dušan..

Artroza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:00
- Nahlásit

corleona

doufam, ze to tu necte....

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:04
- Nahlásit

Že se vám zdá o Gábě, čert to vem, ale všimněte si, že společný znak je vykonávání potřeby na různých, zajímavých, neobvyklých místech. Musím kouknout do snáře, co to znamená!

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:07
- Nahlásit

Takže :
Pro všechny a obzvlášť pro Markét
Zdá-li se ti, že se ve snu vyprazdňuješ a zvlášť příjemné ulehčení pociťuješ - zbohatneš, nebo dluhů a starostí se najednou zbavíš! Také vyznamenání jakéhos docílíš!

No, vida, vida - takže samé pozitivum!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:10
- Nahlásit

Tak to je síla mně se dneska zdáli taky samý slátaniny. Včera mi tu kámoška řikala že se jí zdálo o jednom chlapovi z práce, nějaký erotický sen a mně se dneska o něm zdálo taky a o víc chlapech tady z práce a samý hovadiny. Všem nám asi pěkně hrabe a ty vaše sny teda mně fakt pobavili. A ty Corli když se ti zdálo o mně tak to kdo ví jestli už na mně nemyslíš s tim že se vám narodí huhulák.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:14
- Nahlásit

ola
achjo a mně se dnes o vyměšování nezdálo nebo si to nepamatuju...
Vcelka člověče, ty jsi na to asi kápla
corleona no jo, už chodíš do práce k Včelce, abys jí tam pěkně dohodila toho huhu, kterého ti předzvěstovává...

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:15
- Nahlásit

articek

teda, taková škodolibost, ale právě, nemůžu se kochat a slintat na obrazovku, takže už aby tu šéf byl

<< 1 ... 828 . 829 . 830 . 831 . 832 . 833 . 834 . 835 . 836 . 837 . 838 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání