| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
není nastydlej, máš u něj rtg SA?
ad ten buldoček na webu boxer v nouzi i ostatní psi ve slovenskem utulku - prosím tě, jak to dopadlo - bylo u nich napsano - že 21.11. jim končí karantena a budou utraceni. snad ne!!!! nemáš info?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:53
- Nahlásit
Tommy Gun
Jedině zadek za předek, já ten ocas nemusím
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:00
- Nahlásit
Tommy Gun
rtg a sono mu dělali jak měl ten zánět močáku, na rtg myslim nic vidět nebylo a na sonu snad něco slabě už si to nepamatuju, no ale to bral ty prášky ty mu ale pomohli na chvíli.
Teď sem s nim u veta nebyla, tak nevim jestli je nastydlej, asi tam zajedu a vezmu moč ať zase zkusí ty bílkoviny.
K tomu buldočkovi bohužel nic nevim, jen to že po tom datumu z těch stránek všechny ty psi zmizeli, ale v jejich návštěvní knize jsem četla toto
Je potrebné zdôrazniť, že"útulok" nie je zariadením Slobody zvierat,ale prevádzkuje ho súkromná firma poverená mestom. Je pravdou, že odchytených psov po 21 dňovej lehote utrácali, práve z tohto dôvodu vzniklo Regionálne centrum SZ. Momentálny stav je, že týchto psíkov za vlastné zdroje zakladajúcich členov odkupujeme, hľadáme im domov a neumiestnené na vlastné náklady vozíme do útulku v Nitre. Za krátkeho pôsobenia RC sme takto zachránili 9 psov, v priebehu týždňa k nim pribudnú ešte dvaja.
Tak nevim, tak nějak doufám že ty psi nakonec neutratí ale přemístí je někam jinam.
articek
na Uropet se zeptám. dík
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Tommy Gun
Teda, ty nepoznáš Braník?
Artroza
Moc hezké fotky slečna R.
Zapoměla jsem ti to dnes říct, ale budu na tebe mít prosbu. Potřebuji během příštích dvou týdnů abys cvakla hezkou fotku Tety, Strejdy a hafanů. Chci jí dít k vánocům maminkám a babičce. Poslední co dostali byla svatební, tak aby měla aktualizace
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:10
- Nahlásit
Teta
No konečně... Co prcek?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
Tommy Gun
tak na mailik jsem mrkla a asi jsem to i pochopila Fotku tedy můžu použít jakoukoliv??? Jsem si vzpomnela ze mam jedniu CB s boxerem a chlapíkem, mě osobně se moc líbí!!! Nebo tam musí být něco konkrétního z ČR? A co je přesně 1/3 za rozměr, já jen abych to dělala do správného formátu A chceš to i se spadama a tiskové pdf má být asi ve CMYKu že...
Tak pokud to bude stačit, tak zítra na to mrknu, dnes už jaksi nejsem schopná...
Můžeš mi případně napsat na mail svůj mobil,že bych tě kontaktovala že to máš na mailu?
Takže zítra ahojda
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
Vcelka
je to snad francouzská pasta, stojí kolem 300 Kč a psi jí super přijímaj. Dá se i objednat přes veterinu. Od té firmy je třeba i známější Calopet
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:28 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
Teda, ty nepoznáš Braník? To je vidět, že mají Artrozovi už uklizeno a pokud jim jídlo neuteklo z hrnce tak i nakrmeno, teď už můžeš na návštěvu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:34
- Nahlásit
Artroza
krásna feňulka a tradičně super špícově nafoceno
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
corleona
jsem si dovolil poslat ještě jeden mejlos
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:39
- Nahlásit
Teta
...... aha, už vím kde. Nějak moc listí. Že by v Pze začal podzim?! Na Bašce už určitě dvoumetrový závěje a v Pze začíná padat listí. Divný.
Vcelka
... no, snad je fakt neutracej a dostanou se dál, kde budou mít další šanci se někde umístit.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:42
- Nahlásit
Tommy Gun
něco podobného snad dělají ve Francii, je nějaká doba asi měsíc kdy je nechaj a pak je utrácej, prostě hrůza
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:46
- Nahlásit
ola
Co prcek? Teta mlží
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:46
- Nahlásit
articek
..... no taky jsem o tom slyšel, že to tak bylo. Nevím, zda EU nezasáhla. Bych utrácel ty majitele, který hafy takhle odložej.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:51
- Nahlásit
articek
Teta mlží
Ale ví, že tady je určitá povinnost a solidarita INFORMOVAT nás, že jo?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:59
- Nahlásit
Paja s Tinou
... maš tam maila.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:24
- Nahlásit
http://zvirata-bazar.sbazar.cz/prodam-prodejni-auk ce/daruji-stene-jablonec-nad-nisou-o555269.html
Vidíte tam někde toho yorka????
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Tam snad ta lhůta platí třeba při zaběhnutí, když máš špatné doklady snad jsem slyšela i při projevení jekékoliv agrese na lidi nebo pes neposlouchá, mám to zprostředkovaně nevím to jistě, ale jsou to drsné podmínky
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:33 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ola
Ale ví, že tady je určitá povinnost a solidarita INFORMOVAT nás, že jo? To víš, Teta má velké mínus ani paparazi jí nevystopujou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:42
- Nahlásit
paparazzi articek
.... vem foták a můžeš začít bloumat v okolí Hruštičkové ulice .... Nebo puč foták s teleobjektivem Bobovi.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:44
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak jsem se rozhodla že začnu používat ten mop taky.Dnes se servaly tak že jsem do nich bušila a vůbec to nevnímalx.A když jsem je chytla za uší tak po mě ta svina Aida sekla.Začíná si nějak vyskakovat mrcha.Sem je prvně řezala rukou pak jsem od stromku vytáhla klacec a nic nezabralo.Byl u toho kámoš a chudák se mě pak bál že prej jak jsem byla v ráži, aby taky jednu neschytal.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:48
- Nahlásit
Ada
..... s mopem na mě nechod - to jsi na špatné adrese. To musíš na Corli. Určitě ti poradí i techniku tlučby.
Já používám, zlaté české ručičky - ale až mi bude viset prst na kůžičce - budeš ty a Corli první, komu o tom poreferuju, až se naučím psát devíti prsty.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:51
- Nahlásit
Ada
A co bylo zdrojem nesváru?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:56
- Nahlásit
ola
Míček
Tommy Gun
Mě už ruce bolely jak jsem do nich bušila.Takže na ruce už kašlu.Mop nebo klacek.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:56
- Nahlásit
Ada
A jsou nějaká zranění?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 21:59
- Nahlásit
ola
Aida má nateklou hubu.Nateka ji levá škrána.Jinak nic.Nějaké škrábance a Fatty si strhla dráp.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:05
- Nahlásit
Tommy Gun
Aha stačí si objedat obrany u Boba a mít štěstí na Tetu, jen abych v tom křoví nebyla do jara
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:20
- Nahlásit
Tommy Gun
Prdlačky.. na Bašce je jaro, kvetou kočičky.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:26
- Nahlásit
articek
ola
Teta musela čučet na Superstar, tak Vás tady nemohla informovat.
Alexander byl celý víkend na návštěvě na chalupě a děsně se mu tam líbilo. Na dva velký ovčandy koukal s nechápavým výrazem, ale nebál se jich. Mamky pinč Karel opět nezklamal. Vrčel na něj o 106 protože i štěně boxera je větší než on, tak dostal na prdel i vynadáno. Alexander si ale poradil výborně, vrčení ignoroval a chtěl si s Karlem hrát. Dával mu to najevo tim že se ho snažil žašlápnout! On ten Karel asi ví že s Alexe vyroste stejnej formát jako Legolas a nastanou chvíle kdy nebude mizet v jedné ale ve dvou uslintanej tlamách
Ada
Taky mám doma mop vileda, ale zatím ho používám pouze na Alexovi louže
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:27
- Nahlásit
articek
Jsi Tommyho nepochopila. Žádné obrany, Bob je můj soused, koukáme si do oken
|