| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
Ada
No, my s blaženou bejt kočky čtyřnohé (protože kočky jsme) tak bychom taky na zimu mastili k tobě Že jo Blaženo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
Teta
blažena
Tu za chvilku budu jak v útulku.Naši už ze mě šílej.Kotě co jsem našla tak to si vzala suseda.Štěne co jsem kdysi našla co se tu toulalo si vzali jiní sousedi a vyrostl jim stoho rotvajler.Pak dvě srny.Tam to dopadlo jak to dopadlo.Ted kocour v narkoze.Doufám že ze zoo v Jihlavě neuteče žirafa.Určitě by skončila u nás
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
Ada
hele ajak to dopadlo s tou srnkou? melas ji ty ne??
mozna jsem to nekde prehlidla....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:38
- Nahlásit
Artroza
Matyldu nám otrávil jeden zmetek co tu bydlí.A sousedům psa.Nějací to nakonec přežili.A ta druhá srna se tu někdy ukáže ale nezdržuje se tu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:38
- Nahlásit
Ada
aha, tak to je mi lito
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:41
- Nahlásit
Prosím...Mohl byste mi někdo napsat datum Atibox výstavy 2007?Nemůžu to tu moc pečlivě hledat.Chtěla bych si rovnou napsat dovču,páč plánujeme výlet.Pokud uchovníme,tak obhlídnout ženichy na druhé krytí.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Artroza
Dik
Ale jsem ráda že tu byla.Fakt byla užasná.Psiska do dneška chodí koukat jestli tam náhodou zas není.Až naskenuju fotky tak dám na stránky ještě její foto s holkama jak jsou po hromadě.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
Krista
Taky chcu jet.Musím si doplnit vědomosti.Mám veliké rezervy.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
Krista
1.6.07 - Novi Sad
kdo ma zajem, mame doma rozhodci, kteri by meli platit pry na 90%
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Artroza
To se dá spojit už i z dovolenou
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Artroza
Díky Kdo to teda posuzuje?
Ada
To by bylo fajn,kdybys jela
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:48
- Nahlásit
Artroza
Nevíte co Mistr?Jak je na tom s bydlením a jestli je už v Brně?
|
articek
Člen |
- Nahlásit
No ono bude lepší, když tam pojede Artroza s Corleonou sami a pak nam to jen nadiktujou kam máme jet
|
Krista
Člen |
- Nahlásit
Artroza
A ještě...Kde je vůbec ten Novy sad?Stydim se za svoje katastrofální znalosti zeměpisu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:49
- Nahlásit
Ada
No Mistr snad psala, že Brno až od března, ne?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:51
- Nahlásit
articek
vtipe
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
articek
To jo ale třeba to budeme mít i s odbornou popiskou.Proč toho ne a toho jo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:56
- Nahlásit
Artroza
Jo a vypadá to na Balua
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Já myzím.Musím nakoupit bo volal táta že mu mám něco moc dobrého uvařit a kupit Plzen bo celej tejden neměl čas se pořádně najíst.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Krista
Z prahy je 824 Km a je to jugoška
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:01
- Nahlásit
ola
no to nevím kde žiješ... samo, že to záleží na učitelích, rodičích..., ale já tady fakt denně vídám, slýchám takový děsy (a když se to spojí v kombinaci učitel naprd, rodiče děs-běs), že se vůbec nedivím, že některý děcka to položí...
no a já dostala svoji první a poslední kouli právě v 1.třídě a to v matice a to jen proto, že (my jsme jeli podle množin tenkrát) jsem do jedné množina zapomněla dát jedno jabko... mám to schovaný a na výšce jsme jednou měli téma něco jakože křivda-děti-dušička atd. a já jsem to tenkrát donesla a pedagogové si to ofocovali jakožto odstrašující příklad... no my jsme měli občas "štěstí" na učitelky i učitele fakt kolikrát tělesný tresty a psychický týrání jak vyšitý a taky jsem zažila jak pár takových "učitelů" ze školy letělo... jé anebo 2 sexuální obtěžovači... no to byl sbor...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:12
- Nahlásit
Denisa
Mě když kupírovali uši tak nastoupil do školy na základku takovej mladčej učitel.A když někdo něco provedl tak ho tahal za uši.Mě právě sumdali obvazy a neudělala jsem někakej úkol.Mě chyt za ucho a žačal mi sním kroutit.A jak mě to hrozně bolelo tak pud sebezáchovy se ozval a já mu normálně ubalila facana(ale jinak jsem byla hodné dítě s jedničkama)Tak mě za ucho odtáhl do ředitelny a ředitel na něho ječel přes celou školu co si to dovoluje že jsem po operaci a navíc že se to nesmí atd...od té doby jsem měla pokoj i ostatní.A měla jsem jeden den volnej bo mě raděj poslali domů.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:29
- Nahlásit
Ada
Mě když kupírovali uši
a to neni tyrani??? kde jsou ochranci??????
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
Ada
Taky jsem se chtěla zeptat. Hlavně jestli si stihla udělat chovnost, haha!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
Jsem právě mluvila s Ivanou a ptala se mě na ten Novi Sad, kolik to je km. Tak teď už to vím. Chce přihlásit Apaluchu. Čoveče, vypadá dost dobře, úplně jsem ztuhla, když jsem ji viděla. Vyhrnul se jí nos, má plný čenich. Bude to fešule. Už řešila, kdo ji tam vystaví Tak jsme jí slíbila Strejdu (můžu Teto?), že určitě pojedou pro titul Best Puppy.
Ada
Jáááák, kupírovali?
Tommy Gun
To byla jen taková legranda, bambulo..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:53 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
vypadá dost dobře
to me mooooc tesi
eee jeste si prihreju polivcicku- dyt jsme to rikali.....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
Artroza
V sobotu ji cvaknem.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:00
- Nahlásit
corleona
Jasně že půjčím strejdu. A dodávám že opravdu vypadá moc pěkně. Taková víc peřinková mamka. Teda, alespoň co jsem jí viděla naposledy v Nitře.
Taky tam chceme jet, ale ještě nevíme jestli jako diváci nebo vystavovatelé. Uvidíme jak nám to poroste. To víš, je to jen tak štěně vytažené z pod feny a Sandro neříkal ve kterém roce to tipuje na Atibox vítězství
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:01
- Nahlásit
Dneska na veterině zase kongo. Vikina v kombinaci s agresivní Unitou, to je něco
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:01
- Nahlásit
Artroza
Tam to na příští víkend zařídíš z domova nebo ti můžu pomoci nějak z práce?
|