Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:31
- Nahlásit

Sem právě střískala obě mrchy.Se servaly u žrádla a nezabíralo ne ně nic.Tak jsem do nich tloukla tak že mě bolí ruka.To ještě neudělali aby se tak servaly.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:32
- Nahlásit

Ada
..... u nás normálka a u vás taky, že jo, Corleono.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:37
- Nahlásit

Tommy Gun
Mop do každé rodiny,
pak zakopej zdechliny.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:39
- Nahlásit

Tommy Gun
No ale oni se nikdy do sebe tak nepusli.Sem je nepoznávala.Ale už chápu Corleonu že koupila ten mop.Bolí mě ruka jak jsem je tloukla.Myslím že si hodně rozmyslí jestli se ještě porvou.Doufám že to nečtou nějací ochránci.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:41
- Nahlásit

corleona

ola
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

corleona

Rvačce zamez hopem,
držku rozbij mopem!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

Ada
...... už máme doma taky mop - v útery k nám přijel z Makra.
No já zůstanu u rukou. V neděli jsem udělal Kulekoušovi centrifugu či jak se to píše.
Orionik chovik právě aportoval 15,5 kulekoušových kil, chytil jsem Mondu za slabiny a roztočil ho s tím, že ho bolestí úchopu za slabiny pusti a panička během jedné otočky chytí Kulekouše - bojovali oba dva i ve vzduchu. Nakonec se to podařilo roztrhnout. Občas závidím Corleoně bazen - Kulekouš je totiž špatný plavec. A jak to dopadlo: panička má stinku na malíčku jako prase od Kulekoušova obojku.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:45
- Nahlásit

Teda jestli todle čte někdo nezasvěcenej talk si o nás musí myslet věci

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:45
- Nahlásit

Denisa

teď jsem právě chtěla napsat, že stále žužláme, takže kong je na prvním místě a porod zatím až na druhém

část druhého kola jsem viděla a mě se líbilo i to první, jen mám celkově z těch obran dojem, že tak kola trvají strašně dlouho,možná je to jen dojem

Ada

dobře to znám, erdelky krmím odděleně, při žrádle neznají bratra ani sestru

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:47
- Nahlásit

Tommy Gun
My máme mopy dva.Ale na psisa jsem je ještě nepoužila bo jsem neměla důvod.Budou žrát odděleně.A budu mít klid.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

Cituška
To je fakt.Aida je neuvěřitelně žravá.Je to kiselina.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:51
- Nahlásit

Tommy Gun
Chudák pánička.Teda oni se rvou až tak na tvrdo jo?Fatty je sice potvora ale s domácíma se nerve.Ona se jen brání.To teda čumím že až tak daleko to může zajít.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:54
- Nahlásit

Ada
chá cháááá
a to s jenom myslíš...
U nás se kolikrát porvou i o kamínek..

Jo bazén, to je špica.. metr šedesát hluboký, vyměknou i ti největší tvrďáci.
Ale taky je dobrá hadice, na ní ta pistole s bestiálně prudkým proudem.. výtečné jak na úklid kotců, tak na ústní hygienu nezbedných do sebe zakouslých feneček..
Neb mopy u nás padají jak hrušky..

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

corleona
Bazém maj naši v plánu v létě.Ale abych je neutopila.Ona Aida a voda nic moc.Ale ta hadice to by šlo

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:17
- Nahlásit

Tak jsem dočetla...
ola
tak gratulace, Fee je slušná holka!
cituška
no tak to je aspoň dárek, já jsem se ještě musela smát jak jsem si myslela, že jsi ji to něčím naplnila jak se to dělá a ona chudák má vánoce i bez toho ale chápu, Giordina by na tom byla stejně.
obrany - no asi bychom to potřebovaly obě nějak víc metodicky uchopit a že dlouhý?! no ale mně přijde, že čím delší, tím se víc uposlušní?! ve vzruchu je furt, nějaký utlumení nehro, tak si myslím, že to je o.k. Ale je trochu zmatená, teď na něho asi měsíc nekousala, no zmatený jsme obě. A R. říkal, že zas občas měla temno... no není to jednoduchý... škoda, že u toho je ta poslušnost nutná, kdyby si mohla jen lítat do rukávu...!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:21
- Nahlásit

Pravě Kulekoušova panička přišla z rodičáku. S bandou kolegů (m)učitelů si byli sednout v hospě u školy. Točil pivo, naléval grogy, obsluhoval a kasíroval je žák 8.B od nich ze školy - prej zvláštní pocit.

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:33
- Nahlásit

Denisa

náplň jsem objednala dnes, ani jsem netušila, že i to se dá koupit, ale aspoň bude vánoční dárek

Cituše je stejná a mám zkušenost, že když si obranu namyslím dopředu, tak je přiměřeně dlouhá a přitom se fena nepřetáčí, ono jde o to, že nakonec jsi v reále na place pár minut, celkem 5 zákusů a celý je to vlastně zhuštěný a o to bývaj magorky neurvalejší, ve vzruchu je Giordinka pořád, ale zároveň se rozptyluje a přesně jak jsi řekla, nemá to ten řád. Ale neboj, to přijde
Mě ta poslušnost tam taky s...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:58
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak to je divný že rodiče nechaj kluka v 8tř.makat po hospodách ne?

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:25
- Nahlásit

Tommy Gun
Taky jsem přišla z rodičáku.Ovšem jako rodička.

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:46
- Nahlásit

Cituška
A jaká náplň se do toho dává???

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:50
- Nahlásit

Lenda
Já jsem minulý týden poslala babičku Já jsme přeci musela na badminton!

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:23
- Nahlásit

corleona
Ona už to není žádná legrace,chodit puberťákoj na rodičák.No přežila jsem to.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Pája s Tinou
...... pamatuji-li si dobře, psala jsi tu něco o grafických návrzích, že s tím děláš či se tím živíš nebo že makáš ve firmě, kde to dělaj? Měl bych prosbičku - potřeboval bych udělat nějaký pěkný, jednoduchý, nekýčovitý normální novoroční PéeFko (žádný falešný slinty, umělí boxeři a potom nějaká nová vábnička pro nové členy - tomu já říkám "ne" - žádné návnady, a když PéeFko, tak pro všechny - o těchto vánocích dostanou stálí i noví členové pochybného spolku bulvární plátek zdarma) do bulvárního plátku na 1/4 strany A5. Vzala bys tento nefděčný džop? Mně na to nezbývá času a Corleona nemůže - bude mít máslo na hlavě či hadr na čele - nepamatuji si to přesně, jak mi to v mailu psala, viď Corli.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:36
- Nahlásit

Tommy Gun
Já Ti do toho nechcu kecat, ale myslel jsi pravděpodobně Pajus neboli teď už Paja a Tina.. nebo jak je ten nick.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:37
- Nahlásit

corleona
.... mám to už správně.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:38
- Nahlásit

Tommy Gun
a Paja má nemocenskou.. Tak Tě asi nevyslyší. Čoveče, ty o nás vůbec nemáš přehled!!!!! Kdo je kdo a tak.. Nejsi Ty chlap?
No jo. Někteří chlapi jsou všichni stejní..

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:43 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Corleona
někteří chlapi jsou všichni stejní

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:48
- Nahlásit

Ada
No nezabila bys ho.. Tak my si ho tu hýčkáme, jediného chlapa a on je vedle jak ta knedle..

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:52 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

corleona
Já už si zvykla že někteří chlapi jsou všichni stejní ale teda Tommy Gun polepši se.!

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:55
- Nahlásit

No nic. Jdu upadnout do bezvědomí a předstírat spánek. Celý den tu tlemím do kompu a střídavě pracuju na prskavkách, boxerech a povlečení. Kombinace jak sfiňa.
Zajtra tu něbuděm, tak nic nepište. Howgh.

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání