| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:57
- Nahlásit
Ola
Rvačce zamez hopem,
držku rozbij mopem!
corleona
HOWGH!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:57
- Nahlásit
Taky to balím.Su nějaká nevyspatá tak doufám že se neproberu z nějakého hororového snu o štěnatech
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:58
- Nahlásit
Ada, Corleona
..... tý jo, já to tu čtu - ale jen tak povrchně. Nemám ted moc času. Takže budeme bez PéeFka ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:59
- Nahlásit
Tommy Gun
esli ty nejsi trošku povrchní..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:00
- Nahlásit
Tommy
Hele, je u vás nějaká naše pobočka? Pojede v lednu nebo únoru na dva dny na školení na nějakou mimo-pražskou pobočku a asi si můžu vybrat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:01
- Nahlásit
Tommy Gun
Mám za to že Pája s Tinou marodí a jsou bez připojení.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak tam dej to, co loni.
Tomáš taky jako důlní inženýr přednášel na poradách vedoucím úseků zprávy z těžby staré 8 let od předešlého pracovníka. nikdo nic nepoznal, protože ten, co vedl schůzi vždycky řekl "Děkujeme sudruhovi Klaskovi a přejděme ku dalšimu bodu programu."
(Než přišel na šachtu nový ředitel a zeptal se ho na chodbě:"Ty, posluchej, co to tam tym hňupum vykladaš za cypoviny.." )
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:05
- Nahlásit
Tommy
Jdu spát, odpověď si přečtu zítra.
Welterusten
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:07
- Nahlásit
Teta
taky "chrochrou noc"
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:07
- Nahlásit
corleona
Hele nebuď drzá. Už si dnes řádila až dost
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:08
- Nahlásit
Teta
tak dobrou, tetičko..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 06:11
- Nahlásit
Lenda
Ona už to není žádná legrace,chodit puberťákoj na rodičák -já ještě puberťáka nemám, ale už mě ta legrace taky přešla, jsem byla na rodičáku minulý týden , cestou domů jsem si vzpoměla na Denisu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 06:53 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Lenda
alli
cestou domů jsem si vzpoměla na Denisu
No a kdyby Denisa nepomohla, tak mám spoustu známých zde, vždyť jsem tam ještě nedávno pracovala http://www.dploparany.cz/index.php?idh=2&idv=54&id c=49
Ale upozorňuju, že canisterapie už tam nefunguje, takže děti by tam byly bez milovaných placatek
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:02
- Nahlásit
Markét
představ si, že je to pasta s určitou příchutí (např. kuřecí) s vitamíny a různými doplňky a vypadá to jak šlehačka ve spreji. Nicméně i Kendík v 11ti zuřivě žvýká kong (zatím bez náplně) a nehodlá ho Citě, která přeslapuje opodál půjčit
Cituše se zase báječně nažrala, tak dnes asi opět nic, už je jak supersud
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:05
- Nahlásit
my včera třídní schůzky neměli, ale Pája přinesl poznámu "své spory o přestávce řeší tím, že ostříhal spolužačce vlasy". Volala jsem vyděšená do školy, byl to jen úplně mini pramínek. Nicméně kázání o nebezpečnosti nůžek mezi dětmi ho neminulo puberťáčka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:24
- Nahlásit
Markét
Ahoj Markét, zdravím z Milevska.
Pro ostatní: Jak čtu o rodičáku - cizí neštěstí člověka potěší - konečně už u nás nikdo do školy nechodí, ale užila jsem si. Na argumenty pana ředitele ohledně neposednosti našeho syna jsem po půl hodině jeho přednášky odvětila, že je tedy asi po mě, protože jsem ze školy nosila taky poznámky, zlobila s klukama a manžel měl dvojku z chování, takže se to asi zkřížilo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
...... jasně, že tu máme "tvoji" pobočku - nejsme přeci žádná Baška, tedy pardon chtěl jsem říct řiť světa!
corleona
esli ty nejsi trošku povrchní.. - mám se urážet?
Tak tam dej to, co loni. - tak to bych skoro mohl použít i slovo čérmena z loňského roku?!?!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:45
- Nahlásit
Markét
Když já bych k Denise poslala spíš paní učitelku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:23
- Nahlásit
Ahojte!
alli
A co pí. uč., zlobí, zlobí?! no to ji klidně pošli! Však Kuřim pod nás ještě spadá... Hele, úči - to je kámen úrazu leckdy. A stejně většina dětí co k nám chodí, tak mají problémové rodiče nebo učitele, u nich je to až druhořadý...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:55
- Nahlásit
Když jste u těch dětiček... (nečekejte žádnou srandu)
- včera na můj dotaz ohledně školy náš Martin pravil, že některé děti dostaly z písemky čtyřku. Překvapilo mě to, protože jsem se domnívala, že ve třetí třídě se ještě paní učitelka usmívá a rozdává nejhůř dvojky! Pak mě šokoval informací, že jedna holčička říkala, že radši ani nepůjde domů! Uvědomila jsem si, jak někteří rodiče upřednostňují prospěch před dušičkou toho dítěte, které pak neví, co si počít. Hned jsem Marťoj řekla, že jsem sice ráda, že se učí dobře, ale nikdy by žádná čtyřka ani pětka neovlivnila můj vztah k němu, natož aby se musel bát jít domů!
Sorry, ale musela jsem to ze sebe dostat.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
Tommy Gun
nejen ty jsi blazen.....
http://zajimavosti.blesk.cz/Clanek64489.htm
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
ola
Když ona ta naše dušička tráví všechen čas u PC nebo randí s holkama.V hlavě z ničeho nic vymetýno.
A zrovna tohle vysvědčení potřebuje k přijetí na střední školu a pěkně na to s***.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:02
- Nahlásit
ola
Ty jsi matka dle mého gusta!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:02
- Nahlásit
ola
ano mám taky za sebou třídní schůzky
z výkonu našeho "vědce" nejsu nijak na větvi
ale to co jsi o kus výš psala mi hned vybaví nedávnou kauzu, jak nějaký řidič záchranky sundával z Nuseláku malého kluka (problémy ve škole), to fakt běhá člověku mráz po zádech
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:05
- Nahlásit
Artroza
to Tomíkovi nedělej - to je jak kdyby mu škubali díťátko
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:13
- Nahlásit
blažena
ale predstav si tam sedet v tom bagru.....no me by voplachli....ani bohovi...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:28
- Nahlásit
Artroza
no mne by tam nedostali ani "s trojkou v žíle" (rumu)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Ahoj všem ,tak jsem dnes poznala co mám doma za krvelačnou bestii.Kocour se nám serval s nějakým přivandrovalcem kocourem.(moc pěknej)A neše Aida to nějak nepřenesla přes srdce že jí někdo morduje jejího kocoura a zakousla se mu do hřbetu. Tak jsme ho zbalili a šup na veterinu.Krve jak z vola a naštěstí mu jen udělala nějaké rány co se zahojí.Kocour ježí u nás doma v přepravce a probouzí se z narkozy.Aida chodí okolo blbka a kroutí na něho zadkem.Už je u nás na půdě tejden a nějak se mu u nás líbí.Myslím že až ho pustím že se bud s Aidou skámoší nebo už ho tu nikdy neuvidíme.Já sázim na tu druhou možnst.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Ada
Na to bych nesázelá. Ten zůstane. Jestli dostává jídlo a má teplo, tak zůstane
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:31
- Nahlásit