| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:32
- Nahlásit
corleona
no něco se ke mně doneslo..........ještě teda v brně......
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:34
- Nahlásit
Teta
Spíš by se zdekovali a našli bychom je někde u stánků. Alberta u stánku s jídlem, pochopitelně..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:34
- Nahlásit
mistr
No, a vidíš jak holka dopadla. Nemá Kellnera ale Alberta
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:36
- Nahlásit
corleona
Jak znám Atibox, tak by stáli spíš FRONTU k tomu stánku kde pak chtějí ty nehorázné prachy!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:39
- Nahlásit
Teta
no to byl taky frajer........jednou přijeli za mnou do Brna s Pravdou, já jim půjčila "několik desítek tisíc"..............a už jsem je nikdy neviděla
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Teta
frontu na číslo a katalog?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:42
- Nahlásit
corleona
Ne, na jídlo a pití. Prosím, chlap aby stál fronty na číslo, katalog a takové věci. Taková blbost! To všechno okolo přece děláme my (teda u nás to tak chodí). Chlap pak akorát vystavuje v kruhu, důležitě se tváří na svého kolegu který radí mimo kruh.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:44
- Nahlásit
mistr
No.. on je Pravda chtěl půjčit od nás, víš. Tak jsem řekla, že přes moji mrtvolu. Tak ho Pravda ukecal, ať ho odveze za Tebou do Brna. Zpátky pak jeli do Opavy a tam prý Pravda nesl na sídlišti do nějakého paneláku všechny ty prachy. V tomhle můj bývalý teda nejede, finanční problémy, to nikdy naštěstí neměl..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:46
- Nahlásit
mistr
Kurňa, ještě abys po mě chtěla nějaké love!!! Toš to ne!!! Ftom my nejedem. Hele, zkus říct Dáši, bude mít štěňátka.. Bydlí prý v zahradním domku, bez vody a elektřiny. A Pravda je kdesi v Chicago a vysmátý.. Taky dobré, ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
mistr
Kolik si to půjčil? Po nás chtěl 50 tis. a řekli jsme, že máme prachy na termínovaných vkladech. Bo co chceš říct, hajzle, vím, že hraješ automaty a nevrátíš to? Tvrdil, že to potřebuje na opravu auta, pak střechy domu..
Oslovil tenkrát i Toma a ten byl ochotný mu na tu "střechu" půjčit! Chtěl pomoct kamarádovi od boxerů. Jenže pak náhodou mluvil se mnou a já jsme mu řekla, ať mu rozhodně nepůjčuje, že je to gambler. Tak pak P. volal Danovi, ten prý řekl, že prachy nemá, ale že máš Ty.. A Tebe nikdo nevaroval..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:06
- Nahlásit
corleona
no mně je jasný, že ten tvůj v tom nejede............dělal mu asi jen řidiče, ale mohl mě aspoň varovat............
no už se asi s tím nikdy neshledám..........50 tis. v pr...
taky to chtěl na střechu, či co...........zmetek jeden !!!!
Dášu jsem zkoušela už tolikrát..........ale myslím si, že z ní nic nedostanu........má holej zadek
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:30
- Nahlásit
Mě to v práci fakt už nebaví, já chci domůůůůůůhůůůů
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:32
- Nahlásit
Teta
Trpím s tebou....Ještě hodinu a půl!!!!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:34
- Nahlásit
Krista
Já ještě minimálně 2 hodiny
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:36
- Nahlásit
Teta
Tak to jsi na tom ještě hůř.................................Já ve 4 vypadnu a do pondělí 7:00 mam klid
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:37
- Nahlásit
Pátky v práci by měli zakázat...........Vždyť to vůbec neutíká!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:44
- Nahlásit
Heč a já jdu domu už za 15 minut
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
Vcelka
Jen provokuj................Tak si užij víkend.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
heč a já su doma už od rána
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:00
- Nahlásit
mistr
No,co se dá dělat...Ještě hodinu to musim vydržet.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:11
- Nahlásit
Vcelka
Krista
mistr
Heč......... ale nevím co bych napsala. Tak asi heč, já jsem ještě v práci!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
Už vím..... heč, jdu skompletovat dokumenty na úvěrový výbor. Fakt zábava
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Teta
Heč...Já dělám rozpočet na oplocení pozemku.Hrozně mě to baví.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:25
- Nahlásit
heč a já jedu s hafinama na prochajdu
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:25
- Nahlásit
a asi když přijdete domů, tak bude tma, co???
takže heč a já jdu na procházku se psama...........
páček
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:27
- Nahlásit
blažena
jéje........jsme měli stejnu myšlenku
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:28
- Nahlásit
blažena
mistr
Tak si to teda užijte
Jo,přijedu za tmy vyflusaná nejen celým týdnem,ale ještě nemožnejma řidičema,který pravidelně cestou domu potkávám...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:39
- Nahlásit
blažena
mistr
Užívejte, užívejte. Já mám dnes o psy postaráno, přijel strejdy na víkend dom a hned je vzal ven.
Takže mě čeká večer u Artrozů v prachu od výměny oken. Ale po pár rumech to nebude tak děsný
Přemýšlím že tam pojedu hned z práce v kancelářském ohozu. Pak bych měla i na co se vymluvit že nemůžu pomáhat uklízet
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:00
- Nahlásit
mistr
To víte že jo.O jednoho psa nebo dítě víc.To se tu stratí.Já jsem totiž u nás v rodině obětní beránek.Někam se jede já hlídam psiska.Segra ze švárou jedou na dovču já hlídám neteř.Sem ju hlídala celej tejden a i mě to bavilo.Ale to asi že není moje ale jen půjčovaná.No a sousedka musela na dva dny odjet tak jsem jí hlídala 6letého synka.Sem ho sebou vzala na cvičák a pak chodil za Fatty ruku omotanou hadrem a říká jí.Drž kousni.Naštěstí ma Fatty rozum
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Tak k Artrozům nejedu. Volal strejda že už tam je a že tam je takový burdel že si dá kafe a jede dom.
Prý se sejdem doma
|