| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:14 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Ada
Vidíč jak jsi šikovná. Vše pohlídáš a ještě objevíš budoucí figurantskou krev!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:47
- Nahlásit
Teta
No a nejhorší je že doma prej nemluví o ničem jiném než o psovi.Prej chce takového zmačkaného jak má tete Adélka.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:50
- Nahlásit
Teta
No po oknech je pěknej bor...Nám když dělali nové okna tak jsme zrovna s mamkou odjížděli do Ošíkova na tábor.A táta chudák musel úklid zmáknout sám.Ten byl úplně zničenej že nám ani nebral tel.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:12
- Nahlásit
Ada
mám stejnou zkušenost, loni nám dělali nová plastová v celým bytě, síla!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:16
- Nahlásit
Cituška
My jsme dávali dřevěné euro okna.A ani neliuju že jsem tu pak na ten úklid nebyla.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:02
- Nahlásit
Heč, už jsem doma z dožbu. A heč, reagoval jsem na iks příspěvků a heč, fšecko se mi to smázlo. To the peetsha! Tak aspon vsechny tuna zdravim.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Corleona + Artroza
Kdo nebo co je "Velký zub"?
Teda jste toho zase napsaly/i!! Jsem se něčemu strašně smála a už nevím čemu...
POZOR, POZOR
Vyšel Svět psů a hádejte, kdo je hlavní postavou tohoto čísla? Německý boxer!!! Kdo ho nemáte, hurá do hypermarketů, tam budou mít ještě otevřeno...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:21
- Nahlásit
Ahojda, ahojda, teda vy jste mi ale opět dali Vše jsem jistila z postele tudíž mám asi zablokovanej krk jak jsem byla nakřivo a z tolika příspěvků možná i teplotku, jak jsem to všechno prožívala
Tommy Gun, no určitě se o něco můžu pokusit, jen bych potřebovala aby si mi případně nastínil nějakou svoji představu a taky co by si tam chtěl použít za obrázky a tak, co ty na to??? Apak se pokusím, ale třeba nezaručuju žádný zdárný výsledek Ale co nejdříve,protože nám zase vpráci začnou krušný časy, musíme do vánoc spíchnout ještě jedno číslo časáku a katalog To tam budeme asi nocovat...
Ola, tak to je super info! Hnedle se na to zaměřím a svět psů zakoupím...alespoň budu moct v posteli co číst Ikdyž v pondělí už musím neprodleně do práce, tak snad mé atb nebudouprotestovat...
No a další věci už jsem skoro jaksi pozapomněla...těch stránek na mě bylo opravdu hodně
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Paja s Tinou
No, potřeboval bych to tak do pondělka do večera. Šlo by to? Prosím, případně mi písni na mail kontakt na tebe - můj mail najdeš v bulvarnim platku. Představoval bych si uplně něco jednoduchýho . Nechal bych to plně na tobě.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:10
- Nahlásit
ola
jé ja jsem to zrovna chtěla napsat, že vyšel Svět psů věnovaný boxíkům!!! Ale mám po náladě - když jsem byla s Odetkou na výstavě v Budějkách, přišel za námi pan fotograf ze zmíněného měsíčníku a dělal mojí pincezně spoustu fotek - prý vyjde na titulce. Tak už týden celá natěšená lítám do stánku, těšila jsem se jak malý dítě, jak vás tady budu krásně mučánkovat s hádankama - cože za mimořádně nádherné zviřátko tam otiskli a NIC
to mi zas kopli hračky do kanálu - je tam jiný pejsáček - sice roztomilé štěňátko, ale já se těšila na svojí žampionku
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:11
- Nahlásit
Tommy Gun
máš tam mail nejvyšší důležitosti
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
blažena
Tak to mě taky mrzí, že tě tak vypekli! Byla bych hrdá spolu s tebou! Jsou to teda potvory!
Nevím, jestli se mi to zdá nebo blbě vidím, ale připadá mi, že někteří z těch boxů na fotkách mají hodně plochý čenich. Spíš jako pekiňák? Nebo to až tak má být?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:21
- Nahlásit
Cituška
Takovej dotaz.Nehraje náhodou manžel na basu?A nebyl v tel.když dávali takovej dlouhej dokument o psech?Myslím že se to menovalo K9.
Tam měli taky psí předsín.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:26 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena
..... máš tam odpověd. Bud v pohodě. Nás to čeká ted a jede v tom půlka republiky.
Jo a co za hafa či hafici je tedy na tej titulce toho psího plátku?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:29
- Nahlásit
Heč jsme zítra pozvaní s Aidou na cvičák do Brtnice a budem tam asi i spát.Přijede nějakej figurant z polska a německa.Prej jsou to fakt vynikající figuranti.Je to jen pro zvané.Beru sebou přítelíčka at se koukne co ho semnou čeká.Já mu říkám že jestli chce žít s pejskařkou tak vstupuje do jistého druhu šílenství.Nevěří mi tak se přesvěčí.Jen doufám že se nezděsí moc Se chudák zítra vrátí do čech a hned todle.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:32
- Nahlásit
Ada
..... no já měl spíš za to, že v polsku se dělá kynologie hlavně "výstavní" a čeští figuranti jezdí právě do polska figurovat.
možná se pletu - corleono - jak je to?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
ola
no já nejsem až takovej "fajnšmekr", ale ti vyfocení jedinci se mi zdají dost průměrní, s poměrně zásadníma exteriérovejma nedostatkama, ale články o plemeni jsou napsané moc hezky. Největší fešák z vyfocených exemplářů mi připadá boxík V.Vydry - mimochodem je z chovatelské stanice A- T BOX.
(měli tam dát Odetku, Marťas je taky smutnej, děsně se těšil jak se bude vytahovat ve škole) . No ale Odetčin taťulda náhodou fotku na titulní straně PPČ má - někdy z loňska
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Já mám tydle iformace.Prej dojedou i ten polák a navíc do Ošikova jezdili 2 figuranti s Polska.A oba super.Dokonce jeden tam jezdil s boxerama.A těd jezdí do Lukavé na LVT
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
Tommy Gun
nějaký ouplně malý žíhaný štěndo - no je roztomilý - který štěně nejni
Odetce dělali jen detaily hlavy na pozadí rybníka - no asi to nedopadlo podle jejich představ
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:36
- Nahlásit
blažena
..... nj, vlastně loni byl "Pepa" na titulce PPČ - to je pravda. A kdo že je na tej titulce Našeho psa, či jak se to menuje?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:38
- Nahlásit
blažena
.... třeba byla moc "rychlá" a měli místo boxera šmouhy.
Nic jdu volat Artroze - problémoví Čérmenovi - nějak mi nesedí jejich inzerce "již v chovu".
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
Tak Aida má falešnou březost a stará se o balonek.Mě bylo divné že ho furt tak opatrně nosí a olizuje.Když jsem jí ho hodila tak měla takovej vyděšenej ksichtík
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
Tommy Gun
chlapče neštástnej - ty v to m máš zásadní hokej
vlítni do trafiky, vysol 45 Kč a pak se můžem "fundovaně" bavit,
že jo olo
Plátek se jmenuje "Svět psů" je to měsíčník , stejně jako PPČ
a všecky los fotos k článku jsou anonymní
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:53
- Nahlásit
blažena
Mně se líbí ten žíhaňák (str. 18)! Zdá se mi to nebo má pes na str. 21 fakt tak světlý oko!? To snad vidím i já! A ta ležící fenečka se štěňaty - je žíhaná nebo zlatá? Matou mě ty černý chlupiska na hrudi?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Pro zaostalejší (tj. mužskou) část osazenstva....
http://www.i-minerva.cz/svet_psu/
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:58 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
Můžu místo Citušky? To není basa, nýbrž čelo... ééé tedy vlastně cello.
blažena
To bych nečekala, že v Hundeweltu bude boxer tak brzy, byl tam cca pře 3 lety??? Já jsem příznivcem PPČ, ten Svět psů kupuju pouze když je opravdu zajímavaá titulka - tzn. naposledy právě tehdy s boxerem. Tak si ho teď zas po letech mám důvod koupit
Tak jsem to našla - bylo to v roce 2002: URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:02
- Nahlásit
Markét
No jo.Když já poznám nanejvíš flétnu,klavír a housle.Pač jsem na tyto nástroje kromě houslí 10 let hrála.Na housle hrála mamka dokonce i v orchestru.
Takže je to manžel Citunky?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
Markét
To nějako nende otevřít.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
Ada
Už jsem to změnila a jde to. Pozn. - měsíc září
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:08
- Nahlásit
Markét
Rok 2002?! To jsem ještě ani nedoufala, že si jednou koupím svýho boxíka!
V tom roce jsem si nasadila jiný zvíře do baráku... našeho malýho Jakuba!
|