| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 09:24
- Nahlásit
corleona
Já tomu totiž vůbec nerozumím. Kámoš mi udělal stránky a teď si je mám dotvořit. Ale když si spustím php a na localhostu si chci stránky otevřít, napíše mi to tohle:
Warning: Unknown(c:\program files\easyphp1-8\www\bonnieweb\index.php): failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Warning: (null)(): Failed opening 'c:\program files\easyphp1-8\www\bonnieweb\index.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in Unknown on line 0
Čemuž já prd rozumím a nevím kde je chybka... (Teda jako přeložím si to,ale nic mi to neříká..)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:39
- Nahlásit
Dannie
Takže ty stránky děláš on-line, jestli tomu rozumím?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 14:24
- Nahlásit
Nazdárek všem.Sem konečně doma a koukám že nic moc tu toho nepřibylo.To je dobře bo bych stejně nečetla.Jdu spát.Šla jsem spát v půl páté dnes ráno a od sedni jsme byli na stopách,pak ještě obrany a hurá domů.Takže to jdu dospat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:28
- Nahlásit
Na dnešek jsem měla šílený sen - přijela k nám do prdelákova na návštěvu corleona s Tomem ( ). Když dorazili, tak Tom povídá, že ještě musí vzít z auta psa... a z kufru vyskočil růžový královský pudl! Měl ten střih, kdy na nožkách a na zádech jsou načechrané koule a na hlavě maxičíro! Vše ve slaďoulinké růžovoučké barvě! Nevíte, co to může znamenat? (mimo to, že jsem zralá na psychiatrii? )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
...... a jak se jmenoval ten Albertův king-pudl s načechranejma koulema? Nepředpažoval nahodou packu a nejmenoval se Torsten?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:42
- Nahlásit
Tommy Gun
Si dělej srandu, ale já z toho mám kopřivku ještě teď! (Spíš se jmenoval Lacoste! )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:43
- Nahlásit
ola
že by?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:53
- Nahlásit
ola
To jsem ráda že nejsem sama kdo má divný sny
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:58
- Nahlásit
corleona
Proboha corly, co jste si to dotáhli do baráku?! A Tom jak se tvářil pyšně...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:05 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
..... neděle podvečer a na "mujpes.cz" žádná aktualizace. Nějaký divný, nebo Artroza jeste spi.
artroza
..... až budeš mít zaktualizováno, písni to sem nebo na mail, nebaví mě pořád klepat na "refresh" na "mým psovi".
Jo a dnes se nám kulekouš vykoupal komplet v řece - chtěl si ulovit kachničky plovoucí po řece na druhém břehu. Neulovil, za to měl vodu i v uších.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:06
- Nahlásit
ola
To víš.. import z teplých krajin
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:07
- Nahlásit
Tommy Gun
vůbec nevim vo co gou, jsou tajnůstkáři.. ze mě vytáhnou všechno.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:09
- Nahlásit
corleona
...... jako tento víkend maj Artrozaci nějakou výjimečnou akci, či co. To ani nevím. Ale každou neděli vždycky refreshuju jejich web poměrně často, tak se jen ptám.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:50
- Nahlásit
Tommy Gun, já bohužel bulvární plátek nemám
Případně můj mail je: paja.vesela@seznam.cz
A co nějaké foto, jakého boxlíska by sis představoval? A formát? Tuším že A5, ale na výšku, nebo na šířku???
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:58
- Nahlásit
Jinak tedy nevím jestli to zvládnu stihnout, když už je neděle večer a zítra už razím do práce Ale zkusit to můžeme...třeba
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 18:00
- Nahlásit
corleona
Děkuji za snahu pomoci, problém už byl vyřešen...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 18:03
- Nahlásit
Paja s Tinou
..... máš tam mail. Corleona udělala moc pěknou titulku - pošlu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 18:41
- Nahlásit
Tommy Gun
nějak mi blbne pošta
ad dotaz krzeva toho šutru: ne-e, jen že má nějaké japonce, nic víc.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:14
- Nahlásit
Tommy Gun
uz......
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
Artroza
hmmmmmm - pěkná fotka !!!!
kolik snímků jste vyplýtvali, než se zadařilo?
foceno u vás v lesíku, předpokládám.
už mám hotovo 40 stran bulvár. platku - celej weekend jsem zavřejnej doma a čumím do monitoru. koštuju to tak jeste na 24 str. Ta title se povedla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
no šupááááá Janička se povedla
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:20 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Tommy Gun
na svejch strankach ma jeste jednu novou... nemuzeme se dohodnout, ktera je lepsi... jeste mame 1 v kostre ( probehl tuhy boj, vyhrala tahke ))
titulka mooooc pekna! pochvala do ostravy a predevsim pro DEMONA )
tak pekne pracuj...
ja ted varim pesanum ... tak doufam, ze mi to vsechno utece z hrncu, kdyz jsem se zas prihlasila na cet
corleona
jsi drza!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:35
- Nahlásit
Artroza
už máš uklizeno?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
articek
ani se neptej....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
Tommy Gun
nevím jestli si to pamatuju dobře, ale ty si chtěl polovinu mladé Artrozové? No na mě zůstal zadek a ještě ke všemu s ocasem
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Artroza
Ať ti to jídlo neuteče
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Ahoj fšeci,
nemáte někdo zkušenost s tim když psovi dost často ukapává moč? Prostě stojí nebo leží a najednou to z něj kape aniž by to věděl. Loni v zimě sme s tim byli u veta a Viky měl zánět močáku, měl zvýšený bílkoviny v moči a bral na to docela dlouho nějaký prášky, pak to docela šlo ale tak nějak to kapání po troškách měl furt, dneska mi ale už připadá že to z něj ukapává zase víc. Tak nevim jestli nemám zítra radši zajet k vetovi, nepomohli by na to třeba nějaký vitamíny nebo něco jinýho? Dělá mi to docela starost.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:46
- Nahlásit
Vcelka
Zkus Uropet, dá se koupit u veta, je to pasta, která jim i chutná a je na močák
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:47
- Nahlásit
articek
no, obé vypadá pěkně - zadek i hlava.
ocas mi nevadí. beru komplet. prodáš zadek?
|