Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / HAFBO aneb hafame bez obav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

shmoldie
ahooj,no posledne jsme se poradne videli u toho tvyho slavnyho padu mame se jinak dobre,dekujeme. nelson je psychicky jeste porad jak 5 mesicni stene,takze to jde jinak od jeziska budou tyto vanoce taky bezky,tak uvidime jak to dopadne u nas. minule totiz miminko zapomnelo,ze na konci canicros.snuri je pripnuta panicka a vyrazil spolu s ostatnima psama za srnou do lesa.no myslela jsem,ze muj pad ho zastavi.nezastavil...tak doufam,ze na bezkach to bude lepsi

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

younglady
FAKT??? No jsem to já ale trouba... No tak to víš, co mám za třeštiprdlo...

Já si na tebe opíšu telefon co je na stránkách a ozvala bych se ti, nevím, jak budu mít k dispozici auto o víkendu... jo?

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:05
- Nahlásit

Jandula
okie urcite ztresteny psi my tam radi, aspon je s nima sranda. Iritujou me tam ty nevychovany dominanti

nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:06
- Nahlásit

younglady

vetsinou RR,ze jo?

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:11
- Nahlásit

younglady
Víš co je nejhorší, vždycky jsem odsuzovala nevychovance nereagující na zavolání a díky (teď se nechci vymlouvat, ale předtím fakt poslouchala) dvoum operacím a půlročním pooperačním klidu je teď tak natěšená na to, až jí pustím z vodítka, že dokud se nevylítá, tak na mě dlabe...

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:12
- Nahlásit

jinak jeste k tem agi na hafbu..ja myslim ze nekteri psi se nepotrebujou ucit motivovat...kdyz jsems jimymm byla poprve na agi..tak sme delali hned prekazky a myslim ze hodina teorie a uceni motiva by byla pro nas ztrata casu

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:17
- Nahlásit

nels
nemyslim urcity plemeno, jsou jak RR tak Howici, tak Parsoni a Jakcove a i jiny

Jandula
jo ja vim, nekdy to vubec neni chyba panicka, ale proste nejaky nemoci a pod. Nekdy to ale je chyba panicka, ale jsou i taci, co se s tim snazi neco delat a ty sou OK

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:19
- Nahlásit

nika00
no je to zatim provizorni reseni nez se koupi prekazky

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:23
- Nahlásit

younglady
ja vim

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

nels
a jooo - na to sem úplně zapomněla, že jste tam byli
no tak to máte teda taky veselý

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:31
- Nahlásit

nika00
no jak jsem se tam byla podívat na tom agi, tak tam většinou byli psi, kteří tu motivaci potřebují. Nám se to třeba hodilo, mám psa nebalonkáře, takže pro nás to byl určitě přínos.
Ty překážky tam budou, až bude i zamykatelná garáž, která bude prý brzy. Jinak si myslím, že v agility je pro naprostého začátečníka spousta věcí k učení, ke kterým překážky nejsou ještě třeba. Jestli máš ale zmáknutou teorii a nemusíš řešit motivaci psa, tak ti asi ten úplný začátek tolik nedá...

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

younglady
nels
nemyslim urcity plemeno, jsou jak RR tak Howici, tak Parsoni a Jakcove a i jiny

a jiny - jako třeba můj ridgebackolabradorovlčákopit - ale mám pro Vás Holky dobrou zprávu, po dnešním extempóre ji už asi brzo zabiju, takže se tam možná uvidíme bez žíhanýho poděsu

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Evik
ja taky nemam psa moc zavislyho na balonku...ale miluje pohyb..
nevim co se rikalo v teorii...bylo tam neco co je potreba urcite vedet? rada bych se priucila... ja mam zmaknutou asi jen takovou tu potrebnou a zbytek vycteny....
motivaci mame....

nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

shmoldie
co provedla?

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

nels
zase se servala kráva blbá a já sem taky blbá, protože poslední dobou sekala dobrotu, tak když s ní jdu jenom před barák se vyčůrat, dávám jí halti ohlávku a né košík, kdyby měla košík tak nekousne mno nic - má smůlu, prostě ho má už do konce života, boť se k milospaní prostě nikdo nemůže přiblížit

Lesanka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

younglady
já mám pudlíka

Evik
Akičita je bráška Ampaviho, viď? grin:

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

younglady
nevis jak bude probihat mikulasska a co vlastne bude zahrnovat?

nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:13
- Nahlásit

shmoldie

no jo,to te chapu ale se psama je v pohode,nebo ne?

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Lesanka
jasneee Kiara )))

nika00
nevim, nikdy sem na ni nebyla, to vi Evik, ta uz tam byla

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

younglady
já z toho mám hrozný výčitky... ale zároveň jsem byla znechucená z minulýho cvičáku, kde se spíš krafalo než aby se něco dělalo, když jsem tam zmínila tenhle problém, tak mi paní říkala, že tam má taky jednu goldenku, která do tý doby než se vyblbne tak neposlouchá a že s tím nejde nic dělat... to ať mi netvrdí... odmítá používat desetimetrovou stopovačku, že prý je to stejně nanic... zato jsem tam viděla používání elektrickýho obojku... a už mě tam nikdo neviděl...

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

Vyrazim na Stodulky na prochajdu tak vsem packo

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

Jandula
tak u nas nejdriv stopovacka a vse ostatni a elektrika je az posledni mznost

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:19
- Nahlásit

nels
no právě že není - jak s kterýma

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:19
- Nahlásit

Jandula
prijd se tam podivat
jsou tam fajn lidi...sice ted o vikendu tam bylo pekny bahinko ale fajn...muzes tam na kukandu na jakoukoliv hodinu chces...staci napsat mejla..

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:20
- Nahlásit

younglady
tak se mějte Holky

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:42
- Nahlásit

Lesanka
ty znáš našeho brášku Anpawiho????? odkud? Já už jsem se s jeho paničkou hrozně dlouho neviděla, zvala jsem jí několikrát na akce s choďáky, ale nějak to vždycky vyznělo do "outu"...asi mají málo času...

younglady
já na Mikulášský s HafBO taky ještě nebyla, byla jsem jen na tom záříjovém sportovním dni, ten byl super. Ale předpokládám, že to bude taky nějaká sranda akce.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Evik
znám od nás ze Zbraslavi, no oni teď nemají moc času, ta moje prďola Ampika zbožňuje, jsem zvědavá co bude dělat na Akičitu, uvidíme se v pátek na agi.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:49
- Nahlásit

Evik
teď jsem koukalana hafbo, vy půjdete, až ten další pátek to jsme se přihlásili taky

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:53
- Nahlásit

younglady
tak to jsem ráda...

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:06
- Nahlásit

Lesanka
tak to je prima. Jak teď Anpi vypadá? Je nasrstěný na zimu? Jinak, ty máš fenku nebo pejska - četla jsem, že pudlíka, ale nevím, zda "prďolka", znamená fenka jesli máš fenečku, tak to jí Akouš už dopředu miluje on miluje všechny fenečky
Jinak na to agi chci jít i tento pátek jenomže jsem se už nestihla přihlásit včas, každopádně tam přijdu, spoléhám na to, že mě Martina ještě vezme...psala jsem jí, tak snad jo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání