Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / HAFBO aneb hafame bez obav
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
edita
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:51
- Nahlásit

Vitam vsechny HAFbaky .)

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:51
- Nahlásit

super

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:52
- Nahlásit

Takhle aspoň uvidím, kolik lidí z HafBo sem chodí

edita
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:53
- Nahlásit

taky si rikam .)
no nic, nejak to tam dneska domorduj a prezij, ja se jdu odvalit k telce .) papa

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:55
- Nahlásit

okie, diky za podporu packo

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:04
- Nahlásit

tak se taky hlasim k vam joo??
psiska jsou uz vyvenceni, tak jdu do vany a asi na kute
brouuuuuuuu noc

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:22
- Nahlásit

dobrouuu, ja musim prezit zbytek smeny a pak hura domu

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:38
- Nahlásit

tak jak se dneska tesite na cvicak?? rocky bude urco zase celou cestu knucet....

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:43
- Nahlásit

Orry
my se těšíme moc, teda aspoň já, kvůli tomu, že se zas Abby utahá Snad už bude Abby vonět mín

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:45
- Nahlásit

jé lidi, Vy se máte, že máte štěnda. Pro štěníky se výcvik pořádá i přes léto, ale pro dospělé psy až zase od září. Já na HafBO chodím ráda. V sobotu pojedeme s pejsou pomáhat s prací na novém cvičebním place. Časem prý budou i překážky, takže to by bylo naprosto super. To bylo jediné, co nám na HafBO chybělo poté, co jsme odešli z klasického cvičáku.
Můj choďák hrozně rád skáče, takže až budou i překážky, bude to fakt super.
Jestli někdo chcete taky o víkendu jít pomáhat, napište Míše Končulové, na stránkách HafBO je napsáno co a jak.

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:46
- Nahlásit

younglady
no uvidime..rocky to jiste pozna
jj ja se taky tesim, ze se vyradi...on kdyz je poradne unavenej tak je tak sladkej a nebo kdyz se rano probudi a kouka tema ospalyma ockama...

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:48
- Nahlásit

Evik
ahoj, jj my jeste chodime mezi stenatka...a ty prekazky by byly super....moc bysme chteli zkusit agility

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:49
- Nahlásit

Evik
ja vím, ale jsem v práci. Radši bych jela pomoct, ale nemám komu přehodit svoji směnu :/
Štenda máme jen tenhle rok, příští léto budeme čekat jako všichni ostatní
Ale na překážky se taky moc těšíme, Abby už agility zkoušela a moc jí bavila kladina a tunely

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:50
- Nahlásit

Orry
No mě tu Abbyna předvádí stráááášně unavenýho pejska, tak sem zvědavá jak se bude tvářit, že jdeme cvičit, občas se ven strašně teší a jindy na mě kouká jako že sem se zbláznila

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:52
- Nahlásit

younglady
rocky by ted byl nejradsi jenom venku..jemu se zase nechce chodit domu

jinak s cvicenim je mi to jasne uz ted...nam se NIDKY nechce a nejradsi bysme si celou hodinu jen HRALI

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:54
- Nahlásit

younglady

já myslím, že se letos přes léto ten výcvik pro dospělé nepořádal jenom proto, že se hledal ten nový plac....Podle mě to bylo jenom tím....uvidíme, jak to bude fungovat na novém cvičišti

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

Orry
no když už je Abby venku tak domu nechce, ale dostat ji ven když má spavou je téměř nemožný úkol

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:57
- Nahlásit

Evik
to agility by bylo super po cvely rok vcetne leta (pokud teda nebudou nějaký extrémní horka)

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:00
- Nahlásit

a nevite holky, jak se na to nove cviciste bude jezdit?? jako ktery bus??? zastavka?? atd???
ted jezdime z Vrsovic-Andel-Luka-Velka Ohrada....

younglady
tak to taky musim budit, ale jde rad a ochotne..co kdyby mu venku neco uteklo navic kdyz vidi ze jde i Orry, tak nemuze trhat partu...oni se ti nekdy tak spolcuji

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:03
- Nahlásit

Orry
na stránkách už je nová mapa tak se tam jukni

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:08
- Nahlásit

younglady
mnoo jo..ale v mapach se nevyznam tak zhruba vim kde to asi je, ale netusim jak se tam dostat normalka a ne z velky ohrady doufam ze to bude casove tak nastejno, protoze uz ted tam jedem pres hodinu...na andelu si davam po pate sraz s martinem neb tam pracuje, a ja kdyz prijdu domu z prace tak jsem v jednom kole..proste prevliknout, zbalit psa a honem na tramvaj

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

pokud se týče agility, tak to jistě nebude agiliťácký cvičák jak byste si ho možná představovali. Já myslím, že budeme rádi, když se podaří dát pro začátek dohromady jednu metrovou překážku a áčko
Jinak jak tam budeme jezdit, to by mě taky zajímalo...Já jsem to na dosavadní plac měla 3/4 hodiny pěšky, ale jestliže je ten současný až pod Řeporyjema, tak nevím jak to budu dělat....asi budu dál chodit pěšo a vycházet holt dřív z domu.....
Jinak podle té mapky, co je na HafBO, nemám představu, kde úplně přesně to je...

michalm
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:11
- Nahlásit

taky se hlasim
skoda ze to nedali driv o tom cvicaku, sem v brne
od Petra Konculy to vim uz asi mesic, ze maji pozemek, nahodou sem ho potkal v Hafbu
Orry
muzes sem tam jezdit s nama z pankrace...

michalm
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:13
- Nahlásit

Evik
sem tam byli hodiny pro dospelaky, ale stenda byil vic, to je fakt...

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:13
- Nahlásit

Orry
to bude zase busem a urcite podobne, pockej kouknu se ti

Evik
ja vim, pro zacatek rikala misa par provizornich prekazek a az se vzpamatujou ze sehnani a oploceni pozemku a tak koupi lepsi

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:14
- Nahlásit

michalm
vitej, kdy zase s beruskou zavitas mezi stenata??

muzes sem tam jezdit s nama z pankrace...
diky..tak treba nekdy

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

Orry
takže posílám nejbližší zastávky - Zahrádky (bus 256) a Řeporyjské náměstí (bus 230, 249, 256)

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

Evik
my na ty agility mame stejne jeste cas a slibili ze postupem casu i ty agility budou

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:18
- Nahlásit

http://www.mapy.cz/?query=MHD%20near:%2050%C2%B01' 47.1%22N,14%C2%B019'23.4%22E%20dist:%201km&mapType =base&centerX=132848753&centerY=135749050&portWidt h=1054&portHeight=752&zoom=16#centerX=132848864@ce nterY=135750064@typ=base@zoom=13@vizType=none@vizI ds=none

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:19
- Nahlásit

Orry
to je odkaz pro tebe - červeně cvičák, čísla zastávky

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání