Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / HAFBO aneb hafame bez obav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:11
- Nahlásit

nika00
aha...diky

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:13
- Nahlásit

nika00
sarax
díky... furt to zvažuju... asi přijdu někdy na čumendu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

holky, je možný, že dospěláci se cvičí jen přes týden...?

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

Jandula
ne pokazdy...ale ted koukam..ze to tak je

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

nika00
tak to je blbý... to nestíhám...

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:26
- Nahlásit

tak prijd na jiny nez dospelaky

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

nika00
to se může???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:29
- Nahlásit

Jandula
jsi zakaznik, tak muzes vsechno, ne???

Lesanka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:34
- Nahlásit

Orry
a kam chodíte na agi cvičák?
nika00
na koňských skočkách my nebudem moci, jsme malý pudel a je nám jen půl roku

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:38
- Nahlásit

Jirikovo
jooo??? to neznám...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

Jandula
no jo, ticha placha zakriknuta .... pak se nediv, ze to neznas ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:44
- Nahlásit

Já nikdy na jiným fóru nebyla heč, já su věrná a poctivá cz-psačka.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:31
- Nahlásit

na HafBO sice zatím nejsou překážky nic moc, ale pro ty základy agility, na které chodíme (zatím jsme tedy byli jednou) ty překážky stejně hned nejsou potřeba. Cvičí se hlavně motivace psa, ovladatelnost, vysílačky a to se dá i bez překážek Ty ovšem brzy budou, jen co tam Končulovým dovezou montovatelnou garáž, aby se daly překážky kam schovat a nikdo je neukradl

Jinak dospěláci cvičí i v sobotu, ale je fakt, že teď jsou to víc ty čtvrtky...

proshmoldie
Mikulášskou už jsem si taky poznačila do kalendáře a už se těším. Na hory asi nepojedem, já nelyžuju a sněhu neholdujeme ani já ani Akouš....ten do něj akorát rád skáče šipky, aby hrabal myšky, ale sněhové koule nebo tak....to ho nebere...

nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:38
- Nahlásit

Tak na Mikulase jsme tam jak na koni taky
Evik
na dospelaky jsme chodili uz mnuly rok pred letem,jenom ted nam to nejak nevychazi. to agility je celkem v poho, spis takovy zacatky,motivace psa atd. meli jsme tam ale celkem rusno,nakolik vsichni ridgebaci se v ten den rozhodli "predvadet",takze jsem jen tak tak nelsona ubranila od rvacky

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:38
- Nahlásit

Evik
hele já neholdovala skoro ničemu, od tý doby, co mám ten žíhanej poděs mi nic jinýho nezbýva minulej rok jsem kvůli tomu koupila i běžkařskou výbavu a tažnej postroj - viděla jsem tady fotku wami, jak si to frčí za pesanem na běžkách, tak jsem si říkala, že by to mohlo být fajn, jenže ta moje mrcha mrchounská jako kdyby to čekala, 3 dny před odjezdem mi podrazí nohy - takže holčička moje zlatá, dostane teďka nášup i za tu zimu minulou a bude hezky makat a pak min. 1 týden chrápat! a ty Hafbácký hory rozhodně nejsou jediný, který na ní chystám a myslíš, že ty běžky nebo třeba boby by ho taky nebrali?

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

Evik
Ve ctvrtek jdu cvicit svoji, ale je moznost, ze budu muset rozvazet, tak snad ne, uvidime

nels
Misa a Petr se ted venuji hodne individualkam jak pise Evik a dale zkraslovani cvicaku a priprave akci, ale Martina i Zuzka jsou vyborny, muzes jim klidne sverit svou duveru Ja tam teda taky cvicim, ale jen stenatka, na dospelaky si nejak netroufam

Orry
Lesanka
Na agility se zatim probira, jak psa motivovat, uci se teorie a jak se tu psalo, je tam par provizornich prekazek, ale pokud se vse podari a vyjdou penizky tak v nejblizsi dobe prekazky budou

Lesanka
Co ty mas za pesanka??

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

Evik
já tam zkusím zavolat a domluvit se... nic jiného než víkend nepřipadá v úvahu, kvůli cvičáku si volno brát nemůžu... škoda...

I když Sára by docela dobře mohla maskovat nevychovaný štěně, nevychovaná je, neposlušná taky a prťavá...

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

Jandula
Doraz na cumendu urcite, klidne i na stenata. Je to jedno, pokud ti jde o to videt, jak se vede vycvik a co se tam dela, tak je jedno jestli prijde na stenata pokrocily nebo na dospelaky, tam se dela v podstate to samy, jedinej rozdil je ve veku psu Co ty mas za pesana???

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

shmoldie
no tos říkala, jak se ti Verča "pomstila" s těma zlomeninama....

Nojo, boby...víš, že to mě vůbec nenapadlo? Loni v zimě jsme jezdili u nás na zasněženém golfáči na pytlích, to se Akoušovi děsně líbilo, honil nás. Brácha ho tam pak vzal s sebou, když blbli s kámošema...jezdili na sněhu na kánoi...Akouš jezdil s nima nebo je honil...no tak to jo, to by se dalo......Tak uvidíme, ještě si to rozmyslím...uvidím podle své drahé polovičky, pokud by byl musel být v práci, tak klidně pojedu na hory, ale kdyby měl volno, raději asi podniknem něco společně...(Griffču bychom na hory vzít nemohli...pro něho je pohyb ve sněhu děsně náročný a navíc on je v psychické pohodě jenom mezi takovými psy jako Akouš...nekonfliktními, splachovacími...Je děsnej nervák a léčba šokem by pro něho asi byla "konečná"...)

younglady
Člen
- Nahlásit

Jandula
Tak se domluv tady se mnou, ja tam cvicim

ALL
Hafbacky budouci akce jsou na strankach na hlavni strane vpravo na bocni liste v novinkach uplne pravni

shmoldie
Člen
- Nahlásit

Jandula
no tak kde je problém? my to na ní neprásknem, že už je starší

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:48
- Nahlásit

younglady
sme byly na srazu vedle vás v chajdě... tu neposlušnou chabrusovou goldenku (či spíše atrapu)...

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:48
- Nahlásit

shmoldie
Chvilku mi trvalo nez mi doslo kdo jsi, ale zdravyme Verunku i Fanu ))
ALca a Abby

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Evik
mno tak vidíš - něco se určitě vymyslí

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Jandula
Ahaaa jasne me nez to dojde, blondyna to vis

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:50
- Nahlásit

tak holky, kdo jdete cvičit ve čtvrtek, těším se naviděnou.

nels
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:50
- Nahlásit

younglady
ja verim,ze misa s petrem vybrali urcite super lidi aby je zastoupili. ja jsem ale takova pohodlna a strasne mi vyhovovalo,ze nas s nelsonem uz znali,vedeli jak a proc se ten pes chova tak a tak..a hlavne on je miloval, kdyz misa rekla "Nelsonkuu",tak se muj pes zacal plazit,vrtet a u toho si ocasem skoro vymlatil zuby

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:52
- Nahlásit

younglady
my taky zdravíme
Evik
my nejdem - je to moc brzo

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

nels
no ja mam pocit, ze Misa takhle pusobi na vsechny psi Ta moje potvurka ji taky miluje a k Petrovi se vzdy lisa do naruci jen co ho vidi
Ja vim, taky mam rada takovej svuj poradek, ale uz to bouzel sami nezvladali. Ale zas o to vic moznosti a veci ted na cvicaku je

shmoldie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

nels
vás jsme taky neviděli ani nepamatujem - akorát na nějakých fotkách od Pavli - jak se máte s Nelsonem?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání