| Autor |
Zpráva |
edita
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:36
- Nahlásit
ahojky,
zdravim vsechny. Prave jsme se vratili ze Spindlu, kde si Sara vyzkousela prirodni agility .) normalne jdeme po silnici, kde tece po strane potucek, Sara do nej vlezla a zmizela...tak tam jdem a tam 1,5m hluboka vyzdena dira a Sara nikde...takze ja na omdleni, pritel v klidu a ta mrcha projela trubkou, ktera tam vyvadi vodu pod silnici a pribehla z druhy strany silnice, jakoze se vubec nic nedeje takze si zacinam myslet, ze welššpringr je nornik ci co...nebo si jen hraje na abbynku
|
edita
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:38
- Nahlásit
aha...tak takhle jsem to poslat nechtele ehmmmm
no takze malinka je ted uplne unavena a spinkat bude asi tak 2 dny doufam .) chodili jsme denne skoro 20km a vcera jsme byli u kamosky, ktera ma velkej barak, na grilovani a Sara zacala strasne hlidat a nebyla schopna tam ani v noci poradne spinkat...proste cizi prostredi a hlidaci pud byly silnejsi nez unava...jo a zere nam hovna opice jedna, vubec nevime, co s tim...vyprask nepomohl
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:42
- Nahlásit
Orry
mrkla jsem na Tvé stránky. Máš je pěkné a hlavně pesánky. Orry je hezký a Rocky roztomiloučký. Mně se "raslíci" líbí, ale asi bych na jejich temperament neměla odvahu úplně mi stačí choďák co do střeštěnosti a temperamentu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:46
- Nahlásit
Evik
taky jsem mrkla..hafici moc pekni..taky jsi pekny zvireci blazen koukam
jinak s tema russellikama to neni zas tak hrozny, da se to
edita
mnoo hezka prihoda tak preju dloooouhy spanek
jinak s hovinkama je to tezky..rocky ma taky takovy tendence...pomaha jen byt rychlejsi nez on
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:02
- Nahlásit
edita
Ahojky, tak to jste si to koukam pekne uzili Verim, že nejvic ze vsech Sara S tema hovnama to mame to samy, Abby je zere kde muze, ale jen lidsky, psi ji smrdej
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:03
- Nahlásit
Evik
ja mam doma taky russella, fenku, a je to docela pohoda. temperamentni sice jen, ale kdyz ma clovek smysl pro humor, tak je to v pohodicce
http://www.abbyprt.wz.cz
|
edita
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:09
- Nahlásit
Orry
younglady
no tak to jsem rada, ze v tech hovinkach nejsme sami .)
Sara taky zasadne lidsky nebo asi i jinejch zviratek, tezko rict...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:42
- Nahlásit
edita
no ja vim urcite ze psi abbyne smrdi, ale treba kozi a konsky sou lahudka a i ty kocici smradlavy moc rada (proste na zabiti )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:48
- Nahlásit
edita
younglady
jj psi taky nezerem
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
Orry
jojo, jsem taky velký cvok do zvířat. Teď mám sice "jenom" 2 psy a morče, ale časem, až budeme s partnerem na svém, toho bude jistě víc
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 17:48
- Nahlásit
Evik
hehe tvoje zvířecí závislost se mi líbí já sem spíš pejskaří než celkem zvířecí, mám jen jednoho psa a podkana, ale chci ještě dalšího pesana!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:57
- Nahlásit
Je tu někdo další z HafBO???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:38
- Nahlásit
younglady
tak mi jsme tak jeste na pul hafbaci...ikdyz ted kvuli agi a casu to flakame
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:45
- Nahlásit
younglady
my stále Jdeš ve čtvrtek? Budeš "dirigovat" štěnda nebo cvičit v dospělácích? My jdem cvičit jako vždy do dospěláků. Už se těšíme.
Jinak zvířecí závislák jsem opravdu velký. Nejvíc jsem si vždycky lebedila u tety na statku mezi krávama, kozama, koňmi, kočkami, psy (slepice už tak nemusím , ale i třeba s kachnama byla sranda).... Teta už bohužel hospodářství zrušila, dobytek prodala, nedalo se to stíhat poté, co na to zůstala sama... Je to škoda.....No tak se realizuju alespoň mezi pejsky (které mám nejradši).
|
nels
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:07
- Nahlásit
Evik
ahojky,chtela jsem se te zeptat,jak to ze uz necvici misa ani petr konculovi? chtela jsem se s nelsonem po dlouhe dobe prihlasit a nikoho z tech cvicitelu neznam jinak jsme byli minuly tyden na agility a celkem p.del
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:09
- Nahlásit
ahoj hlasim se k hafbakukm
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:28
- Nahlásit
nels
ahojky, já myslím, že se teď Peter s Míšou věnují víc tomu individuálnímu výcviku. V sobotu jsem je potkala, zrovna z jednoho šli . Já už nějakou dobu chodím s Akoušem do dospěláků....po Petrovi je převzala Martina, je moc fajn, cvičí o pátcích i agility. Dále s dospěláky cvičí i Zuzka, která dělá i lovecký výcvik. Taky moc prima holka. Obě holky podle mě rozumí své práci, takže cvičitele myslím nemusíš řešit a klidně še přihlaš. Taky už bys šla do dospěláků, ne? Já chodím čtvrtky a soboty a teď zkoušíme i ty základy agility v pátek... zjišťuju, jestli to pejsu zaujme...
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:41
- Nahlásit
ahooj , tak já se taky hlásím k Hafbákům. My to ale nějak poslední dobou dost s Verčou nestíháme v 16 hodin nemůžem, to bych si musela brát skoro půldenní dovolenou a v sobotu to teďka bývá nějak hrozně pozdě. S Mikulášem ovšem počítáme.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
hele nevite nekdo vice info o te mikulasske???
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
shmoldie
ahoj Simčo Co bude na Mikuláše? Já jsem asi slepá, ale na stránkách HafBO jsem si ničeho o "mikulášské" nevšimla Jestli něco víš bližšího, tak plís písni jestli bude něco na Mikuláše, tak s Akoušem taky půjdeme
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
Evik
ahoj , nic bližšího nevím, ale minulý rok byl celodenní výlet, tak bych počítala taky s něčím takovým nebo nějakou podobnou akcí jako byla v září. I když je pravda, že u Míši s Petrem nikdy nevíš, co vymyslí - každopádně to bude určitě stát za to a moc se těšíme - 3.12. máme v kalendáři vyznačeno červeně a vykřičníkem (hory samozřejmě taky, jestli mi ta mrcha zase něco nezlomí)
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
Ahojky, my se chystáme v pátek také na agility - poprvé a moc se těšíme
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
muze mi nekdo prosim presne vysvetlit co se na tech hodinach agility delaaaaa, kdyz jeste nejsou prekazky k dispozici?? diky
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
jéé tam nejsou překážky? ani jedna?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:04 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Orry
hele pár překážek je na dolním place..páč mi přes ně skákaly teda já ne e ale Trinča
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Lesanka
no asi tak pred 14dny nebyli zadne..tak nevim..me zajima co PRESNE se tedy s pejsekem dela..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:06
- Nahlásit
sarax
me alca rikala ze prekazky prave nejsou..ze je to nejaka teorie ci co...
tak mi prave ted chodime normalka na agi cvicak
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
holky, kde je ted ten cvičák???
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:07 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Orry
co jsme byli v sobotu na hafbu...tak jsme skakali dole na tech konskej skockach... takze to je asi ono
jandula
je to v Řeporyjích-praha 5
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Jandula
http://www.hafbezobav.cz/clanek-2006082202-Cviceni -v-novem.html
Orry
mno takový provizorní tam sou..fakt...prostě jako pro koně..my agi neděláme,ale skákaly jsme tak a šlo to
|