| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:20
- Nahlásit
younglady
diky
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:21
- Nahlásit
Orry
jů no tak to by bylo super. Já tedy musím s překážkami opatrně, páč můj haf má DKK 3/3, ale problémy nemá, takže to praktikuju tak, že když se mu skákat chce, ať skáče.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
Orry
tak se uvidíme na cvičáku, já už musim jít, mám v práci školení takže tam musim, ale už se moc těšíme!! Papapapapa apac Orrymu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:24
- Nahlásit
Orry
a i Rockymu, ale toho zachvíli uvidíme
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:25
- Nahlásit
younglady
ja zas musim na FU neb sef je blbej
pacek
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:03
- Nahlásit
tak jsem se těšila, že zítra půjdu pomáhat na HafBO s tím novým cvičákem, ale mám smůlu...Včera jsem doma uklízela a nějak pitomě si hnula zády, že jsem "teď ráda, že žiju", mám nařízený klidový režim, ale do práce jsem musela, neb by u nás v kanclu nikdo jiný nebyl....jsem zvědavá, jak to přežiju
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:06
- Nahlásit
Evik
tak snad ti brzo bude lip...
vcera byl cvicak super...a rocky kupodivu poslouchal
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:30
- Nahlásit
Orry
rozhodla sem se ze zacnem chodit taky na ten cvicak....uz vim presne kde to bude po prestehovani....je to v reporyjich za oborou, kde je oslik, kteryho chodim krmit tak poskytnes mi naky info, co mam teda udelat kdyz chci zacit s tim cvicakem?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:36
- Nahlásit
nika00
musis se registrovat na www.hafbezobav.cz a postupovat podle instrukci
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:41
- Nahlásit
no tos mi poradila
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:45
- Nahlásit
nika00
nic vic pro to udelat nemusis cele se to ridi pres net..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:49
- Nahlásit
ja na tom netu nemuzu najit ten link na cvicak
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
svato to pro stenata je jen do 6mesicu veku...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:52
- Nahlásit
my se asi zaregistrujem na to hromadyn cviceni..to je v sobotu a utery.... mezi stenata se asi nebudem motat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 09:59
- Nahlásit
nika00
vychova a vycvik..tam najdes cvicak
do stenat chodi i psy pres rok...zalezi jak chces ty kdyztak zavolej na ten mobil a nebo napis jim email..oni ti poradi co je pro tebe nej
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:05
- Nahlásit
Orry
tak sem se uz zaregistrovala...a napsala email...tak uvidim co mi napisou :-D
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
nika00
je to tam fajn..uvidis..proste zadny rvani..drill nebo neco takovyho..vse tam je v klidu..pratelsky..a neni to hogofogo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:11
- Nahlásit
Orry
doufam ze sem pri tom prihlasovani nic nezmrsila
jinak urco to bude fajn a ma i fajn ceny a navic to budu mit kousek
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
nika00
jj ten kousek ti zavidim..my to mame pres pulku Prahy :-/
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:46
- Nahlásit
nika00
Štěňátka jsou tak do toho roka, do dospěláku se většinou chodí až kolem toho 10. 11. měsíce. Ale je to na tobě, my zůstaneme ve štěndech asi do toho roka
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:56
- Nahlásit
Evik
tak snad ti brzo bude lip...
Orrydíky za podporu, doufám, že se z toho přes víkend nějak vylížu.
Už se těším, až se bude cvičit v novém. Hlavně na ty případné překážky. Mám "gumovýho psa"...skáče moc rád. Taky jestli bude kladina, to by taky bylo prima. Tu taky pejsa miluje.
Mně se na HafBo právě taky líbí to, že to není žádný "hogofogo", ale prostě cvičíme s pejskama, děláme i různé kravinky, které se na "obyčejném" cvičáku nedělají, prostě v tomhle způsobu vyžití se psem jsem se fakt našla Končulovi jsou prima.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:18
- Nahlásit
Evik
jj presne tak..ja vim co je to "buzerace" od koni...takze tady jsem naprosto spokojena
co mas vlastne za pejsu a jak staryho??
younglady
no ja planuju mozna i dyl..jako treba Milo
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:26
- Nahlásit
Orry
co mas vlastne za pejsu a jak staryho??
no já mám na Tebe podobnou otázku Já mám chodského psa, je mu skoro 2,5 roku. Je to pošuk, ale za nic bych ho nevyměnila Ještě mám doma křížence CP s NO a HW, ale s tím na HafBO nechodím, protože ten pořádně poslouchá jenom přítele. Takže ten je spíš takový domácí hlídač, chodí s námi ven, na výlety, všude, kam to jde, ale na "cvičák" ne, protože zrovna nemiluje přítomnost cizích psů... jedinou výjimkou je jsou choďáci , jejichž i větší počet mu nevadí. Máme ho z útulku od května 2005 a je mu cca 8 let.
Jestli chceš vědět ještě víc, můžeš mrknout na mé stránky www.psistranky.wz.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:30
- Nahlásit
tak uz mam potvrzeny prihlaseni..akorat tam neni nikde volny misto...ale asi zkusime jit do stenat....chtela bych aby tam byla aspon orry nebo abby. abych aspon nekoho znala
abby je prihlasena na pristi sobotu, vid?
myslis ze by se udelalo jeste jedno misto i pro nas, do te doby?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:31
- Nahlásit
Orry
to ja ne, pak uz chci 100% nekam na ty agility
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:40
- Nahlásit
nika00
my v sobotu nejdeme tak kdyžtak můžeš jít za nás až se odhlásím, jdeme až v ten čtvrtek za 14 dní
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:42
- Nahlásit
Evik
na stranky mrknu, ja mam taky dva pejsky a to Orryho, s kterym taky na cvicak nechodim, protoze je mu uz 13, ale je to porad posuk..krizenec jezevcika se spicem a do skolky chodim s rockym...pulrocni stene jack russell teriera...vic taky najdes na nasich webovkach www.rocky.wbs.cz
nika00
musis to hodne sledovat..vetsinou se i misto uvolni..hlavne treba den predem nebo tak
younglady
mnoo ano...hned jak budou agility prejdem asi tam...nevim ale jestli budem pak jeste pokracovat ve vycviku
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:48
- Nahlásit
Orry
no my prave uz ve vyciku pokracovat nebudeme az budou agility, ale do te doby chci byt ve stenatkach
nika00
na konci nebo zacatku mesice se na net hazej nove kurzy a kdyz to nestihnes tak je to fakt dobre den predem a proste to pravidelne sledovat. Nebo muzes ten den kdy se cvici zavolat Mise Konculove, ono se totiz stava ze se lidi odhlasi v den cviceni po telefonu ale to uz na netu videt neni - prihlasovani a odhlasovani totiz konci 8 hodin pred cvicenim
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:49
- Nahlásit
younglady
no ja prave chtela jit s nekym znamym
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:50
- Nahlásit
nika00
no jo ale my bouzel tuhle sobotu nemuzeme tak hned jak bude dalsi sobota tak bysme mohli vyrazit
|