Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / výcvik pro pokročilé
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

5 stran téměř o ničem...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 22:02
- Nahlásit

brut
taky mám stahovák, ale na okrasu, ovčandě víc sluší a nekazí chlupy

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 22:37
- Nahlásit

Mucholabka

evina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 23:02
- Nahlásit

Mucholabka:jj taky se mi více líbíJá když už přepnu očko na stahování,tak na pár sekund v určité situaci(a jen vyjímečně)Mě osobně příliš nevyhovuje...vadí mi ta prodleva v cuknutí.Myslím,že to jde i bez něj...neodsuzuju ale lidi kteří ho používají občas na výcvik(ne na běžné nošení).

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 23:35
- Nahlásit

používám také řetízek, ale nepřipínám ho jako stahovák , psi milují vodu a to mi tenhle obojek přijde jako nejlepší. A abych neutekla od výcviku ,tak mlaďoch se dnes rozhodl, že tedy bude aport sbírat ze země sám, že mu ho nemusím podávat . Tedy on ho sbíral se země , ale jen když jsem mu ho někam dala,aby si pro něj došel, když seděl u mě a já mu dala na zem , tak nechtěl , ale stačilo abych do držela v ruce 1mm nad zemí a ohnul se a vzal si ho, tak teď už nemusím - tím se tedy chlubím, jasné ?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 11:09
- Nahlásit

mac1
Perfektnííííí !

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:59
- Nahlásit

mac1
když se chlubíš s aportem tak já taky
Altar začal nosit i klíče a to kov původně nechtěl vůbec vzít do huby

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 16:18
- Nahlásit

Ašopes začal nosit i aportovací činku a to původně nevzala nic mimo žrádla nebo psa

Včera mi spadla pudlice do potoka. Utíkala za kachnou, ale kachna letěla nahoru, pudlice se za ní dívala a zhučela do metrové díry a na jejím spodku byl potok-spíš stoka. Musela jsem si lehnout, chytit ji za chlupy a obloukem vyhodit, jinak ji teď hledám v Odře

evina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 21:46
- Nahlásit

Když už jste v tom chlubení...pes měl dnes přivolání i od hovínka

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 22:09
- Nahlásit

birma
Mucholabka
evina

Kanpe
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 22:20
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to je super, Ašopes vzal do tlamičky aportíček....
Je vidět že jste pilně trénovali, a příště si kousánkuje do figurantíčka.....

sirina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:13
- Nahlásit

evina
No to gratuluju! Jestliže je tohle diskuse pro pokročilé,tak si nedovedu představit diskus. fórum pro začátečníky, zřejmě by se jmenovalo: kuci,muci,puci.

davida
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:41
- Nahlásit

Kanpe
Zdravim te,jak bylo na vikendove party.Stopoval jsi,kousal ci poslouchal v tom vytrvalem desti Ja si bohuzel jeste nevydelal tolik penez na tve lekce ,za to jsem si uhnal neschopenku.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:13
- Nahlásit

davida
Nazdárek, zaplať Bůh za neschopenku !!
O víkendu jsem se věnoval kynologii jen teoreticky,neměl jsem odvahu jít na pole.....
No a jak bylo na soustředění figurantů, ulovil jsi nějakého šikulu ??

davida
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:48
- Nahlásit

Kanpe
Ne,ne.Bude to na tobe.Ale zadne teorie!!!!

evina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 21:02
- Nahlásit

sirina no možná záleží,zda jsou myšlení začátečníci pejsci nebo páníčciA jelikož můj pejsa začátečník je,tak každý malý pokrok je úspěch.

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 21:20
- Nahlásit

tak dneska už z toho aportu takovou radost nemám , mlaďoch se vynořil v lesáči ( v Praze) z boroviček a v tlamce bažanta - doufám že bez chřipky

evina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 21:27
- Nahlásit

mac1:no jestli jsi předtím toho bažanta i odhodil,tak super aport

brut
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 22:42
- Nahlásit

mac1
A měla jsi z něj - myslím z bažanta- večeři?
Máš velmi šikovného pejska, takhle se starat o paničku ,jen tak nějaký nezvládne.

burda 36
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:03
- Nahlásit

Mucholabka
brut
Nazdar lidičky tak jsem zase tu je vidět jak jsta tolerantní ke svému okolí nevíte proč ale odsuzujete stejné jako s výcvikem. bohužel jste se nic kloudného za ten týden nenaučili já mám omezený čas na net tak jen jednou týdně můžu reagovat na Vaše dotazy. Co se týče ostnáče tak jsem nikoho nepřesvěčoval aby ho používal jen jsem na něj upozornil jako na dobrou pomůcku.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:19
- Nahlásit

burda 36
A jaký je tvůj názor na el. obojek ?

burda 36
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:30
- Nahlásit

Kanpe
zrovna se mi dostalo CD od Dr.Reiser (doufám že jsem to dobře napsal jinak mě tu lidi ukamenují) a po schlédnutí jsem změnil názor na elektriku oni ho totiž používají trochu jinak než tady u nás.Já měl k elektrice negativní postoj ale tam to nejdřív zkoušeli na dětech(asi je nemaj rádi) tak že to bylo supr

Kanpe
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:51
- Nahlásit

burda 36
Je to pravda, když se el. obojek používá jak se používat má je to super věc. Jenže mnoho psovodů jej používá jako poslední možnost jak zlomit psa a to je veliká chyba. Nejhorší je když se el. obojek dostane do ruky necitlivého psovoda. Tam opravdu hrozí nenávratně zkažení psa.

burda 36
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:51
- Nahlásit

ira
Po přečtení této diskuse mám dojem, že jste zase skočili někomu na špek, že BURDA36 je zas jenom nějaký prudič a rýpal, který se snaží pár lidí tady rozeštvat. Další reality show tak jsem opravdu jak jiřikově vidění to snad nemůže napsat ani začátečník

Kanpe
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:52
- Nahlásit

burda 36
Ale !!! Mám první letošní stopu za sebou a : pes čuchat nezapoměl !!!

Kanpe
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:55
- Nahlásit

Musím už končít vyhánějí mě od PC.....

burda 36
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:55
- Nahlásit

Kanpe
e.obojek má 7 stupňů a oni používají jen 4 a to už je při obraně a ten psík je dost praštěnej ale to se nedá psát to se musí vidět opět zdůrazňuji nikomu nevnucuji jen se dělím o zkušenosti

evina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:29
- Nahlásit

zajímalo by mě,co to je umět el.obojek použít...Je na tom nějaká věda???Jak moc musí být psovod zkušený aby si na to mohl troufnout?Záleží na tom na co to použít nebo na správném načasování?Jinak na děti bych brala raději než-li chůvu(z primy)

burda 36
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:38
- Nahlásit

evina
mám už hodně skušeností a viděl jsem i hodně zkažených psů od ele. ale já to neumím používat tak to nebudu dělat ,zajímá mě to co neumím-pro mě to je zatím věda

evina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:53
- Nahlásit

burda 36 ředpokládám,že když si naprostý začátečník pořídí psa a k němu z neznalosti hned sáhne po elektrice,že ho patrně taky hned zkazí.Co ale např. člověk který používá na přivolání dlouhou šňůru,ví jak jí používat ale rozhodne se raději pro el. jako mnohem silnější podnět...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání