Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / výcvik pro pokročilé
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
ebag
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

Ebony

To jsi popsala naprosto přesně.. zrovna na tuhle ch.s. to sedí.

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:34
- Nahlásit

ebag
a Rexíka teď myslíš rexíka-výstaváka, nebo to je zas ironie

jinak takových CHS je víc

ebag
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:41
- Nahlásit

Ebony

rexíka - "rádobyvýstaváka"

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:53
- Nahlásit

ebag
a co máš vůbec za psa?

Barunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:46
- Nahlásit

Kdyz se tu bavite o ostnaci, cetli jste nekdo Stanovisko Ústřední komise pro ochranu zvířat k používání obojků s elektrickým výbojem, ostnatých obojků a stahovacích obojků bez mechanického omezení úplného zatažení smyčky u psů???
http://81.0.228.70/attachments/El_obojky.htm

jenda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:12
- Nahlásit

Tchor
Precti si Eise tam ams o stopach asi nejvic z bezne dostupny literatury. Pes chodi v pachovem gradientu nikoli po rozslapany pude. Ono na stopach 4 a vic hodim ti bude rozslapana puda k nicemu tam uz totiz skoro zadnej pach neni a jsou useky kde neni vubec a pes musi ze zkusenosti prijit nato kde ty zbytky hledat. Fakt nedelam IPO kde je vrchol hodinovy erko. Hodinu stara stopa je porat cerstva. Myslis ze by pes ktery se flaka by udelal ZPS2 na 94,90,86. Nebo byl schopnej projit 2h stopu na frekvenci pripadne na louce 12h? Tohle moje stara cuba zvladala a docela spolehlive.
Láďo tvou starou čubu znám a ta opravdu takhle nečuchala

Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 16:01
- Nahlásit

jenda
Cuchala. V dobe kdy jsem s ni delal hlavne stopy delala 12h stopy i ty dvojhodinovy v prostoru kde se mezi tim vencily desitky psu (v Praze na Vypichu). Ty vysledky ZPS2 ti klidne prekopiruju.

evina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:51
- Nahlásit

Barunka:dost zajímavé...použití stahovacího obojku(nebo ostnáče) je tedy větší zlo než-li elektrika(ale schválená)...Tak to teď někdo bude muset přejít na stopování s elektrikou!

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:19
- Nahlásit

evina
různých sloupů je cestou dost
a elektrika není škodlivá,moje dcera zkouší zda je zapnut ohradník u koní na bráchovi

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:27
- Nahlásit

sarax
A já zase jestli funguje ohradník u krav. Taková zamotaná stopovačka......

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:30
- Nahlásit

brut

Barunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:54
- Nahlásit

...použití stahovacího obojku(nebo ostnáče) je tedy větší zlo než-li elektrika
Taky me to zarazilo. Cetla jsem par studii z ruznich zemi, vetsinou delanych na policejnich psech, ve kterych se psalo o tom, kolik zraneni muze takovy stahovak zpusobit (od poraneni patere az po poskozeni oka - pry tim, jak se priskrti cevy na krku stoupa nitroocni tlak). Takze asi nejake opodstatneni to ma. Ja stahovak na sve psy pri vycviku ani mimo vycvik nepouzivam, vsichni maji nylonove obojky. Vyjimkou je vystavni kruh, kde pouzivam tenky retizek, protoze nylonove vystavni voditko se do srsti mota a blbe se na nem predvadi.
Takze me to docela stve, protoze si dokazu predstavit, ze se to nekdy objevi v propozicich a muzou se najit lide, kterym bude vadit, ze nekdo treba vyhral a pujdou zalovat...

Kanpe
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 09:02
- Nahlásit

Tchor
...Cuchala. V dobe kdy jsem s ni delal hlavne stopy delala 12h stopy i ty dvojhodinovy v prostoru kde se mezi tim vencily desitky psů...
Vždyť my víme........

dzejba
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

Barunka
ja pouzivam zasadne postroj,ale nedovedu si predstavit poustecky bez stahovaku.to pak musim psa prskrtit rukou.stejne tak doprovod,tam bych byl bez stahovaku v pr...

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

Barunka
Vybráno z NZŘ:
Článek 4. Výstroj psů, cvičební prostory, nářadí a pomůcky
Pro všechny druhy a stupně zkoušek se stanoví základní výstroj psa:
a) hladký řetízkový obojek, který není nastaven na stahování (nošení kožených a jiných obojků je zakázáno)

Barunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:23
- Nahlásit

Markét
Ano, o tom vim, ale tam je napsani, ze neni nastaven na stahovani, stanovisko se tyka stahovacích obojků bez mechanického omezení stahovani. Tj. hladky retizkovy obojek ktery je nastaven na stahovani...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:02
- Nahlásit

Se nás tu někdo akorát snaží nasrat...a zkušený pokročilý burda se raději někam zahrabal, aby se nemusel stydět před monitorem

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:21
- Nahlásit

Mucholabka
Taky čekám na odpověď od burdy, zatím nic, což o něčem svědčí.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:33
- Nahlásit

brut
Asi už pokročil a vidí, že jsme zaostalí nepoučitelní hulváti, kteří nejsou schopní použít ani ostnáč. O elektrice nemluvě.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:40
- Nahlásit

Vy pořád něco kritizujete a hlavně to čemu vůbec nerozumíte....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:45
- Nahlásit

Kanpe
Já jsem takový hajzl a tupec...ukamenujte mě, dávám se k dispozici.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:50 - Změnil/a: Kanpe
- Nahlásit

...Já jsem takový hajzl a tupec...
To jsem nikdy neřekl a kamenujete tady akorád Vy, každého kdo má jiný nazor. Nevím proč se to jmenuje Diskusní Fórum ??

dzejba
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:57
- Nahlásit

ja treba skrtak pouzivam a ve zkusenych rukach je to dobra pomucka..

Kanpe
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:05
- Nahlásit

Já škťák nepoužívám, ale když ti vyhovuje tak proč ne.
Ať si každý cvičí je jemu vyhovuje, myslím že všichni máme své psy rádi a žádným donucovacím prostředkem je zbytečně nemordujem !! Tak končím a vyrážím na víkend

Tchor
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:57 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Kanpe

Ať si každý cvičí je jemu vyhovuje, myslím že všichni máme své psy rádi a žádným donucovacím prostředkem je zbytečně nemordujem !!

Po dlouhy dobe s tebou plne souhlasim

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 23:25
- Nahlásit

Kanpe
Taky souhlasím. Ale proč jsi nás přesvědčoval o svém? Já taky používám stahovák , ale bez ostnů. V určíté chvíli je potřeba, ale nepřesvědčuji o tom druhé. A kde je burda? Ještě mi dluží odpověď, že by se bál ozvat?

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 23:29
- Nahlásit

brut
i to je možno poprudil,pošťoural a je fuč

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 00:05
- Nahlásit

sarax
Nějak nemám šťouraly ráda,teda pokud nejsou schopní své názory dotáhnout do konce. V tu chvíli musím konstatovat , že ač nepoužívám sprosté výrazy, tak tito "de.....é" si je zaslouží. Není na jiném názoru nic špatného, pokud se chovám normálně a komunikuju. Ale tobě to vysvětlovat nemusím, protože narozdíl od typu burda jsi normální.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 00:07
- Nahlásit

brut
ooo děkuju..zatím mi spíš fšichni říkají že jsem blázen....
ale ne že by mi to vadilo,už se těším až pojedete do Prahy

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 00:09
- Nahlásit

sarax
Taky se těšíme. Koukni na "bojový pes"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání