Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Retrívr nemá rád cvičení, poraďte :-(
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:49
- Nahlásit

ketty
v pohodě......

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

kejtlinjo jasne tak se treba nekde potkame osobne jestli chodis jako davidkovic na ty prochazky a pokecame myslim ze to si pak rozumet budem treba ii ja nevim treba uz sem te nekdy videla ale dlouho sme nikde nebyla s davidkovic a spol

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:57
- Nahlásit

ketty
já nechodím s davídkojc nejsem totiž z prahy a když jedu do prahy tak je vždy riziko, že se nevrátim, protože zabloudim

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

kejtlinjejdaaa to je mazec teda ..no hele ja sem taky schopna zabloudit vsude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

ketty
já občas zabloudím i v lesíku kam chodím asi 10let se psama, je fakt, že je tam hodně cest a cestiček ale po 10ti letech.
sem zabloudila i cestou z bulovky když jsem vezla kamarádku.

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:25
- Nahlásit

kejtlin jooo si muzem podat ruce v tom pripade
ja i pri cestovani perlim sem v urinevsi vystupni stanice praha mechulupy je hned za a ja misto toho dojedu do benesova ono to od a do je zradne v tom hlasaci pruvodci byl hodnej jela sem zadarmoo do benesova a zpet

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
...vzal si dva bráchy na doporučení chovatele (p. Kubeš, chs Vlčí luka, Vlčí step), který mu tvrdil, že rozdělit je, by jim zlomilo srdce.

jo tak proto to podobný chování, já mám taky z Vlčích luk Podobným obdobím jsem si taky prošla... jsme taky z Prahy, můžem dát někdy společnou prochajdu a probrat zkušenosti Přes internet to nemá cenu.

myslim, že je třeba se taky řídit svým instinktem a citem. Rady tady beru jen jako inspiraci a věřim si v tom, že podle reakcí pejsků poznám, co na ně a jaký přístup se vzhledem k jejich povaze a charakteru třeba nehodí.

A to je podle mne to nejdůležitější!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 18:01
- Nahlásit

Ančí a Žufrik

jsme taky z Prahy, můžem dát někdy společnou prochajdu a probrat zkušenosti Přes internet to nemá cenu

super, to můžem. My jsme z Průhonic. Jinak teď chodím s každým zvlášť na procházky a cvičíme. Rambík je strašně šikovný, hrozně se zlepšuje. Ale Rokánek mi furt stávkuje. chodíme na stopovačce, na přivolání tak v 80% přijde, ale je vidět, že strašně narad, někdy u toho dokonce i kňučí, asi abych pochopila, k jak hroznejm věcem ho nutim. Venku mě furt moc nevnímá, doma přitom zvládne všechny povely krásně. A teď si ještě vymyslel novou věc, doma kňučí nebo poštěkává, aby na sebe upoutal pozornost. Ignoruju to, ale je to peklo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
kdyžtak písni na zuzanarosakova@seznam.cz a můžem se domluvit.

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:53
- Nahlásit

zuzanarosakova tak sem zvedava jak vam to pujde a jestli bude nake zlepseni kdyz tady mu to tak hezky slooo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:27
- Nahlásit

ketty
no myslim, že se mu ta hodina s tebou dost líbila Když jsme přišli domů, vzali jsme Rambíka a šli jsme na procházku. Rokánek krásně poslouchal a bral si odměny. Rambík teda taky No a dneska Rokánek na procházce na zavolání taky docela hezky chodil (byli jsme na stopovačce), ale odměny nechtěl ale reagoval na mě víc než dřív, tak snad se to zlepšuje.... Ale Rambík mi nějak přestává žrát odměny jinak poslouchá hezky, reaguje na mě taky fajn, jen ty pamlsky najednou nechce Tak asi brzo přijedeme s Rambíkem

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak sou aaasii prezrani a uz je tepleji to pak taky psi zacnou min jiist na zimu se fudrujou ....ne to nemuzu rict co tim je a je i dobre odmeny menit a neni dulezite jestli si vemou atd odmenou ej i pohlazeni nemusi to byt pamlsek ...no sme rada ze to mohlo tak hlavne at to vydrzi a nejlepe kdyz to bude cimdal lepsi a jasne prijed kdykoliv

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:26
- Nahlásit

ketty
taky dávám pozor, aby mi Rambík "nezakazoval" mazlit se s Rokánkem. A myslim, že se Rokánek tím víc a radši mazlí. takže super no uvidíme, jak budou dělat dál klucííí

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:28
- Nahlásit

zuzanarosakova no super uvidime jak vam to pujde

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:04
- Nahlásit

ketty
no jooo, budem se snažííít ) Každopádně děkujééém

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání