Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pro Flyballisty
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 23 . 24 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 09:56
- Nahlásit

Helvan1
tak jsem se dovolala hlavnimu vycvikari a ten mi rekl ze dnes obrany nejsou...
(volala sem kamaradce ktera bydli v brandyse a rekla mi ze tam leje jak z konve)
takze dneska nic
chjooo...ja se tak tesila..

Helvan1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:09
- Nahlásit

nika00
Tak díky moc za info. Škoda! Tak snad příští neděli.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:14
- Nahlásit

želva
jooo jestli se někdy na takový ME dostanem tak vlajku beru

želva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:17
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no jak jako,prostě apon přijedeš fandit,ne ????

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:08
- Nahlásit

želva
no samozřejměěěěěěěě Ty jo ale doufám, že taky jednou okusíme nějaký ten turnaj ve flyballu ) stačil by jen miniturnajíček :-D

želva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:16
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
co jsem ti říkala na vychajdě,na jaře byste mohli vyběhnout

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:52
- Nahlásit

želva
jj já vim pamatuju si )) To by byla paráda, ted bude důležitý přechod na ten box a taky reakce na potkávání se se psama na dráze, to bude něco i když si myslim, že on fakt neregistruje nic jinýho než ten balon

Helvan1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:06
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
jo, ale takový balon v cizí tlamičce je taky dost zajímavá věc

Určitě se letos už na nějaký trunaj dostanete...

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:20
- Nahlásit

Helvan1
nika00
Tak doufám, že příští neděli už to bude, taky jsme se těšily

Helvan1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:22
- Nahlásit

Pavliii
My taky. . Zatím to vypadá, že by mohlo být hezky, ale uvidíme. A ještě ve čtvrtek jdeme na flyball, to bude Diázek šťastnej!!! Flyball miluje snad ze všeho nejvíc...

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:24
- Nahlásit

Helvan1
Jo, a vlastně jaké to bylo v tom Mělníce?

Helvan1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:36
- Nahlásit

Pavliii
Byla jsem tam v pátek odpoledne a byla jsem maximálně spokojená. Figurant se mnou nejdřív mluvil tak 30 minut a ptal se na různé situace, chování a vše možné o Diazovi. Pak jsme zkoušeli kousání na kůži a bylo to fajn. Říkal mi přesně co mám dělat, ne takový ten "telepatický" přístup některých cvičitelů. Ještě mi nabízel poslušnost v rámci obran, abychom nejezdili tak daleko jen kvůli obranám. Takže asi budeme muset oprášit některé povely. Jdu tento pátek, tak budu dál referovat.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:49
- Nahlásit

Helvan1
Tak to je super, docela bych občas chtěla kousat na jiného figuranta, tak až překonám svojí lenost budu vědět kam Ten náš figurant je v tomhle taky dobrej, že ti řekne, co máš dělat, a někdy ho fakt obdivuju, jakou má trpělivost, protože na mě se někdy musí fakt jako na debila

Helvan1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:13
- Nahlásit

Pavliii
Kdyby si se přiblížila k Brandýsu, tak tě můžu svézt... Určitě je dobré figuranty střídat a možná taky změnit prostředí. Aby si pejsek nezvykl jen na jedno místo kde kouše a všude jinde bude jako andílek

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:24
- Nahlásit

Určitě je dobré figuranty střídat a možná taky změnit prostředí. Aby si pejsek nezvykl jen na jedno místo kde kouše a všude jinde bude jako andílek
To já právě vím, jenom se dokopat...

Helvan1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:00
- Nahlásit

Pavliii
Tak snad zítra ty obrany vyjdou, co? Vypadá to, že bude pěkné počasí zítra

nika00
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 19:30
- Nahlásit

ahoj holky, my zitra kazdopadne jedem

Helvan1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:12
- Nahlásit

My taky jdeme.
Ve Staré Boleslavi je nebe naprosto bez mráčku. a pěknej mráz...

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:08
- Nahlásit

Helvan1
ahoj...tak zazitek z brandysa docela silnej teda.... hruza des...

hele kdyz jedete na ten trenink do kralup, to by si kluci mohli zabehat spolu, co myslis?
nebo tam bude jeste nejaky australak? myslim ze to je lepsi nez aby bezeli sami...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:13
- Nahlásit

nika00

copak jsi dělala v Brandýse? jela jsi "kousat"? piš piš piš

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:47
- Nahlásit

Jimmi
no jooo....chteli jsme kousat..minuly tyden jsem mluvila s tou hlavni pokladni bo co to je a tak rikala ze uplne v pohode mame prijet i kdyz nejsme cleni a ze si muzeme zakousat...no a ze akorat zaplatime 130,-
a protoze se minuly tyden obrany zrusili, jeli jsme ted v sobotu...
krom toho ze tam byl naprosty chaos a byli jsme predhazovani od jednoho ke druhymu tak des...
nejprve nam pan zrejme co to tam vede rekl, ze to je jen pro cleny, ale kdyz se dohodneme s figurantem tak ze neni problem aby nas treba na konci vzal...a at se zeptame primo jeho...

no pote co dorazil figurant, tak se ohanel tim, ze tohle je pozemek toho cvicaku a ze jako on o tom nerozhoduje a neni mozny aby na tom jejich pozemnku kousal nekdo kdo neni clenem..ze jako bysme se mohli treba domluvit a jit nekdy kousat na pole...ale ze prej dneska to ani omylem nehrozi...

no pripadala sem si tam jak hovinko
a jak rekla helvan...nebudeme se doprosovat jestli si muzem kousnout...
pche
odpoledne jsme nakonec stravili v lese...

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:49
- Nahlásit

nika00
docela drsný tedy

Helvan1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:04
- Nahlásit

nika00
Můžu ti říct, že mě pěkně naprdli. Už tam nikdy nevpáchnu

Na sobotu se těším a určitě si s vámi rádi zaběháme Myslím, že tam žádný ACD nebude a párový běh je vždycky větší sranda.

Helvan1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

nika00
Běháte s náhubkem při párovém běhu nebo bez?

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:08
- Nahlásit

želva
fakt pristup ze bych .....

Helvan1
jen doufam ze bude pekne pocasi aspon jako bylo ted v sobotu
jj nejenom ze to je vetsi sranda, ale myslim ze i pro psiska vetsi motivace a kdyz je pozorujes, tak vidis ze bezej uplne jinak sami a uplne jinak ve dvou...

Helvan1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:12
- Nahlásit

nika00
Tak to se budeme těšit! V polovičce března jedeme do Slavonic kde snad uděláme licenci a koncem března pojedeme na první závody do Kralup

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:16
- Nahlásit

Helvan1
Běháte s náhubkem při párovém běhu nebo bez?

to zalezi jak se domluvime s tim kdo bezi s nami...ale protoze jsou to vetsinou lidi, kteri nas neznaji a jimmyho vidi jen ve svetle v jakem se pred vami predvedl, tak vsichni voli moznost s nahubkem

jako jimmy se nerve....serval by se asi jen v pripade, pokud by jiny pes napadl primo jeho...pokud je u strapce prvni, tak si ho chrani jen tak ze vrci nebo se bezvyznamne ozene, ale to je v pohode pokud by dobehli s nejakym casovym rozdilem...pokud by dobehl jako druhy s vetsim rozdilem, tak zas v pohode, pac si je muzem korigovat tim ze je na strapec pustime nebo ne... pokud dobehnout soucasne, tak ho zajima jen strapec..bude delat akorat hodne revu..ale dokazu ho odervat v pohode bezel bez kose s par psama a bez problemu..navic je vykastrovanej, takze vetsina psu ho miluje jako fenku, tudiz se s nim neperou...

ale neni pro me problem kdyz ma kos...pokud by ses citila jistejsi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:23
- Nahlásit

nika00

hele, co se domlouváte! a já jsem vosk? jedu taky ne?! vypustíme je jako ruskou trojku

Helvan1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:24
- Nahlásit

nika00
My v tom coursingu nejsme ještě tak zběhlý a ještě neznám moc Diazovi rekace na kořist , ale když běžel s australákem, tak jedině s košíkem. Nejsem si jistá, jestli by Diaz nědělal nějaké "kraviny" v zápalu boje. Tak uvidíme na místě, jak se budou kluci tvářit

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:27
- Nahlásit

Jimmi
ty jedes ted v so na trenink? juu tak to je super... to by mohli bezet ve trech

Helvan1
ahaa... no tak v tom pripade asi radeji s kosem...jimmy se necha rad hecnout pokud ma ostrejsiho soupere..jako nikdy nesel natvrdo...ale nahoda je blbec...
vidim to tedy asi na kose..pred startem stejne prd pozname...tedy jimmy vypada pred startem jeste hur nez jak si ho videla ty

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 23 . 24 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání