| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 09:51
- Nahlásit
nika00
ahojky tak to ti teda nepovím, pročpak?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 09:59
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
noo prihlasila jsem jimmyho na zkousky a tam je potreba abysme byli cleny nejake organizace ktera je pod CMKU? a protoze se chystam pristi fly zaplatit clenstvi, tak sem myslela ze by se mi to mohlo hodit
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:10 - Změnil/a: Pavlina se smeckou
- Nahlásit
nika00
jo takhle, tak to jde určitě nějak zjistit, zeptáme se Jinak už taky budu platit členství, hned po první hodině vim že nás to bude bavit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:12
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ja to taky vedela..akorat se mi nechtelo nekdy v zari platit za rok, kdyz uz se chylil ke konci...
ale ted to rozjedem
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:14
- Nahlásit
nika00
Jasně, maj se tam na co těšiiiiiiiiiit, na ty naše balonkový torpééda Jinaak s tim odvozem, myslíš že to toho 24 pujdee
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:17
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jezis promin, cetla jsem tvuj vzkaz ale jeste jsem se nedohrabala k odpovedi...tel. ti poslu na mejla
no uz jsem to doma nadhodila...sice se nekonalo zadne nadseni (prej si poridime autobus ) ale myslim ze to klapne...jeste se musime dohodnout kde bysme vas nabrali...nejspis by to bylo na metru kobylisy nebo nekde na proseku, to musim presne jeste zjistit...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:19
- Nahlásit
nika00
oki já ti pošlu svůj telefon ) Hele Mikey je opravdu hodně skladnej neboj :-D Na kobylisy trefímeeee, tam to máme docela i za chvilku a Prosek, to nevim, to je taky na metru ?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:25
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no na prosek se jede busem z metra Palmovky...taky tam je naky novy metro...ale to asi jeste nefunguje
takze to vidim na ty kobylisy...jeste se musime domluvit se zelvou..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:29
- Nahlásit
nika00
dobře kobylisy jsou super se želvou se domluvíme, ta nesmí chybět )))) si moc hodná, já se tam prostě jinak nemám jak dostat, až to potom bude v letnanech tak už to nebude takový problém no
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 12:01
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
mas mejla
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:26
- Nahlásit
nika00
díky díky díky, si fakt hodná Snad nám výjde odvoz s tou holčinou se kterou jsem domluvená ale prostě už se na zítra mooc těšíme
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:44
- Nahlásit
nevis prosim te odkaz na eshop kde vyrabej ten postroj na flyball?
zobrazuje se mi ze je stranka chybna...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:05
- Nahlásit
hele já ho objednávala a je to už deset dní a stále nic juknu jestli se to zobrazuje a dám vědět ale mě ty kšírky prostě nepřišly ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:18
- Nahlásit
nika00
tak našla sem ti správnej odkaz, tak to zkus URL
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:24
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
dekuju
ale tohle jsou naky jednobarevny...
ja bych chtela reprezentativni a pro nas motivacni s ceskou vlajeckou
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:34
- Nahlásit
nika00
jej a ty tam nemají? Já zatim objednala jen v modré, sme teprve uplně na začátku Ale jak to tak vypadá tak se na mě pěkně vyprdli A nenecháváš tam tu vlaječku pak došívat? Pokud bys našla stránky kde přímo tyhle nabízejí, prosím o odkázeek
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:36
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no tyhle prave taky sije pani ze zeroDC a vim ze i marketa(jimmi) je ma na Jima...i s tou vlajeckou a taky jeste nikdy nezavodili a teprv nedavno se dostali do druzstva...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:39
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
sme teprve uplně na začátku
no hele...my zacali s flyballem v srpnu....a nechodili jsme ani pravidelne a uz zvlada celou drahu sam...takze jestli jste sikovni, tak budete zavodit ani nemrknes
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:47
- Nahlásit
nika00
no je fakt že pak to jde docela rychle )) No taky bych ráda ten co si psala ty ale zatim jsem na něj nenarazila, tak počkám jestli mi vůbec dojdou ty modrý a kdyžtak na ně vlaječku přišiju Uplně umělecké dílo by to bylo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:00
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
to verim
no je fakt že pak to jde docela rychle
to neni zas tak uplne pravda....neni to tak jednoduche jak to vypada..a kazdemu pejskovi to jde jinak...
co ja tam vidala slecnu s parsonem, tak ty zvladli skocit akorat jednu prekazku a co rikaly holky, tak slecna tam chodi snad rok a pul...mozna dyl...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:09
- Nahlásit
nika00
koukám, že má oblíbená řidička je plně obsazená
Jak se těšíte do Letňan? já už hrozně, Ctěnice jsou dobrý, ale tráva je tráva.
nika00
už jsi v duchu řešila, jestli pojedeš na fly nebo coursingovej tábor?
Já bych nejraději stihla oba
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:11
- Nahlásit
nika00
Tak já neřikáám, že to jde rychle každému Já už se psama dělám dlouho agility, takže spojení balonku s překážkama byl do této chvíle jen sen Majkýho a ted se mu splnil Jako on je opravdu blázínek, je naprosto nadšenej ) A po první hodině letět pro balon a pak všechny překážky zpátky mi příjde docela dobrý No sem zvědavá jak to pujde dál, jako může se stát že se prostě někde seknem a nákou dobu to nepude, stát se může cokoliv, ovšem jestli se to stane, bude to zásek na mojí straně, určitě na na straně psa
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:20 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Jimmi
no plne obsazena...tentokrat uz ale nebudu ridit ja, ale pritel, pac ja doufam ze zitra se zbavim myho auta....ale doufam, ze odvozy zustanou zajistene nam vsem
do letnan se tesim...alep ritel asi ne..pac budem od bahna..a to ho asi klepne pepka...
už jsi v duchu řešila, jestli pojedeš na fly nebo coursingovej tábor?
no popravde, ja uz nejsem clenem MSC, takze jestli nakej tabor porada prave msc, tak o nem nevim...resp jestli myslis vikendovku, tak pojedu na tu flyballovou
vikendovkuk planuju s msc ke konci roku v jesenikach s mistrakem slezska...tedy pokud na ans zbyde misto, kdyz nejsme cleni...
ale kdyz to tak vezmu, tak dostih beha ale fly musime pilovat, takze u me je volba asi jasna...a popravde spis budu pres vikend s jimmym makat nez pres vikend chlastat
pavlina
no tak to je dobrej...me to jimmy taky preskakal sam, sice ne hned na prvni hodine (na agility ho skocku fakt nebavily )
ale byla sem pripravena ho jen odchytit a kdyz to odskakal sam, tak sem tam stala jak tvrdy Y
a kdyz delame chyby tak sou to dycky chyby kvuli me
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:22
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nesmí se tvůj pes zaseknout na jiném psovi , páč poběžej ještě tři a v jednu chvilku si koukaj do huby ...to je asi větší problém, než že se naučí skákat přes překážky
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:24
- Nahlásit
Jimmi
tak to věřim no ale tohle všechno máme ještě před sebou, teprve nás tohle čeká, jak sem psala, jedem teprve po druhý jestli se někdy dostanem na uroven že si bude jednu chvíli koukat do huby s jinym psem, tak na to sem moc a moc zvědavá
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:25
- Nahlásit
Můžu jedině potvrdit, že zvládnout běhat dráhu samostatně bylo pro nás brnkačka. První zádrhel vznikl, když jsme začali běhat proti jiným psům. Běháme v družstvu zhruba od srpna a Diaz to řeší do dnešního dne . A ta pravá sranda začne, až se bude běhat na obou drahách ve stejnou dobu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:26
- Nahlásit
nika00
do letnan se tesim...alep ritel asi ne..pac budem od bahna..a to ho asi klepne pepka...
no třeba prdne céfka a zase jsi řidičkou
Proč nejsi členem? napiš mi mejlík, jinak já mám v kalendáři všechny fly akce, potom výstavy a potom coursing no a do toho jsem začala s Jimem!!! chodit na cvičák. On totiž chodí andík soptík s Lucinkou, tak abychom se při čekání nenudili, jsme ve štěňatech
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:27
- Nahlásit
Helvan1
ahojky, díky za info na stránkách, už jsem přihlášená v Kralupech i na závody někdy v březnu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:28
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
až se ti to splní, budeš nadšená , no asi jako po bezchybným kole v agi
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 15:29
- Nahlásit
Jimmi
nooooooo to já se asi pak rozpláču ale na to si ještě s majkem počkáme taak jdu venčiiiit, takže se tu zatim mějte a já se zas objevim
|