| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:38
- Nahlásit
nika00
Pošly to klidně na PCourtonova@gmail.com mám to uuuplně prázdný A klidně i náký ty fotečky )))) Ty jo spolu v družstvu, by sme byli sehranýýýýý, děkuju za pochvalu, Majka to fakt děsně baví, ale do Jima máme ještě nákou cestu ))) To je šikulka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:49
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ok, za chvilku to odeslu...
ted tu mam asi jen ty videjka, pze jsem to narychlo stahovala dnes rano nez jsem odesla do prace (vcera vecer jsem se uz na nic nezmohla)
ale co sem tak zbezne koukala na fotky, tak sou spis rozmazany
neblbni, Majk je za chvili tam, kde jsme my...
hlavne jsem zvedava, jak bydou kluci, hlavne Jimmy ragovat na ten strileci box...
no ale myslim ze nic nemuze bejt horsi nez kdyz panicka hazi micek..a micek leti do stropu jizdarny
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:51
- Nahlásit
nika00
noooooooooo to bylo fakt pěknýýýýýýýýýýýýýýýýý Střílecí box, to nás čeká jo Já myslela že nás čeká ten víc normální box, odkud si ten pejsek bere balonek sám, jako Majk umí chytat balon ale tohle by na mě byla zrada
Tak já vezmu foták příště znova a já budu fotit, protože foták je to dobrej a vy si vezmete na starost videjka, takhle hezky si to rozdělíme
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:58
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
vid....ja se dycky za sebe tak stydim
no nevim jestli ten druhej box je vic normalni....ale me se libi vic ten na kterym behame ted...
pak nas ceka takovej ten nizkej..ale ten funguje tak, ze kdyz pes seslapne tu desku, tak z ty dirky to ten tenisak vystreli a on ho musi chytit..
jj vezmi fotak...ty se zrcadlovkou urco budes mit supr fotky...me to ten muj nak nezvlada (teda spis ja ho nezvladam nejak ovladat )
jako videa sou celkem dobry a pouzitelny...ale pohyb mi to na fotce proste nezachyti..
uz ti odesel mejlik
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:01
- Nahlásit
nika00
Super, videjka došly ) Děkujuuu a ty fotečky, ,klidně sem s nima Příště budem fotit jako o život Ty jo, tak to sem na ten box zvědavá jako Tenhle co máme ted se mi taky líbí, ten zvládáme v poho
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:06
- Nahlásit
nika00
já cíí takýýý videóóóó
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:06
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ostatni fotky mam jeste doma...takze ti je poslu nejspis zitra
ty joo..ja uz se zase tesim na priste
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:08
- Nahlásit
nika00
tak ju, zítra stačí Jááá už se taky těšim, to zas bude doba než těch 14 dní uteče
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:08
- Nahlásit
Jimmi
s tebou musime udelat naky novy...pac vsechny ty stary vcetne vsech mejch fotek se smazali pac se pos... pocitac
ani mi to nepripominej..se mi chtelo uplne brecet, pac pulku z toho vseho sem nemela vubec zalohovanou
krom toho se mi povedlo smazat si fotky v galerii na strankach..chjoo..
takze zacneme znova a neboj...natocime, vyfotime
mozna bych se mohla stavit na vasi lekci a dokumentovat...
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:25
- Nahlásit
nika00
Nás taky, nás taky, nás taky, . Prosííííím o nějaké pěkné akční fotky Diázka pro web. Nás taky, nás taky, nás taky. . Uvedu tě jako našeho psího fotografa )))
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:29
- Nahlásit
Helvan1
tak s vami bysme prozatim mohli zacit v ne na obranach
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:39
- Nahlásit
nika00
Ano, ano, ano. Ježiši, to se musím alespoň učesat .
To budu strašně ráda!!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:57
- Nahlásit
Helvan1
no a zadny teplaky, pekne sukynku a lodicky...at ty fotky nejak vypadaj
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:06
- Nahlásit
No tak to každopádně. Ještě jsem si říkala, že bych to vylepšila řádným makeupem a nějakým pěkným účesem. Jo a lodičky pod 15cm podpatek nejdou. Jen doufám, že mě někdo vysvobodí až se zapíchnu do země a neudělám ani krok.
Jakým foťáčkem fotíš?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:27
- Nahlásit
nika00
Taak písla sem na to ZERO DC a dneska jim budu posílat míry na ty kšírky co se nám tak líbííííííííííí )
Pro ostatní, kdyby byl někdo kdo jezdí do začátečníků a pokročilých tak mám Pentaxe digitální zrcadlovku, fotit mě baví takže klidně taky udělám náký fotečky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:40
- Nahlásit
Helvan1
to budes mit jak kopacky, aspon neuklouznes a kdyby ses nahodou zaborila, tak te vytahnem jerabem
jinak fotim sonakem dsc H2...je to digital anavic sem jeste nepochytila vsechny jeho vymozenosti, takze fotky v pohybu jesteza blbyho osvetleni nak nezvladam
Pavlina se smeckou
a tys jim pisla primo ze chces ty reprezentativni prouzkaty s vlajeckou?
jezis ja neumim jimmyho zmerit..nejradsi bych to zkusila...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:43
- Nahlásit
nika00
Jj je to jednoduchý, změříš mu krk, hrudník v nejširším místě a zádíčka od kohoutku ke kořenu ocásku, tyhle míry jim napíšeš a napíšeš jaký chceš barvy, kolik vlaječek a kde je chceš umístěný Já teda jsem pro klasickou tricoloru a vlaječky tři, jednu na prsou a dvě po stranách
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:47
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
vlajecky chci vsude..jednu vedle druhy
hele k cemu je mira od kohoutku k ocasu?
a krk mam merit kde??
hele a dala si presny miry nebo si to uz namerila s nejakou vuli? bo si tu vuli ona usije tak nejak sama podle presnych mir?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:47
- Nahlásit
nika00
s tebou musime udelat naky novy...pac vsechny ty stary vcetne vsech mejch fotek se smazali pac se pos... pocitac to vůbec nevadí, aspoň budu nachystaná jakoHelvan1
Pavlina se smeckou
klidně přijeď i do družstev
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:49
- Nahlásit
Jimmi
To jde těžko, mám čtyři psi a sem ráda že ted zvládám jednou za 14 dnů Ale brzo bude líp, už začínám pověřovat rodinku hlídáním zbylých tří strakatců, musim je nechat at si zvyknou a pak začnou hlídat častěji
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:49
- Nahlásit
nika00
ona ti tam nějakou vůli dá, já musela Jimovi zastřihávat pod břichem celkem dlouhý zbytek
jinak dost dobře se za ně pes drží a není v nich moc ukšírovaný
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:53
- Nahlásit
nika00
vlaječky všude neeeee to bude přeplácanýýýýýýýý K čemu je ta míra to nevim, ale když jí chtějí tak jim to zašlu určitě tam bude mít něco navíc neboj, uplně přesně to nešijou ))
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:08
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
to byl ftip :d
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:09
- Nahlásit
nika00
Já viiim Ale můžem jim nechat ušít oblečky hele vždy po tréninku aby nezmrzli tak obleček v barvách vlajky, to by bylo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:14
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ty joooo....
me staci ze sem jimmymu koupila zimni bundu vypada v ni jak lyzar...
no hele ale takovej oblek celej jako velka vlajka :d
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:19
- Nahlásit
nika00
já mám na Majka jen ten černej s kožíškem, zas v něm vypadá jako gestapo Nooo jako frajeři by psiska přicházeli k dráze, jedna větší a jedna menší česká vlajka
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 19:25
- Nahlásit
nika00
myslíš že až budeš mít čásek, že mi pošleš ty fotečkyyyy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 08:42
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nika00
holky vy nejste normální
no každopádně na ME si každej namalujem na tváře vlajku
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 09:26
- Nahlásit
holky nevite jestli se budou konat ty obrany v tomhle pocasi?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 09:53
- Nahlásit
nika00
Zatím pouze poprchává, takže si myslím, že by to mohlo být...
|