Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pro Flyballisty
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . >>
Autor Zpráva
Helvan1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 07:56
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
My jsme přihlášený na závod v Kralupech, takže tě můžu vzít. Jen doufám, že se dostaneme do Slavětína (že se opět nezmrzačí Diaz jak má ve zvyku dost parvidelně) a vyřídíme licenci.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:10
- Nahlásit

Helvan1
To by bylo skvělý, jen který je to datum prosííííím, sem to tu nenašla

Helvan1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:13
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
29.3. v sobotu. V neděli jsou chrti, kříženci a psi bez PP.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

Helvan1
no Majk je kříženec

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:03
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
ale tohle rozdeleni plati pro zavod...
treninky jsou po oba dny

Helvan1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:07
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Aháááá, tak to budete běhat v neděli. My běháme v sobotu . Tak to ti asi nepomůžu, co?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:08
- Nahlásit

Helvan1
to asi ne noooooooo, to nevadí Mám i bígliny, ale obávám se že ty by to nebavilo, nejvíc akční je u nás jen ten Majk Bígliny baví akorát agilitky a vejletíky

Helvan1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:20
- Nahlásit

nika00
včera doplnili Jírovic ještě další fotky do 7. části. A hádej kdo tam běží fotky 4476 - 4525

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:34
- Nahlásit

Helvan1
juu ja myslela ze nas uz nefotil..no parada...jimmy uz bezel z posledniho tazeni

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:59
- Nahlásit

Helvan1
nechci kritizovat mistra, ale neprijdou ti ty fotky nejake tmave??

Helvan1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:02
- Nahlásit

nika00
jj, ty co jsem si zatím stáhla z webu jsem zesvětlovala... Objednala jsem si originály fotek na CD, tak uvidíme jestli to nebyl problém komprimace. Ono to tmavé pozadí na webu tomu taky moc nepřidá.

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:11
- Nahlásit

Helvan1
a v cem to zesvetlujes? ja to asi neumim..kdyz zesvetluju, tak se mi zesvetli uplne vsechno a pak je to zas moc svetly :.-))) ale ja kdyz uz neco upravuju, tak ve photoshopu..ale moc v nem jeste neumim...

to ja asi ani originaly nepotrebuju...rozdil je jen v rozliseni, ne?nam na stranky staci asi takhle maly...i kdyz-me se libi jimmyho fotka z prvniho behu s trinity...je uplne roztazenou pres celou fotku, a tu bych si mozna nechala udelat velikou na jimmyho policku slavy
hele a kolik stoji ty fotky v originalu? teda jestli to neni tajny...no i kdyz asi jo, kdyz to jira na webu nepise...kdyztak mi to poslu do mejla

Helvan1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:16
- Nahlásit

nika00
Já dělám většinou v Corellu. Ta fotka může být v původním rozlišení lepší než zkomprimovaná. Otázkou je v čem se zmenšovala. Jinak velký fotky jsou dobré třeba na ořez nebo na nějakou zvětšeninu, které možná nějaké udělám

Helvan1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:19
- Nahlásit

Ceník máš v mailu...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:35
- Nahlásit

Ahoooooj jako Veru taky si ráda že mám tak užasnou pamět a už sem vyfotila toho Majka? Bude asi rychlejší když kšírky uvidíš zítra osobně Tedy pokud pojedem, zatím nemáme s kym

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:43
- Nahlásit

ahoj, chystas se dneska?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

nika00

Kuk babo, tak kdypak se spolu uvidíme?, už abychom se zase scházeli všichni na cvičáku

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:05
- Nahlásit

Jimmi
noo..to je des ted ty nase aktivity..prd delame, jen se valime...pocasi des

Helvan1
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:09
- Nahlásit

My se taky furt jenom válíme. Drápek máme zdravej teprve pár dní a zase pro změnu stojí počasí za ho... Už se strašně těšíme na flyball a coursing příští víkend!!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:17
- Nahlásit

nika00
Ahojky jedem jedem, doufám že vy taky!

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:30
- Nahlásit

Helvan1
tak aspon ze nozka je uz dobra
tak to se na coursingu uvidime

Pavlina se smeckou
jj jedem..i kdyz mam zas ten den blbec jak minule..a nic se mi nechce.. chjo

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 23:19
- Nahlásit

nika00
Noooo tak sice krapítko později za to ste váleli, jste pašáááci

nika00
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:13
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no na ty cesta ktera tam vede z letnan byla zacpa tak sme jeste narychlo jeli na tu druhou pres kbely...
uff...
nooo ale moc sme teda nevaleli..jimmy pri odbehach behal vedle prekazek...to je prej nejnovejsi hit, co ted vymyslel
no ale jinak ted box mu sel, noo

nika00
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
myslim ze Majky pujde co nevidet taky na box

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:57
- Nahlásit

nika00
nooooo Jimmi prostě musí ukázat, že zná ty pravý fígly pro flyball Jj šel mu parádně Nooooo já ted se ted musim naučit zrychlovat majka když se vrací od shootu, takže ted nosim ven dva balonky a když čapne jeden balonek tak už ho lákám na druhej a běžim, no vzhledem k tomu, že sem pěkně nachlazená, de to trošku stuha ale pude to A ještě zlepšujem otočku, ale boxu se určitě dočkáme

Helvan1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 19:37
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Dávej si pozor, aby se ti nenaučil pouštět balonek předčasně s vidinou toho druhého. Já můžu vytáhnout balonek až když je Diaz za cílovou čárou, jinak okamžitě pustí ten co nese zpátky. Je to docela fuška zkoordinovat pohyby, abych ho nevytahla moc pozdě nebo moc brzo, křičet u toho a ještě běžet. Chlap by to určitě nezvládl

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 19:50
- Nahlásit

Helvan1
samozřejmě že by to chlap nezvládl!! Já to dneska zkoušela a jako upřímně, nevim jestli vůbec vnímá, že mám v ruce jinej balonek vlastně sem byla v parku za uplnýho vola, lidi stáli a koukali, jak psovi házim balon, pak z kapsy tahám druhej a volám a křičim a utíkám pryč

Helvan1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 20:16
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Myslím, že flyball obecně není nic reprezentativního. Pro nezasvěcené (většina obyvatelstva vč. příbuzných a přátel) můžeme my flíbólisti vypadat jako magoři. Hlavně to "hlasové motivování"...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 20:33
- Nahlásit

Helvan1
No já právě do ted moc hlasitě nemotivovala, přišlo mi to takový hloupý ale dneska v parku sem se fakt vodvázala, nedivim se, že sem měla publikum

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 20:43 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Helvan1

máš už spolujezdce do Kralup na coursing? já budu asi bez odvozu, páč mám kamarády s křížencema viz nika00, tak jestli se do té doby nic nezmění, uvidíme se ve Slavětíně

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání