| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:56
- Nahlásit
brezen2008
no a jak vám to jde?
aprílově
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:09
- Nahlásit
nika00
tak vidíš, my běháme už od loňského dubna a to docela pravidelně. Dej tomu čas. Však on bude dobrej.
A Diaz zase tak úžasně neběhá. Je rychlej, ale pořád řeší ostatní psy, takže může běhat jedině poslední a stejně jsem vždycky na trní co zase vymyslí. Když střídáme, musím ho vždycky "vhodit" do dráhy co nejblíže startovní čáře, aby náhodou nevzal roha za vracejícím se psem. Je to škoda, protože mu nedávám možnost pořádně nabrat rychlost (běháme ze 6ti metrů a optimální by bylo tak 11) A to ještě uvidíme jak to bude na dvou drahách Myslím, že ještě tak rok, abych mohla tvrdit, že už je připravený...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
Helvan1
no jo..ale co sem na vas koukala, tak bezi fakt paradne..sice poocku sleduje nenapadne svy psi sousedy ale je to velkej pasak...me zas prave jimmy na draze nebeha vubec rychle..nevim proc, kdyz je jinak rychlej jak magor... nooo a co se tyka vzdalenostii..ja si zas nemuzu dovolit jimmyho vypustit z vetsi dalky, pac by vymyslel ze kolem prekazek je to lepsi...
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:27
- Nahlásit
nika00
neboj, až dostane pořádně dostane dráhu do krve, pak bude jen a jen nabírat na rychlosti, uvidíš. Nejdřív si musí zautomatizovat pohyby. Diaz to občas taky šmikne mimo, protože občas nevytočí včas na boxu. Otázkou taky je, jakou roli v tom hrají stíny a umělé osvětlení jako takové...
Každopádně, si tréninky pořádně užívej, já myslím, že závody nejsou to hlavní, ale abyste se oba pořádně vyběhali a zaměstnali se. Závody jsou akorát nervy
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:54
- Nahlásit
Helvan1
ja vim...dyz ja bych chtela aby byl dobrej sem takova nenarocna matka
ale je fakt ze kdyz uz je tma, tak jimmy je nejistej i kdyz jdeme jen tak po draze...je to takovej poseroutka..prd vidi
no ale abych to nesvadela na svetlo..jimmous si to vesele striha vedle drahy uz v 7odpo kdy je jeste svetlo jinak ja si to uzivam..i jimmy...jen me to mrzi kdyz vim, ze to umi a pak kravi..
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:06
- Nahlásit
nika00
tebe bych chtěla mít za matku, fakt. Se ti děti zhroutěj
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:59
- Nahlásit
začíná mě bolet břicho a nějak často chodím na WC ,
zbaleno nemám nic ani seznam budu balit asi ráno před odjezdem
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 20:18
- Nahlásit
Jimmi
já se ještě musím naučit terminologii v angličtině . Taky jsem mírně nervozní a ještě to vstávání
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 22:31
- Nahlásit
Helvan1
hlavně!, ale startovní pokřik nezapomeň v češtině proboha! nebo diaz umí engliš?
letíš dneska někam?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit
Už nikam neletím, spálili mi koště
Původně jsme měli mít u nás doma grilovačku, ale Pavel je nemocnej, takže jsem pěkně polehávala na gauči a užívala si volného večera
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit
holky, budem vam drzet palce
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 14:04
- Nahlásit
nika00
díky Niko, budeme to potřebovat... Hned v pondělí budeme referovat jak to vše dopadlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit
Helvan1
Jimmi
budeme držet palce, tak klukům vysvětlete, že se mají snažit
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit
brut
a jak se to prosím tebe dělá??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 17:04
- Nahlásit
Helvan1
musíš jim šeptat do ouška a dávat pozor, aby správně pochopili, co jim říkáš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:32
- Nahlásit
držím všem palečky a dejte vědět jak jste dopadli
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:47
- Nahlásit
brut
Aháá Takovej zaříkávač psů...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
jak jste dopadli????????????????????
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit
brezen2008
Nazdárek, bylo to super! Sice jsme skončili na 3. místě, ale všichni jsme si to dokonale užili Mělo to spád, pěkně jsme si všichni zaběhali a počasí vyšlo parádně. Musím Diázka veřejně pochválit, protože nezkazil jedinej běh a tvářil se jak profík. Alex a Lamička taky nezklamaly, vše vyběhaly na jedničku. Noe na začátku dělala trochu drahoty a pořád se cpala na druhou dráhu, ale to se zlěpšilo výměnou dráhy. Jim taky občas běžel mimo, ale celkově byl v pohodě. No a Endy, jemu to prostě včera nějak nesedlo. Furt ne a ne běžet na dráhu, prostě se mu nechtělo. Nakonec jsme ho dali odpočívat a běhali jsme na nejvyšší překážky, ale psiska to zvládli. Celkové výsledky budou jistě na webu eagers cupu co nevidět. Moc si je nepamatuju...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:17
- Nahlásit
Helvan1
a kdo spončil na tom 3 místě? HT Panterové?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit
brezen2008
jj, hop trop panthers (to jsme my )
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:59
- Nahlásit
Helvan1
božžííííííííííííííííííííííííííí
skvělííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííí
TOŽ VÁM GRATULUJI
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit
brezen2008
Počkej, počkej, skončili jsme 3., ale v naší divizi. To znamená 3. místo, ale ze 4 družstev To myslím, že zase tak skvělý není... Ale byl to náš první závod a my jsme všechno začátečníci... Měli jsme nejlepší časy, ale málokterý se nám počítal, protože někteří pejsci běhali mimo dráhu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:36
- Nahlásit
Helvan1
no to neva,hlavně že jste ti 3 tííííííííííííííííí
já na flyball nechodím kvuli sluchu,bo bych měla snad na konci roku postoupit operaci levého ucha
takže já vás stěží sliším na 4 metry
ale proto má vo to větší radost
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
brezen2008
Tak hodně štěstí a ať ti to dopbře dopadne. Jestliže máš problémy se sluchem, flyball by mohl být právě ten sport pro tebe. Já sice hluchá nejsem, ale asi brzo budu. Takového řevu a štěkání už jsem dlouho neslyšela. A když ti ten tvůj štěká přímo do ucha, není nic lepšího
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 16:28
- Nahlásit
Helvan1
Jak to, že to není super, náááhodou sem se bála, že pojedem jako poslední, nebo nedejbože bez jediného bodu.
Když ti naši závisláci běží dobře, tak jsou rychlíci, jenom ještě kdyby vždycky běhali v dráze
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:53
- Nahlásit
Jimmi
určitě je to super! Já jsem spokojená
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:22
- Nahlásit
teeeda tak to vam gratulujuuuu!!
a kdo vyhral?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:08
- Nahlásit
nika00
a víš, že nevim? myslim že v naší divizi nějaká Alea, asi Alea naděje, oni jsou ještě Alea junior a Alea XXXL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:55
- Nahlásit
Jimmi
Helvan1
tak tu gratulaci musím dát ještě sem....... moooooc gratulujeme
Jen příště musíte zaříkávat všichni a nejen půlka
|