Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pro Flyballisty
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 23 . 24 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:31
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

rozpláčeš a budeš budeš seřvána, co brečíš a jak si to představuješ svým brekem to svýmu úžasnýmu psovi kazit!!!

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:32 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no hele, kdyz to jimmy zabehl cely sam od sebe, nebo pri coursingu vyhral, chtelo se mi brecet
nejsme my blazni?
Jimmi
pisnu ti

jinak souhlasim s jimmi...
ja jednou se psem bezela tak lazo plazo...a bylo mi vynadano, ze jestli takhle hodlam behat, tak at radsi nechodim....

Helvan1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:34
- Nahlásit

Jimmi
Bezva, alespoň tam nebudu sama. Ještě bude Brut. Raději se, ale nebudu těšit, protože už jsem byla 2x přihlášená na coursing a vždycky byl Diaz neschopen běhu

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:37
- Nahlásit

Jimmi
ja na tebe nemam email

Helvan1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:37
- Nahlásit

Jo a co se týče agi, tak se obávám, že končíme. V posledních hodinách předváděl Diaz takový šou, že s tím asi praštím. Obávám se, že ho agility taky moc nebaví. Dělá vyloženě naschváli a chová se jak rozmazlenej fracek.
V pátek jdeme zkoušet obrany. To si myslím, že ho bude určo bavit. Není moc taktik, ale raději běhá střemhlav kamkoliv...

Helvan1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:38
- Nahlásit

sorry, naschvály, y,y,

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:40 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

nika00

hele já mám stránky a tam je ouplně fšecko, úplně veřejně takže poprvé a naposled
m_kroupova@seznam.cz

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 16:55
- Nahlásit

Jimmi
Noo tak to by bylo dobrý, bejt štastná že se konečně zadařilo a ještě dostat sprda Ne jako bude to trvat, agi taky trvaly ale tam je fakt chyba ve mě, já toho psa neztíhám

nika00
Nooo blázni teda určitě smeeeeee

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:34
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

tak to si další, co nestíhá svému pošukovi? no neboj však ti na flyi taky proženou perka
tedy nevím jak Nika, ale já běhala ze začátku jako blázen, umého psa chvilku trvá než všechno pochopí, ale nějak mu to docvaklo a teď už jede

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:35
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

jo a nezapomeň tvému psovi jde VŠECHNO! a JE SUPER, ale ty?!!
no neboj, si tady děláme legraci

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:47
- Nahlásit

Jimmi
jo to teda neztíhám Jj já taky běhala na první hodině a to sem myslela jak se z toho vykroutim a samozřejmě sem tam měla chyby který na agilitách jako chyby nejsou A jako legraci, ono na tom něco je hele protože vždycky to zkonim vážně já

Pavliii
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:23
- Nahlásit

Helvan1
V pátek jdeme zkoušet obrany. To si myslím, že ho bude určo bavit. Není moc taktik, ale raději běhá střemhlav kamkoliv...
A nejdete je zkoušet taky v neděli do Brandýsa?

Helvan1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 07:07
- Nahlásit

Pavliii
Jdeme V pátek jedu do Mělníka (Psí škola Mimi, mám na ně dobré doporučení) a pak chci v neděli zkusit Brandýs. Chodíš tam?? Je to dobré? A nejseš třeba náhodou z Boleslavi
P.S. Na webu budu až zítra...

želva
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 07:22
- Nahlásit

tak já dnes nedorazím,možná až příští tejden,ale už bych měla....

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 09:09
- Nahlásit

Helvan1
Pavliii
holky jak je v tom brandyse? a kde to tam je? a za kolik? staci kdyz tam prijdem a zaplatime na miste tu lekci nebo se musi platit clenstvi na delsi dobu?
taky bychom to tam jeli zkusit

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:51
- Nahlásit

Helvan1
Tak to se tam snad uvidíme - mám taky plesniváka, ale beauceronku Jezdí nám tam super figurant, myslím, že docela umí i s neovčouny a Brixina ho miluje
Myslím, že jsem vás párkrát viděla cestou na cvičák (jestli teda v Brandýse není další modrý australák) a jinak jsme ze Kbel, takže to je kousek
nika00
Upřímně, já tam chodím kvůli obranám, na poslušnosti a stopách jsem už dlooouho nebyla, protože tam v podstatě stejně nebyl nikdo, kdo by něco poradil, takže to si cvičíme sami. Teď by to snad mělo být lepší, ale fakt nevím.
Musíš si zaplatit členství 1000 + 600 za rok.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:59
- Nahlásit

želva

tedy ty na nás kašleš to je hrozný, kde pořád jsi?

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 11:07
- Nahlásit

Pavliii
aha...a kdyz bych si to chtela jen vyzkouset jestli by nam to vyhovovalo...tak to nejde zaplatit si jen tu hodinu?!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 11:46
- Nahlásit

nika00
Jo takhle, no tak to určitě, to nebudeš ani nic platit. Cvičí se v neděli tak od 10.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 11:53
- Nahlásit

Pavliii
od 10?? ja cetla ze obrany jsou od 13...
chceme zkusit obrany...

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:00
- Nahlásit

nika00
Jo ahá, já celou dobu myslela, že se ptáš na poslušnost, promiň
Tak to jo, to je od jedný a když nás nebude nějak extrémně hodně, tak myslím, že byste taky mohli kousat, stojí to 130.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:15
- Nahlásit

Pavliii
a nemam tam radeji predem zavolat? ja bych chtela kousat urcite...teda ne ja ale pes

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:16
- Nahlásit

nika00
Jo a je to, když jedeš od Prahy tak za mostem doleva takovou hroznou polní cestou.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:22
- Nahlásit

nika00
No tak to bude nejjistější, když si zavoláš, nejlíp asi Iloně S., má tam na stránkách číslo.

Helvan1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 15:22
- Nahlásit

Pavliii
nika00
ahoj holky, tak to je bezva! V neděli se tam určo uvidíme. Ve 13:00 na obranách.

Pavliii
Myslím, že jsem jediná v SB s ACD. Určitě si viděla nás Jinak na flyballu si nejlépe rozumíme s Bosíkem (majitelka Eva Havlová). Běhá se nám na ně nejlíp. Jsou nádherný a harlekýn je naprosto úžasný.
Ať žije niva!!!!, ehm, tedy plísňáci
nika00
cvičák je hned do leva za mostem podél řeky (řeka po levé ruce) až dojdeš k cvičáku...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 15:26
- Nahlásit

Helvan1
Pavliii
diky za tip a rady
uz jsem tam volala...hlasit dopredu se nemusim a mam v poho prijit

tak mi jeste reknete jak vas poznam?
ja mam bezovyho ukecanyho krizence

Helvan1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 15:43
- Nahlásit

nika00
Nás určo poznáš, Australák tam bude určitě jenom jeden Takovej atyp se dvěma monoklama. Taky můžeš juknout na naše stránky

A nováčci na cvičáku se taky určitě poznaj...

Pavliii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:26 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

nika00
Helvan1
Tak to je super, jsem zvědavá, jak to vašim pesanům půjde. To už budem my neovčouni skoro v přesile
Nojo, Evu H. znám z boseroních akcí, její holky jsou šikuly, ale plíseň je plíseň

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 23:19
- Nahlásit

ja mam bezovyho ukecanyho krizence

jj můžu potvrdit, s Majkem si pokecal náramně

nika00
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:30
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

no vcera se teda ale opravdu choval jak senilni nervoza
no ..prec jenom jsme nebyli na fly docela dlouho...

jinak Majk je fakt moc sikovnej, pujde vam to rychle treba budem spolu v druzstvu..
nooo a mam tu sebou videjka na flashce..tak snad je hodim na youtube a dam ti odkaz...nebo jestli chces muzu ti je poslat na mejla..ale chce to abys mela volnou schranku...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 23 . 24 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání