Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Pes doma...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:30
- Nahlásit

Rita
Pokud máš psa v boudě, bouda MUSÍ být v zimě PEČLIVĚ vytápěná.

Tak tohle je blbost krome vylozene kratkosrstych plemen (dobrman boxer a pod) je vytapene bouda na skodu neb jsou moc veliky rozdily teplot venku a uvnitr.

Ideal ni je podle mne volny pruchod mezi zahradou a barakem ktery je mozny v pripade potreby zavrit a psy necaht bud v baraku nebo na zahrade. Vetsina zvirat ktera ma tuhle moznost stejne travi vetsinu casu v baraku.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:33
- Nahlásit

Anonymní
Jo, tak v tom pripade MEA CULPA!!! - me to pripadalo divny, az na tu boudu docela rozumny prispevek...

Paja2
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

A proč se teda vy všichni měšťáci cpete na ves, když jsou tam lidi tak omezený a smrdí to tam hnojem? Je vás všude jak kobylek. Každý víkend, každý prázdniny. Zůstaňte si v těch svejch vyhřátejch, voňavejch bytecha a starejte se o ty svý psy, protože nemáte nic jiného na práci. Jen si přečtěte ty vaše příspěvky. Styďte se... se nedivim, že starousedlíci přeistěhovalce z města neberou, když se takhle chováte a máte toto mínění. Jsem šťastná že jsem vyrostla na vsi.
Sbohem

Paja2
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:48
- Nahlásit

Přesto že jsme rodilí venkované, náš pes je přes den venku a odpoledne a na noc ho berem domů. A to nejsme jenom my. Sposta místních to má stejně. Myslím, že máte nesprávné mínění a melete si tu svou hlava nehlava. Časy se mění. I na venkově. Ale asi nemá cenu se tady s vámi hádat. Jen jsem musela napsat něco na obranu nás....podle vás buranů...aly mi víme jak to je a kdo je větší buran )
Majte sa

Paja2
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:56
- Nahlásit

Můj rozhořčený příspěvek se vztahuje k názorům na začátku této diskuse. Jak si tak teď čtu poslední příspěvky, tak mi nezbývá nic než souhlasit. To jsem ráda že sem zavítaj taky rozumný lidi.

pajinka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:56
- Nahlásit

Pajo2 ses teda rozjela, koukam

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání