Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

Sim sprátě funělo tak normálně. Na to, že jsme se vařili u Doggyho na chatě. Ae taky tu byla parádní bouřka.. Máfo newim, páč je doma, ale předpokládám, že w poho. U nás je v baráku tak 19 stupňů.. To jsem ti moc nepomohla, co?

Ae zase když přišla jedna pitka ráno do chaty, tak byla ufuněná fest a to bylo ještě chladno.

Chjooo, já už chci ten notebooook..

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:37
- Nahlásit

bullvnouzi
no to víš, sem zase spala jak na vodě. Přesně takhle začala dýchat Jesa než se to stalo. Jí se to pak ale rapidně zhoršovalo. Mno. Navíc to oko. Jak sem říkala doma - oko není prdel

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:46
- Nahlásit

tak zítra se na váš těším v Rychetech...............

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:56
- Nahlásit

žanda

tak zítra se na váš těším v Rychetech....

Vo co gou?

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:58
- Nahlásit

pawLINka
stafbull show- http://www.luckybullteam.cz/index.php?hkat=1

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:16
- Nahlásit

žanda
Ahá, o té akci vím, ale nevěděla jsem, že tam někdo z tadyma jede..

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:30
- Nahlásit

žanda
já se tam stavím, ale až odpoledne, takže už stihnu akorát asi přetahování Jdeme ráno na canisterapeutický zkoušky, tak nám věnujte vzpomínku... Což o Garyho, o toho nejde, ten to zvládne, ale hodnotí se i psovod a to bude určitě katastrofa

Sijes
to oko může mít z koupání, Taře se taky musí po koupání vykapat oči, jinak se jí zanítí. S opthalmo-septonexem mám dobré zkušenosti, ale musíš kapat celkem často, většinou to hned tak po jednom dni začne ustupovat a do tří dnů je to v poho... A pokud máš doma opthalmo-framykoin, tak jí s tím to oko namaž na noc, ten zabírá bleskově

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:39
- Nahlásit

Jsme včera byli bruslit s pesama. Dvakrát jsem skončila na zemi, ale jinak super
Vždycky jsem se nechala tahat tak, že jsem držela vodítka v ruce, ale to nebylo ono. Vyhrabali jsme doma nedávno ale super bederní pás, takže mám pesany uvázaný k pasu a to je teprv jízda. Tahá Jessa a Tom (byste nevěřili kolik má síly pinč.. a především ta výdrž je super)...

Chtěla jsem zapřáhnout i Aarona (on má síly na rozdávání, ale umí se šetřit, takže by se na nějaký tahání paničky mohl víte co). No nakonec jsem ho ukecala a běžel fakt dost rychle. Jenže před náma byly koleje a on nehodlal ani přibrzdit. Drze mě přes ně přetáhl a já skončila (až za nima, přes ně jsem to ustála!!) na zadku. No kostrč mě bolí jak prase, ale byla to sranda
Jak jsem se zvedla, tak jsem ho odepla a zapřáhla jen Toma. Roztáhl mě na mega rychlost když v tom se k němu přidala Jessa jako že chce taky, tak jsem se zohla a jak byla přede mnou, tak jsem na ni zavolala že ji připnu. Ta kráva se ale otočila a na místě zastavila mně přímo pod nohama. V té rychlosti jsem spadla na koleno (mám ho v prdeli i tak, takže dnes sotva stojím). Naštěstí jsem měla dlouhý gatě, jinak by to taková sranda nebyla.

Já ty pejsky prostě miluju

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:03
- Nahlásit

Mel
Tak to se mineme, já jdu po ránu a bez Garryho /pořád není Ok a delší chození prostě nelze (/ ač jsem si myslela, že se letos na něco přihlásíme. Nevadí, podrbu hafíčky) koupím oboječek a jdeme se domu válet na kanape)

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:17
- Nahlásit

žanda
no, mě to dost mrzí, do Rychet jezdíme každý rok a letos to nevyjde... Ale zase CT zkoušky jsou pro nás důležitější Ono tam je k vidění stejně jenom dopoledne, bo odpoledne bývá už jen přetahování a to je nuda

rain
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:41
- Nahlásit

pawLINka

Já se tahat nenechám, páč neumim brzdit. Zatím jsem se spokojila s tím že běží vedle mě a neskáče mi pod nohy. Včera si kamarádka vzpoměla že půjdem jezdit v 9 večer, už byla celkem tma ale ustáli jsme to kupodivu bez problémů. V tvém případě bych asi investovala do pořádných chráničů

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:45
- Nahlásit

rain
my byli taky kolem 9. Jezdíme docela často, ale připoutání k pasu má teprve ten správnej šmrnc. Fakt mazec, ale tvojemu pesovi zatím nedoporučuju, pač je mladej. Já s feňulí začala pořádně makat až před nedávnem, když měla 2 roky. Do té doby normálka vycházky, aporty, plavání a občas kolo. Ale teď maká jak divá a hrozně ji to baví. Tahá řetězy, plave několik km v kuse, sprintuje tak na 100 metrů za balonkem a tahá na bruslích.
Konečně trochu zhubla, ale na zadku samo ne-e Přibrala tam totiž ještě víc na svalech

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:46
- Nahlásit

rain
A brzdit neumím taky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

pawLINka
Ty seš magor.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty seš magor.
Jen maličko

To zkus s Máfem taky, je to prdel. Potřebuju trochu trénovat s tou Jessou, mno. Na kole si netroufnu aby tahali, ale tohle je paráááda, všichni lidi okolo závidí, jak vidí, že se jen vezu, pač mě táhnou šoklofé

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:56
- Nahlásit

pawLINka
To zkus s Máfem taky, je to prdel.
Ts ts, takový věci my už dávno umíme, víííš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:59
- Nahlásit

bullvnouzi
No vidíš, a pak že jsem blázen. Já jezdím ve dvojspřežení, ale ráda bych i troj. Jenže to by Aaron nesměl být tak vyčůranej. Jakmile totiž zjistí, že táhne někdo jinej, tak on povolí a cválá bez tahání. Lidičky, viděl někdo někdy vyčůranějšího pesa???

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:22
- Nahlásit

pawLINka
No já nefím čéče, ae jako výcvikář bys možná mohla vědět, že je lepší to ty psy napřed pořádně naučit po jednom a pak až to sepřahat. A třá bys tolik nepadala.

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

pawLINka
musím sehnat brusle, mám další asfaltku v merku ... je kua z kopce ale, tak mě potáhne nahoru

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:36
- Nahlásit

bullvnouzi
Ale voni to umí. A navíc jsem spadla vždycky zrovna když jsem měla zapřáhlýho jen jednoho. Oni tahají skvěle, jen je problém se zastavením, protože i když oni začnou zpomalovat a zastavovat, tak je to nadlouho. Nedá se to prostě zastavit na pár metrech, no... Ale tahat umí všichni dobře, a to i zastavit. Jenže právě to zastavení nepoužívám, protože oni zastaví rychle, ale já než zastavím tak to trvá. Takže chyba je ve mně... Ale mi to nevadí. Hlavně, že se všichni vyblbnem

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:43
- Nahlásit

pawLINka
Tak je máš pustit z vodítka a zastavit sama, né?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:46
- Nahlásit

bullvnouzi
To se praktikuje velmi těžko, pač běží přede mnou a chytají se za rychlosti dost těžko. Navíc zastavuju jen když nejsme na stezce a jede auto a nebo vlak, takže je nesmysl je pouštět z vodítka. Pač když jsme na cyklostezce, tak valíme a nezastavujeme Takže rady jsou pro nás zbytečné. Vono je totiž fakt o tom, že neumím na bruslích brzdit já. Brzdou je to na houno a jinak to neumím

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

pawLINka
já neumím ani bruslit na kolečkáčích, to bude tepr srandy kopeeec

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 15:42
- Nahlásit

reneeska
pawLINka
si teda celkem troufáte, dámy
Já teda umím bruslit relativně dobře, ale když bylo třeba, aby pes byl připoutaný, vrazila jsem ho příteli, který byl hokejista a přecejen na těch bruslích byl jako ryba ve vodě
Páč prostě Gary je magor a já mám pořád v živé paměti svá drahá kolínka, když jsme si to v noci totálně vylitý (bez psa) mastili domů z tříkilometrového kopce na bruslích - byly tam retardéry a já je všechny krásně přeskákala, ale za posledním jsem nějak nezvládla teorii rovnováhy a v cekem brutální rychlosti se vysekala... Ten večer to bylo OK, alkohol fakt působí výborně, ale další tři měsíce jsem umírala

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 23:31
- Nahlásit

bullvnouzi
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=44587&r=7&m=2&page=1

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

Mucholabka

Máfo úchyl

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:30
- Nahlásit

Mucholabka

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:31
- Nahlásit

pawLINka
na tebe mám takovej zvláštní dotaz, hele co děláte 1.8.? Pojedu totiž na ten trek a asi teda jakože vlakem do Holešova a pak se nemám jak dostat do Fryštáku, tak že bysme to nějak spojili s venčením .... (ale napadlo to bullvnouzi)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:38
- Nahlásit

reneeska
1. 8. přijedu s děckama v 11 hod z tábora. Takže teoreticky jako by to šlo, ale prakticky nevím v jakém budu stavu, takže je lepší se domluvit až po telefonu. Ale nápad dobrej, to jo. Jen by to mohlo být třá 2. 8.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:49
- Nahlásit

Mucholabka
A co jako?

pawLINka
Neser tetka. Takovejch psů je mrtě, akorát se o tom lidi styděj mluvit a nebo o tom nevědí.

reneeska
(ale napadlo to bullvnouzi)
A to je co jako?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání